Belépés
Gyógyító kövek
... megvalósítsd az álmaidat és a tervezett projekteket!

21. Cinkit: A közeljövőben hatalmas energia áramlik be az életedbe. Ennek következményeként az életed és a kapcsolataid sokkal átláthatóbbak és tisztábbak lesznek.

22. Achát: Ideje, hogy csendben elgondolkodj az életcélodon.

23. Amazonit: A közeli jövőben össze kell szedned a bátorságodat és ki k...
2021-02-06 00:07:40
Krónika 9. rész (osztatlan közös tulajdon, krízisbiztosítás)
... gond".
Reméli, az indítvány egyszerűsíteni, gyorsítani fogja az eljárást, de megjegyezte: van, ahol 300 tulajdonos van.
Összességében arra számít, hogy a magyarországi földállapotok átláthatóbbak lesznek.
A volt szakminiszter felszólalásában védelmébe vette a földforgalmi törvényt, amely szerinte gátat szab a földspekulációknak.
Fidesz: meg kell szüntetni az os...
2020-05-05 18:23:20
Érzelmek
... ott egy Skoda! Jaaj már, babakocsi. Jaaajhangya..."

Sokat tanultam az utóbbi években az emberi természetről. A gyerekeknek még nincsenek meg a trükkös taktikáik, ezért átláthatóbbak, de ugyanazt csinálják, mint mi, nagybetűs Felnőttek. Ha körülnézek, találok példát mindenre. Egy felnőtt ember ugyanúgy képes becsapni saját magát, dacból ellenállni az örömnek és keresni a...
2018-09-19 13:14:42
NMHH: méltányosabbá válik novembertől a Telekom fizetési felszólítási gyakorlata
... gyakorlatot vezet be ősztől: az SMS-ben küldött első fizetési felszólításért november elejétől nem számít fel díjat, másrészt úgy módosítja az általános szerződési feltételeit, hogy azok átláthatóbbak és kiszámíthatóbbak legyenek. Ezekről a változásokról szeptemberben számlalevélben is értesíti előfizetőit.
Az NMHH hangsúlyozta, hogy a szolgáltatóknak a kiküldött felszólításb...
2018-09-14 11:01:38
A DK feljelenti a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványt
... fogalmazott: "Orbán Viktor strómanja" láthatóan úgy gondolja, hogy a törvények ...
2017-04-19 13:32:32
Lázár János: az idén le kell zárni az előző fejlesztési időszakot, és lépni kell az új lehetőségek felhasználás
...
A miniszter hangsúlyozta: a 2014-2020-as időszak keretére 2017. március 31-éig minden uniós pályázatot kiírnak, a döntési mechanizmusok átláthatóbbak lettek, így a tervek szerint 2017. december 31-éig a meghirdetett forrásokat szerződésekkel lekötik.
Hozzátette: a tervek szerint ebben az évben minimum 2200 milliárd forint uniós forrást fizetnek ki, de ez akár elérheti a ...
2017-02-20 20:40:18
Miniszterelnökség-helyettes államtitkára: a nyilvánosság is fontos szerepet kap a közbeszerzéseknél
... ahol valamilyen szakmai, műszaki specifikáció miatt csak egyetlen egy céggel lehet megkötni a szerződést - ismertette a helyettes államtitkár. Azért, hogy az eljárások a jövőben még átláthatóbbak legyenek, a közbeszerzési hatóság minden dokumentációt nyilvánosságra hoz.
Császár Dániel jelezte, tíz éve változatlanok a közbeszerzési értékhatárok, a módosítás ezt is érinteni fog...
2016-11-09 13:11:59
A K&H bővíti az elektronikus szolgáltatásait
... mobilbank, az e-bank, a KBC Equitas WebBroker szolgáltatása és a bank weboldala is - sorolta a pénzintézet igazgatója.
Hangsúlyozta: az elektronikus tranzakciók igen biztonságosak és átláthatóbbak, mint a készpénzes megoldások, ezáltal is fehérítik a gazdaságot.
"A fejlesztések célja, hogy innovatív, egyszerű és gyors megoldásokat biztosítson a bank. A megújult mobilba...
2016-04-25 17:42:07
A fenntartható energiabiztonságra vonatkozó csomagot terjesztett elő az Európai Bizottság
... mint az egészségügy.
A határozat szerint az uniónak biztosítania kell, hogy a földgázellátás biztonsága szempontjából jelentősharmadik államokkal kötött államközi megállapodások átláthatóbbak legyenek, és maradéktalanul megfeleljenek az uniós jogszabályoknak. Ezt a célt szolgálja a bizottság által elvégzendő előzetes összeegyeztethetőségi ellenőrzés bevezetése is. Ez az előze...
2016-02-16 14:19:10
Csepreghy: tiszta és átlátható helyzetet teremt az új közbeszerzési törvény
... életciklusában felmerülő költségekkel kalkulál, emellett pedig a kormány szociális céljait is támogatja - sz...
2015-11-19 14:31:21
1 2 3 4 5 
Címkék: Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványt, Lázár János, Európai Bizottság, Orbán Viktor, Császár Dániel, Equitas WebBroker, előző fejlesztési, elektronikus szolgáltatásait, tervezett projekteket, közeljövőben hatalmas, kapcsolataid sokkal, közeli jövőben, indítvány egyszerűsíteni, magyarországi földállapotok, volt szakminiszter, földforgalmi törvényt, utóbbi években, emberi természetről, trükkös taktikáik, felnőtt ember, általános szerződési, változásokról szeptemberben, kiküldött felszólításb, miniszter hangsúlyozta, 2014-2020-as időszak, döntési mechanizmusok, tervek szerint, meghirdetett forrásokat, évben minimum, céggel lehet, helyettes államtitkár, közbeszerzési hatóság, közbeszerzési értékhatárok, bank weboldala, pénzintézet igazgatója, elektronikus tranzakciók, készpénzes megoldások, fejlesztések célja, megújult mobilba, határozat szerint, uniónak biztosítania, földgázellátás biztonsága, uniós jogszabályoknak, célt szolgálja, bizottság által, kormány szociális, krízisbiztosítás,
© 2013 TVN.HU Kft.