Belépés
Ébredés és evangélizáció
...,,Ébredés és evangélizáció - két egymáshoz közel álló, mégsem összekeverendő fogalom. Az ébredésen keresztülmegy az Egyház - az evangélizációt keresztülviszi."

-Paul S. Rees-...
2018-11-15 15:07:23
Nem történik semmi, tovább ünnepel Magyarország
... Aranyketrec minden szerepet állandóan végrehajtó református bolondjait jelenti, mint Torgyán Józsefet, ők mentek vissza kivégzéseim alatt G. Maczó Ágnesével az állandó ébredő játszótér vallási ébredésének történelmének végrehajtóival politizálni együtt az összes reformátusával Romániának.

Kakasfrizurával ültek tort a miskolci II-es elmeosztályl csapásai az RTL Klubbal, ...
2018-11-02 06:12:22
Szakértő: az óraátállításnak sok negatív egészségügyi hatása van
...
Pintér Ferenc meteogyógyászt az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában arról kérdezték, hogy vasárnap hajnali 3 órakor kezdődik a téli időszámítás. Szavai szerint az a baj az óraátállítással, hogy az emberek életritmusa egy órával eltolódik. A szervezet belső órája "kénytelen" utolérni ezt a változást, de ez stresszt okozhat, amelynek hatása akár 7-10 napig is tarthat - ...
2018-10-27 21:02:33
Kutatók éjszakája - Napcsigát is bemutatnak Szombathelyen
... előadásból, hogyan hat vásárlói szokásainkra például az okostelefon használata.
Megismerkedhetnek az érdeklődők az ókori egyiptomiak és akkádok írásmódjával, tanúi lehetnek a "gépek ébredésének", hallhatnak az ipari robotok legújabb alkalmazásairól, de megtudhatják az is, hogy valójában mennyit ér egy pénzérme.
A biológia iránt érdeklődők egy kreatív laboratóriumi fogla...
2018-09-25 07:11:09
József Attila
... virágos kertjében.

Most összeölelkeznek: Napfény meg Holdsugára. Szerelmük
boldogsága itt motoz nyugtalan szivem körül - mily furcsa,
hogy a két égi vándor az élet ébredésén így egymásra talált!

De nézd csak - Holdsugára ajka még vértelenebb lett,
Napfény meg felölti kápráztató öltözékét, még egyszer
megcsókolják egymást és búcsút intenek,...
2018-08-05 09:43:38
Május - Pünkösd hava
... tiszteletére szentelik. A római katolikus templomokban ekkor a Szűz anya virágokkal felékesített oltára előtt ,,májusi ájtatosságot" tartanak.

Május elseje a természet ébredésének, megújuló erejének ünnepe, amely hagyományos módon még a pogány időkre nyúlik vissza. Európa szerte ismert tavaszköszöntő szokások közül hazánkban a ,,májusfa állítás ,,é...
2018-05-02 12:48:14
Teremtés kezdete utolsó német-magyar emberi családdal
... Ménesivel berendezett cigánytelep ózdi lírai karámjának jelmezei voltak, amikbe beöltöztettek a zenei számok előtt, mint a magyar kislány jelmezébe Romániának vallási korok ismételt ébredésének kezdetével.

Nem tartozott a régi világhoz a dia, melyen láttuk a régi romániai népviseleteket, melyeket a falvak állandó apokalipszist végrehajtói felvettek Kósa névvel a könyve...
2018-04-26 16:04:59
József Attila
... kertjében.

Most összeölelkeznek: Napfény meg Holdsugára. Sze-
relmük boldogsága itt motoz nyugtalan szivem körül -
mily furcsa, hogy a két égi vándor az élet ébredésén így
egymásra talált!

De nézd csak - Holdsugára ajka még vértelenebb
lett, Napfény meg felölti kápráztató öltözékét, még
egyszer megcsóko...
2018-04-01 10:21:06
Lelkészeknek állított emléktáblákat és templomi orgonát avatott Grezsa István Kárpátalján
... túlmutat, hiszen esztétikai élmény nyújtása mellett h...
2018-03-12 11:25:24
Simicskó: növekedési pályára fog állni a honvédség
...
Simicskó István a Magyar Honvédség megszületésének 170. évfordulójáról szólva felidézte: 1848-ban, a nemzet öntudatra ébredésének időszakában elődeink rájöttek, hogy kell egy független, önálló honvédség, amely képes Magyarország szabadságát kivívni és megvédeni mindenkor.
A miniszter a csodával egyenértékűnek nevezte, hogy néhány hónap alatt felállították a honvédséget, ...
2018-02-22 13:15:47
1 2 3 .8 9 .12 13 15 16 17 
Címkék: József Attila, Grezsa István Kárpátalján, Torgyán Józsefet, Maczó Ágnesével, Pintér Ferenc, Simicskó István, Magyar Honvédség, ébredésen keresztülmegy, evangélizációt keresztülviszi, állandó ébredő, összes reformátusával, miskolci II-es, téli időszámítás, emberek életritmusa, órával eltolódik, szervezet belső, okostelefon használata, ókori egyiptomiak, ipari robotok, biológia iránt, kreatív laboratóriumi, élet ébredésén, római katolikus, természet ébredésének, pogány időkre, zenei számok, magyar kislány, régi világhoz, régi romániai, falvak állandó, nemzet öntudatra, csodával egyenértékűnek, óraátállításnak, összeölelkeznek, kakasfrizurával, megszületésének, óraátállítással, alkalmazásairól, egyenértékűnek, évfordulójáról, végrehajtóival, meteogyógyászt, reformátusával, összekeverendő, népviseleteket, keresztülviszi, evangélizációt, tavaszköszöntő, felállították, apokalipszist, történelmének, keresztülmegy, emléktáblákat, szombathelyen, evangélizáció, beöltöztettek, laboratóriumi, elmeosztályl, magyarország,
© 2013 TVN.HU Kft.