Belépés
A túl kevés vagy túl sok alvás súlyosbítja a felnőttkori asztmát
...
Az Allergiás, Asztmás és Immunológiai Megbetegedések Amerikai Kollégiumának (ACAAI) Annals of Allergy, Asthma and Immunology című szaklapjában megjelent tanulmány szerint a túl kevés és esetenként a túl sok alvás is negatív hatással lehet az asztmával élő felnőttekre.
"Korábbi kutatások arra jutottak, hogy a rossz minőségű alvás negatívan befolyásolja az asztma tüneteit ...
2020-05-12 14:02:15
Eddig nagyon sikeres a járvány kezelése
Országos tisztifőorvos: eddig nagyon sikeres a járvány kezelése
2020, május 11 - 13:48


Eddig nagyon sikeres a járvány kezelése, a védelmi intézkedésekkel alacsonyan tudták tartani a fertőzöttek számát - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs sajtótájékoztatóján.

Müller Cecília elmondta: az i...
2020-05-12 09:11:34
Koronavírus - Országos tisztifőorvos: eddig nagyon sikeres a járvány kezelése
...
Müller Cecília elmondta: az igazolt fertőzöttek száma eddig 3284, az aktív fertőzötteké 1905. Az összes fertőzött számába minden olyan elhunytat is beleszámolnak, aki koronavírussal fertőzött volt.
Magyarországon az EU alsó harmadában van az elhunytak száma. Eddig nem mutattak ki többlethalálozást az elhunytak más években átlagos számához képest - mondta a tisztifőorvos....
2020-05-11 13:42:06
D-vitaminnal szó szerint megmentheti az életét a koronavírus
... 212 páciens, akiket tüneteik és betegségkimenetük alapján 4 csoportba osztott. Ezek: enyhe, átlagos, súlyos és kritikus. A súlyos betegeknek már voltak légzési nehézségeik, a kritikus állapotú betegeknek pedig légzési elégtelensége volt és intenzív osztályos kezelést igényelt.

A cég általam ajánlott kedvezményes termékei itt tekinthetők meg

A betegek 4 csopor...
2020-05-03 19:00:10
mit tegyünk, ha nekünk kell ápolni a hozzátartozónka
... enyhe tünetekkel vészeli át a betegséget. Természetes, hogy ezekben az esetekben nem szükséges a kórházi ápolás: tartalékolni kell az erőforrásokat, szakembereket és eszközöket a súlyos állapotú betegeknek.

Számíthatunk tehát arra, hogy mi magunk, vagy közeli családtagunk otthon fogja átvészelni a fertőzést, és esetleg rászorul a mi segítségünkre, ápolásunkra.
...
2020-03-26 23:27:32
Több mint száz génhez köti az autizmust a téma eddigi legnagyobb kutatása
... összefüggnek a társas képességek hiányával is, amely az autizmus jele.
Az ASD-ben érintett gének ismerete segíthet a kutatóknak abban, hogy jobban megértsék az okokat és esetleg a súlyos állapotú gyerekek számára hatóanyagokat fejlesszenek ki - mondta Joseph Buxbaum, a New York-i Seaver Autizmuskutató-központ igazgatója, a kutatás egyik résztvevője.
A tudósok korábban 6...
2020-01-24 17:02:24
Veszélyes a hidegben nyári gumival autózni
... válnak, az autó pedig könnyebben megcsúszhat és irányíthatatlanná válhat.
A veszélyeket szemléltetve azt mondta, téli, nedves útviszonyok között 50 km/óra sebességnél egy átlagos állapotú téli gumival 23-25 méter alatt lehet megállni, míg ugyanilyen viszonyok között a nyárival 40 méter fölé nő a fékút.
Az abroncsokat körülbelül ötévente kell cserélni, de az autósok is jó...
2019-11-07 09:21:31
Tíz százalékos éves hozam is elérhető kiadásra szánt ingatlanbefektetéssel
... csökkenti azokat a karbantartási és beruházási igényeket, amelyek sok bosszúsággal járnak és időigényesek, és ezeket a költségeket nem lehet a bérlőre terhelni. Javítja a kiadhatóságot a jó állapotú homlokzat, a tiszta, modern közös helyiségek, valamint a lift megléte is. Egy új építésű vagy néhány éves lakás tehát általában valamivel alacsonyabb hozamot, cserébe könnyebb menedzse...
2019-10-14 11:01:34
BDO: kétszámjegyű is lehet idén a turisztikai ágazat bővülése
... inflációt is meghaladó mértékben nőhetnek. Emellett a korábbi évek elhalasztott beruházásait, felújításait is el kell végezni, a tőkebefektetések és eszközpótlások mértéke egy átlagos állapotú szállodánál elérheti a teljes árbevétel 3-5 százalékát.
Tavaly és idén számottevő beruházások történtek a szállodai és turisztikai szolgáltatások, fürdők piacán. Jelenleg 15-20 nagyobb ...
2019-09-23 07:04:53
Szakértők: július végétől felélénkül az albérletpiac
... alakul.
Az OTP Ingatlanpont közleménye szerint Debrecenben egy 52 négyzetméteres, bútorozott lakás havi albérleti díja átlagosan 150 ezer forintra tehető, a frekventált elhelyezkedésű, jó állapotú ingatlanok bérleti díja havonta elérheti a 240 ezer forintot is.
Szegeden az albérletpiacon nagy a szórás: a külvárosban már 60 ezer forintért is lehet garzont bérelni havonta...
2019-07-17 07:05:51
1 2 3 ..13 14 ..20 21 ..26 27 28 
Címkék: Immunológiai Megbetegedések Amerikai Kollégiumának, Müller Cecília, Joseph Buxbaum, York-i Seaver Autizmuskutató-központ, felnőttkori asztmát, járvány kezelése, téma eddigi, hidegben nyári, turisztikai ágazat, rossz minőségű, asztma tüneteit, védelmi intézkedésekkel, fertőzöttek számát, országos tisztifőorvos, igazolt fertőzöttek, aktív fertőzötteké, összes fertőzött, elhunytak száma, súlyos betegeknek, kritikus állapotú, kórházi ápolás, súlyos állapotú, társas képességek, autizmus jele, kutatóknak abban, kutatás egyik, tudósok korábban, autó pedig, veszélyeket szemléltetve, átlagos állapotú, abroncsokat körülbelül, bérlőre terhelni, lift megléte, korábbi évek, teljes árbevétel, frekventált elhelyezkedésű, albérletpiacon nagy, tőkebefektetések, hozzátartozónka, intézkedésekkel, autizmuskutató, elhelyezkedésű, koronavírussal, magyarországon, albérletpiacon, négyzetméteres, megbetegedések, szolgáltatások, eszközpótlások, tisztifőorvos, kollégiumának, kiadhatóságot, szakembereket, erőforrásokat,
© 2013 TVN.HU Kft.