Belépés
Elixir püré - csupa vitaminban gazdag
... fokhagyma - ezeket össze turmixoltam, majd kis üvegekbe elosztottam és hűtöbe tettem.
Fél vagy egy évente fogom a szervezetemet méregteleníteni..
Méregtelenítés alkalmával reggel éhgyomorral 2 teás kanálnyit kell elfogyasztani.
Nem kell megijedni a hasmenés jellegű széklettől, mert így ürülnek ki a méreganyagok
További jó egészséget kívánok szeretettel, minden ...
2021-03-10 18:25:26
Arany János – Pázmán lovag
... nyeregben,
Nyihog, prüszköl, fú a vad ló."Hova férjem? édes férjem?
Ily korán? ily éhgyomorral?
Panni! Gunda! hol maradtok?
Egy, kettő, a mézes borral!
Menten itt lesz, (boldog Isten!
Még hajamba' nem volt fésű) -
Ha egy percig vár kegyelmed,
Les...
2017-12-30 04:48:36
A legfinomabb falat
... király. Hát most már se ebéd, se szakács?

Hát utolsó ember ő az országban, hogy meg sem ebédelhet? Azonnal nyergeltetett. Lóra egy szakasz katona! Ő lovagolt legelöl mérgesen, éhgyomorral. Nyargaltak, de csak a nyomára találtak, azon jutottak harmadnapon egy nagy erdőségbe. /1|- Felséges királyom, jelentem alássan, a szakács megszökött.

Elvörösödött mérgében ...
2017-06-28 08:38:14
Bordélyház a fürdőben és a tisztaságmániás vikingek
... idős korban, esetleg utazás közben) hogyan is kell helyesen fürdeni.

Ilyen előírásokat Európa-szerte ismerünk és olyan tanácsokat olvashatunk bennük, mint hogy fürdeni csak éhgyomorral szabad menni vagy, hogy a fejünkre csak akkor szabad vizet önteni, ha az gondosan borotvált, ellenkező esetben a hajszálak meggátolják a víz tisztító hatását. Bizonyos betegségekre különf...
2017-04-13 11:35:43
Kohut Katalin: Búcsú (Vilma-Béla párbeszéd)
... és a víz jóllakat. Egyszer, amikor elzavart dolgozni gyermekfejjel odahívott magához a szalagban, adott két falat húskonzervet.
- Szégyen! Együtt dolgoztatok és elnézte, hogy éhgyomorral légy egész nap! Hogy lehet ezt elfelejteni és megbocsájtani? Hogyan gondolod, drága Vilma?
- Valami húz a szülővárosomba, talán apa és nagymamáék emléke, míg együtt éltünk, csak szépeke...
2016-08-08 19:55:48
Ingyenes prosztatarákszűrés lesz a Semmelweis Egyetemen
... érdeklődőt, aki regisztrál a www.semmelweis.hu/urologia oldalon. A PSA-szűréshez vért vesznek, és ha szükséges, akkor a tapintásos vizsgálatot is elvégzik. A jelentkezőknek nem kell éhgyomorral érkezniük, de a TAJ-kártyát, a személyi igazolványt és a lakcímkártyát vinni kell. Az eredményeket azonnal megkapják a résztvevők.
A prosztatarák a férfiak második leggyakoribb rosszin...
2016-05-25 15:48:23
Sebők Mihály : Az Ember, aki pizsamában érkezett!
... ágyban aludt, mint egy angyalka, egészen hajnali harangszóig. Amikor felkelt, szakszerűen bevetette ágyát, megtisztálkodott, felöltözött, és ha a háziasszony nem ébred meg, bizonyára éhgyomorral ment volna el dolgozni.

Még nem ért ki a faluból, amikor az éjjeliőrtől megtudta, hogy a polgármester úr két adjutánsának fenekéről ismeretlen, gonosz kutyák letépték a nadrágo...
2016-05-05 21:52:24
A Hazugság Múzeuma
... nem szabad napjában többször enni, csak egyszer. És akkor is csak keveset.

A napi egyetlen étkezés a délutáni pihenőre esett. Johann tudta, hogy borzalmas egész délelőtt éhgyomorral dolgozni, ezért segített magán. A zubbonya belsejébe titokban zsebeket varrt, és a délutáni étkezéskor a fekete kenyér egy jókora darabját mindig oda rejtette. Azt reggel, felkelés után majs...
2016-05-01 23:14:16
A magas vérnyomás légzőgyakorlatokkal gyógyítható!
... földön) vagy állva. A gerinced legyen függőleges, és maradj laza, fesztelen. Ezt az állapotot idő elérned.


Időzítés

Légzőgyakorlatokat végezned reggel, éhgyomorral a legjobb. Mivel azonban ez a mélyített légzés egyszerű gyakorlat, szinte bármikor végezheted.


Ruházat

A ruhád legyen kényelmes és laza.


Lazíts...
2016-03-11 23:48:18
Kohut Katalin: Trapezium
... s egy harmadik kórházból két nap múlva kapta az üzenetet, hogy meg kell azonnal műteniük, mert nagyon csúnya a törés, nem fog összeforrni rendesen.
- El is ment a műtét napján éhgyomorral, délután beöltöztették műtőruhába, de elhúzódott az előtte lévő műtét, ezért elhalasztották két nappal az övét. Ismét kárba veszett a drága vonatjegy.
- Szörnyűek az egész napos várakoz...
2016-01-04 17:49:54
1 2 3 4 5 
Címkék: Arany János, Kohut Katalin, Semmelweis Egyetemen, Sebők Mihály, Hazugság Múzeuma, legfinomabb falat, tisztaságmániás vikingek, magas vérnyomás, évente fogom, szervezetemet méregteleníteni, hasmenés jellegű, mézes borral, szakasz katona, nyomára találtak, nagy erdőségbe, szakács megszökött, fejünkre csak, gondosan borotvált, hajszálak meggátolják, tapintásos vizsgálatot, személyi igazolványt, lakcímkártyát vinni, eredményeket azonnal, férfiak második, éjjeliőrtől megtudta, napi egyetlen, délutáni pihenőre, zubbonya belsejébe, délutáni étkezéskor, fekete kenyér, jókora darabját, gerinced legyen, mélyített légzés, ruhád legyen, harmadik kórházból, műtét napján, előtte lévő, drága vonatjegy, egész napos, megtisztálkodott, tisztaságmániás, méregteleníteni, szülővárosomba, méregtelenítés, elhalasztották, jelentkezőknek, nyergeltetett, megbocsájtani, lakcímkártyát, gyermekfejjel, szervezetemet, elfogyasztani, beöltöztették, adjutánsának, betegségekre, elvörösödött, polgármester, méreganyagok, leggyakoribb,
© 2013 TVN.HU Kft.