Belépés
Hogyan folytassuk a napunkat Istennel?
... bocsánatát kell kérnünk, erőt a romlottság legyőzéséhez, győzelmet a kísértés felett, mindez nem lesz hiábavaló. Ez állandó, folytonos imádságot jelent. Nem fontos, hogy az ima hosszú vagy ékesszóló lesz, Isten nem erre tekint, hanem az imádkozó szív őszinteségére. Az ilyen könyörgés kedves lesz, habár az ima lehet rövid, vagy akár sóhaj is, amit nem lehet kifejezni.

5....
2020-05-31 22:55:24
húsvét 6. hét szombat 05.23
SZENTLECKE az Apostolok Cselekedeteiből
A zsidó származású Apolló ékesszólóan hirdeti a Szentírás nyomán, hogy Jézus a Megváltó.
Pál apostol egy ideig a szíriai Antióchiában tartózkodott, majd sorra bejárta a galaták földjét és Frígiát, lelket öntve valamennyi tanítványba.
Eközben egy Apolló nevű alexandriai származású zsidó érkezett Efezusba. Ékesszóló és az írásokb...
2020-05-22 23:13:44
Ferenc pápa üzenete a betegek XXVI. világnapjára
... erővel folytatnia kell a betegek és a róluk gondoskodók szolgálatát, hűségesen az Úr megbízásához (vö. Lk 9,2-6; Mt 10,1-8; Mk 6,7-13) és követve Alapítója és Mestere ékesszóló példáját.
Ebben az évben a betegek világnapjának témáját a keresztre felfeszített Jézus szavai adják, amelyekkel édesanyjához, Máriához és Jánoshoz fordul: ,,'Asszony, nézd...
2020-02-11 10:53:45
A fura öreg legendája
... utókor számára hagyott egyetlen öröksége az óta számos magazin karácsonyi számában megjelent országszerte, többek között mentális egészség témájú magazinokban.

Egyszerű, de ékesszóló verse mellé diaporáma is készült. És ez az öregember, akinek nem volt mit hagynia a világra, most ,,névtelen" versével az interneten bejárja az egész világot.

A fura ö...
2020-02-09 12:36:23
húsvét 6. hét szombat 06.01
SZENTLECKE az Apostolok Cselekedeteiből
A zsidó származású Apolló ékesszólóan hirdeti a Szentírás nyomán, hogy Jézus a Megváltó.
Pál apostol egy ideig a szíriai Antióchiában tartózkodott, majd sorra bejárta a galaták földjét és Frígiát, lelket öntve valamennyi tanítványba.
Eközben egy Apolló nevű alexandriai származású zsidó érkezett Efezusba. Ékesszóló és az íráso...
2019-06-01 09:47:15
Egy ausztrál vidéki város kórházának idősotthonában elhunyt
... öregembernek az utókor számára hagyott egyetlen öröksége az óta számos magazin karácsonyi számában megjelent országszerte, többek között mentális egészség témájú magazinokban. Egyszerű, de ékesszóló verse mellé diaporáma is készült.

És ez az öregember, akinek nem volt mit hagynia a világra, most ,,névtelen" versével az interneten bejárja az egész világot....
2019-05-19 08:42:09
Fókuszban a nő 2.
... férfi:

/ritka, mint a fehér holló/

Testileg hódító Apolló,
Erős, mint Herkules,
Izmos, de nem túl termetes,
Szellemes, az ész nála mindig tettre kész
Ékesszóló, mint Demosztenész.
ÁM, HA NEM ILYEN,
Minimum megértő legyen,
Értse a női lélek titkát,
Rossz napjai legyenek ritkák,
Legyen bája, melynek nyitja,
Hogy...
2019-04-27 18:00:31
ooOoo
... fogni az embereket, nem lehetett elmenekülni józan érvelése, őszinte természetessége és folyamatos jó humora elől, amivel logikus mondanivalóját fűszerezte. Világos volt, tömör, előadása ékesszóló és tökéletesen uralkodott mondanivalóján. Ezrek csődültek össze őt meghallgatni.

Természetes volt tehát, hogy a republikánusok 1860-ban a novemberi választásokon Abraham Linco...
2019-02-25 21:38:18
Ahol összegyűlünk Ő ott van
... 49,10).

Mi Őhozzá gyülekezünk. Nem fölszentelt, színes üvegablakos, orgonaszótól hangos épület vonz és gyűjt össze bennünket. Nem is egy emberhez gyülekezünk, legyen az bármilyen tehetséges és ékesszóló. Az Úr Jézus az isteni mágnes.

A hely a földön nem fontos; összejöhetünk egy gyülekezeti teremben, vagy magánházban, szabad ég alatt vagy egy barlangban is. V...
2019-02-12 08:24:30
Enneagram - Négyes Archetípus Szintjei
... érzelmi erő árad belőlük.

Mivel az egészséges Négyesek a valóság talaján állnak és érdeklődnek a másokkal való érintkezés iránt, megfigyeléseik igen pontosak lehetnek és nagyon ékesszólóan fejezhetik ki önmagukat. Ha alkotói tehetséggel vannak megáldva, műveik mélyen megrendítőek lehetnek. Azáltal, hogy mélyre merülnek saját tudattalanjukba, és az ott talált igazságokka...
2019-01-29 11:51:02
1 2 3 ......24 25 ...36 37 ...48 49 50 
Címkék: Négyes Archetípus Szintjei, Apostolok Cselekedeteiből, Abraham Linco, napunkat Istennel, betegek XXVI, fura öreg, ausztrál vidéki, romlottság legyőzéséhez, kísértés felett, imádkozó szív, ilyen könyörgés, zsidó származású, szíriai Antióchiában, galaták földjét, róluk gondoskodók, betegek világnapjának, keresztre felfeszített, interneten bejárja, egész világot, utókor számára, fehér holló, republikánusok 1860-ban, novemberi választásokon, emberhez gyülekezünk, bármilyen tehetséges, isteni mágnes, gyülekezeti teremben, egészséges Négyesek, valóság talaján, másokkal való, cselekedeteiből, természetessége, tudattalanjukba, mondanivalóját, idősotthonában, republikánusok, mondanivalóján, megfigyeléseik, világnapjának, őszinteségére, összejöhetünk, választásokon, édesanyjához, felfeszített, legyőzéséhez, megbízásához, antióchiában, világnapjára, tartózkodott, öregembernek, meghallgatni, összegyűlünk, orgonaszótól, megrendítőek, demosztenész, magazinokban, országszerte, tehetséggel, természetes, tökéletesen,
© 2013 TVN.HU Kft.