Belépés
A diétás italok veszélyeiről
Sokan fogyasztanak manapság úgynevezett diétás italokat, amelyek tele vannak édesítőszerekkel. Ezek az emberek azt gondolják, hogy ezek az italok egészségesek, és még a fogyásukat is elősegíthetik - pedig éppen ellenkezőleg. A diétás italokban olyan édesítőszerek lelhetők fel, amelyek kifejezetten károsak az egészségre nézve.

Az ok egyszerű: a kutatások azt mutatjá...
2020-01-25 19:46:55
Regenor diéta
... szerint
14. folyadékok:Tisztított vizet, Fordított Ozmozisos szűrt ásványvizet, szódavizet, kristályvizet, forrásvizet, pí-vizet és teákat lehet inni cukor nélkül, citrommal és édesítőszerekkel.

FONTOS:

Minden egyes étkezéshez kell fogyasztani, min. 20 g zsírt vagy szalonnát, ( kb egy jó evőkanálnyi) hogy kinyíljon a Fater Papilla, s beinduljon az epeműk...
2019-08-21 20:41:33
Regenor-Kindervit italpor
... egészséggel, magunkkal vihetjük egész nap a vizünkben - mi lehet az? A válasz: a Kindervit, narancsos és trópusi gyümölcs ízű, cukormentes, multivitamin étrend-kiegészítő italpor édesítőszerekkel, felnőttek és gyerekek számára! Ezzel a lényeget le is írtuk, de a nagyon bőséges beltartalom ismertetése miatt még érdemes tovább olvasni.Mindkettőt kérem!
Trópusi gyümölcsös ...
2019-08-21 20:28:17
Érdekesség
... esetben a fibromyalgia nőket érint, akik gyakrabban fogyasztanak diétás italokat és élelmiszereket mint a férfiak. Szinte minden rágógumi és lehelet frissítő tele van mesterséges édesítőszerekkel.

A népszerű mondás, hogy “nincs elég mesterséges édesítőszer a termékekben ahhoz, hogy az egészségügyi problémákat okozzon" egy nagy hazugság. Különösen most, hogy ...
2018-06-05 22:06:20
Édesítőszer, egy új fajta betegségokozó
... esetben a fibromyalgia nőket érint, akik gyakrabban fogyasztanak diétás italokat és élelmiszereket mint a férfiak. Szinte minden rágógumi és lehelet frissítő tele van mesterséges édesítőszerekkel.

A népszerű mondás, hogy "nincs elég mesterséges édesítőszer a termékekben ahhoz, hogy az egészségügyi problémákat okozzon" egy nagy hazugság. Különösen most, hogy 2012-ben az ...
2018-05-06 19:30:03
Káposzta savanyítás
... fahordóban savanyítunk, és lábbal, gumicsizmában taposunk. (Sajnos a boltban kapható savanyú káposzták jó része már nem így készül, itt is jellemző a gyorsérlelés, citromsavval és édesítőszerekkel.) De lássuk is mit kell tudni a káposztasavanyításról, melyek a legtipikusabb receptjei és milyen vitaminokat tartalmaz.

Savanyú káposzta hordóban

Ha hagyományos ve...
2018-04-14 11:23:08
A mindennapos kóla fogyasztás 8 következménye
... diétás kóla egészségesebb és biztonságosabb, sajnos el kell, hogy keserítsünk. A Zero cukros Coca-Cola valószínűleg egyáltalán nem tartalmaz cukrot, helyette tele vannak mesterséges édesítőszerekkel, amik rettentően káros hatással vannak a veséidre. Főként, ha olyannyira függő vagy, hogy mindennap fogyasztasz kólát.

2. A rák kialakulásának kockázata

Nem azt m...
2018-03-18 13:05:04
Dietetikus: aki egészséges, ne tartson diétát!
... allergiásoknak is össze...
2017-12-27 10:41:58
6 ital, ami durván hízlal!
... mennyiséget.

3. ICE TEA

Az egyik legrosszabb választás, ha étteremben vagy bisztróban rendeled: lehet gyári, vagy helyben készített, mindenképpen telerakják szódával és édesítőszerekkel. A legjobb, ha saját magad készíted el otthon egy teafilter és néhány jégkocka segítségével: nincs cukor, nincs probléma! A zöld teás változat ráadásul hajhajtó hatású.
|...
2017-03-20 09:16:33
A szénsavas üdítők többet ártanak, mint használnak!
... adalékanyagokat, színezékeket, ízfokozókat is tartalmaznak, amelyek növelik a betegségek kialakulásának esélyét.

1. Növelik az étvágyat

A mesterséges édesítőszerekkel dúsított üdítők azért problémásak, mert nagy mennyiségű kalóriát juttatnak be a szervezetbe, ami az agyat is megzavarja. Ha netán egy nap kiesik ez a kalóriadús folyadék, agyunk úgy érzék...
2016-10-08 21:16:54
1 2 3 4 5 6 7 
Címkék: Fordított Ozmozisos, Fater Papilla, diétás italok, mindennapos kóla, szénsavas üdítők, italok egészségesek, diétás italokban, egészségre nézve, vizünkben &#8211, nagyon bőséges, fibromyalgia nőket, népszerű mondás, termékekben ahhoz, egészségügyi problémákat, nagy hazugság, boltban kapható, legtipikusabb receptjei, egyik legrosszabb, zöld teás, betegségek kialakulásának, mesterséges édesítőszerekkel, kalóriadús folyadék, édesítőszerekkel, adalékanyagokat, élelmiszereket, kialakulásának, allergiásoknak, biztonságosabb, édesítőszerek, legtipikusabb, következménye, egészségesebb, elősegíthetik, betegségokozó, gumicsizmában, kristályvizet, veszélyeiről, fogyasztanak, gyorsérlelés, ellenkezőleg, egészségügyi, egészségesek, fibromyalgia, mindenképpen, citromsavval, tartalmaznak, segítségével, kifejezetten, valószínűleg, multivitamin, színezékeket, mesterséges, fogyasztani, hagyományos, keserítsünk, fogyasztasz, beltartalom, savanyítunk, mindennapos, ásványvizet, forrásvizet, problémákat, vitaminokat, ízfokozókat,
© 2013 TVN.HU Kft.