Belépés
Koronavírus - Romániában rekordot döntött a napi esetek száma
... akik a fertőzésveszély tagadásával, a hatósági óvintézkedések elleni lázítással veszélyeztetik az emberek egészségét.
A stratégiai kommunikációs törzs az egészségügyi válság átpolitizálását is elítélte, a baloldali ellenzékre utalva, amely azzal vádolja a jobbközép kormányt, hogy a veszélyhelyzet fenntartása érdekében manipulálja a fertőzési adatokat.
A hatóságok bírságo...
2020-07-08 13:31:47
Koronavírus - Lavrov: egyes nyugati országoknak megtiltották, hogy Moszkvához forduljanak segítségért
... ultraliberális fejlődési modell diadalmaskodott, és minden probléma megoldható piaci módszerekkel. A tárcavezető megengedhetetlennek és embertelennek nevezte a humanitárius kérdések átpolitizálását, azt, hogy több nyugati ország a világjárvány idején tovább alkalmazza az egyoldalú szankciókat.
Oroszországban az elmúlt egy napban 8371-gyel 379 051-re emelkedett az igazolt Covi...
2020-05-28 11:01:26
Koronavírus - Trump ismét a WHO-t bírálta, Pompeo szerint nem időszerű a vezetőváltás
... "kérem, ne politizálják át ezt a vírust. Ha nem akarnak még több hullazsákot, akkor tartózkodjanak az átpolitizálástól. Az én rövid üzenetem az: kérem, tegyék karanténba a Covid-19 átpolitizálását".
"Hihetetlen, hogy ő beszél átpolitizálásról, amikor nézzék csak meg a (szervezet) Kínához fűződő viszonyát!" - fogalmazott Donald Trump szerdán este. Majd utalva a WHO finanszíro...
2020-04-09 09:31:32
A lengyel kormánypárti szenátorok botrányosnak tartják a Velencei Bizottság jelentését
... a lengyel országos igazságügyi tanácsról (KRS) kifejtett véleményt is, mert ez kétségbe vonja a lengyel alkotmánybíróság korábbi ítéletét. A Velencei Bizottság a KRS "messzemenő átpolitizálását" kifogásolta amiatt, hogy a tanács egy részét képező bírákat a lengyel igazságügyi reform nyomán már a parlament választja meg, nem pedig, mint korábban, bírói szervezetek.
"Botrányos ...
2020-01-16 16:31:46
A Velencei Bizottság a bíróságokról szóló lengyel törvénymódosítások elvetését javasolja
... bizottság szakértői szerint gyorsan orvosolni kell.
A jelentés megemlíti az új bírák jelöltségét az államfői kinevezés előtt véleményező országos igazságügyi tanács "messzemenő átpolitizálását" is, mégpedig amiatt, hogy a tanács egy részét képező bírákat a korábbi igazságügyi reform nyomán a parlament - nem pedig bírói szervezetek - választja meg.
A dokumentum kifogásol...
2020-01-16 14:41:58
Venezuelai válság - Maduro Moszkvába költözteti át az állami olajtársaság európai képviseletét
... gabonaszállítmányai révén - ezek nagyságát nem nevezte meg - jelentősen hozzájárult a venezuelai humanitárius helyzet normalizálásához. Lavrov elfogadhatatlannak nevezte a segélyszállítmányok átpolitizálását. Azt hangoztatta, hogy a humanitárius válságot a latin-amerikai országban az ellene egyoldalúan folytatott szankciópolitika és a kintlévőségek befagyasztása okozta.
A kül...
2019-03-01 14:11:48
A román szenátus elfogadta a kisebbségi anyanyelvhasználatot is szabályozó közigazgatási törvénykönyvet
... magyarság nyelvi jogainak bővítését és a decentralizációt célzó RMDSZ-javaslatokat is tartalmazza.
Az ellenzék bírálta a tervezetet, amely szerinte erősíti a közigazgatás "átpolitizálását", a politikai klientúraépítést, és kiszolgáltatja a hivatalokat a kormánypártoknak.
A közigazgatási törvénykönyvet 85 szavazattal 21 ellenében, 11 tartózkodás mellett fogadta el a bukar...
2018-06-11 18:32:43
Putyin az orosz-indiai katonai együttműködést méltatta Modinak
... reaktorblokkjának megépítése "a gyakorlati megvalósítás szakaszába lép".
A felek Lavrov szerint megállapodtak, hogy határozottan fellépnek a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet (OPCW) átpolitizálását célzó kísérletek ellen. Egyetértettek abban is, hogy az ázsiai-csendes-óceáni térségben a biztonsági struktúrának nem a katonai szövetségek elvén, hanem a nyitottságon, az egyenlő és ...
2018-05-21 21:13:00
A Kreml óvott az Amnesty International moszkvai konfliktusának átpolitizálásától
...
Fedotov a Rosszija 24 állami hírcsatornának nyilatkozva úgy fogalmazott, hogy "technikai egyeztetési hiba" történt az AI és a moszkvai önkormányzat vagyonkezelő osztálya között, amelyet el fognak simítani. A tisztségviselő úgy vélekedett, hogy a szervezet és város képviselőinek össze kell vetniük a fizetség megtörténtét, illetve az annak elmaradását igazoló iratokat.
Fe...
2016-11-04 18:14:01
Az ukrán parlament óva inti Varsót a volinyi tragédia átpolitizálásától
...
A lengyel szenátus július 7-én, a szejm (képviselőház) július 22-én hozott határozatot, amelyben népirtásnak minősítette az Ukrán Felkelő Hadsereg (UPA) által 1943 nyarán elkövetett, lengyelországi történészek szerint több mint százezer lengyel áldozattal járó volinyi (volhíniai) mészárlást. Ukrán kutatók viszont úgy vélik: a tragédiát az váltotta ki, hogy a második világhábo...
2016-09-08 18:42:30
1 2 3 
Címkék: Velencei Bizottság, Maduro Moszkvába, Amnesty International, Donald Trump, Vegyifegyver-tilalmi Szervezet, Ukrán Felkelő Hadsereg, napi esetek, lengyel kormánypárti, bíróságokról szóló, állami olajtársaság, román szenátus, orosz-indiai katonai, ukrán parlament, volinyi tragédia, fertőzésveszély tagadásával, hatósági óvintézkedések, emberek egészségét, stratégiai kommunikációs, egészségügyi válság, baloldali ellenzékre, jobbközép kormányt, veszélyhelyzet fenntartása, fertőzési adatokat, hatóságok bírságo, humanitárius kérdések, világjárvány idején, egyoldalú szankciókat, napban 8371-gyel, igazolt Covi, lengyel országos, lengyel alkotmánybíróság, részét képező, lengyel igazságügyi, parlament választja, jelentés megemlíti, államfői kinevezés, korábbi igazságügyi, dokumentum kifogásol, venezuelai humanitárius, humanitárius válságot, latin-amerikai országban, ellene egyoldalúan, kintlévőségek befagyasztása, decentralizációt célzó, ellenzék bírálta, politikai klientúraépítést, közigazgatási törvénykönyvet,
© 2013 TVN.HU Kft.