Belépés
Haszna van annak is, ami kedvünk ellen esik
... esik

I. Javunkra válik az, hogy olykor nehézségekbe és nem-szeretem dolgokba ütközünk: mert ezek gyakran magához térítik az embert; ráeszméltetnek arra, hogy számkivetésben élünk: s
reménységünket nem helyezhetjük evilági dolgokba.
Javunkra válik az, hogy némelykor ellenünk fordulnak, hogy rosszul és ferdén vélekednek
még jó tetteinkről ...
2018-12-15 11:46:52
Mondjátok el az embereknek
... küzdelmünk már az egekig ér!
Istenünk szerető szíve kitárva!
Elvisz bennünket az örök hazába!

Testvéreim! Nekünk nem kell félnünk!
Egy új korszak hajnalán, küszöbén élünk!
Földünk nagyon beteg, gyógyításra vár,
Gyógyításra a beteg nem hiába vár!
Istenünk megmenti e nagy alkotást!
Amíg e nagy beteg a gyógyítást viseli,
Jéz...
2018-12-14 20:15:43
A Karácsony a jelen,nem a múlt. A Karácsony nem egy megünnep
... nekünk,az a nap Karácsony.
Amikor rájövünk,hogy a szeretet,a szívesség és az odaadó törődés a legjobb ajándék,az a nap Karácsony.
Amikor úgy döntünk,hogy jókedvvel és bizakodva élünk,ahelyett,hogy átadnánk magunkat a félelemnek és szomorúságnak, az a nap Karácsony.
(ismeretlen)

...
2018-12-14 17:31:24
Szép napot mindenkinek!
... levágta.
Kik vagyunk mi?
Ó, nem az Alázat,
Csak a megalázottság fiai.
Nemzedékek büszke hídfői közt
Görbülő ív, görnyedő átmenet:

Testvéreim, bizony nem élünk jól mi,
Nem apáinknak tetsző életet.
De aki máskép tehetne helyünkben,
Az vesse reánk az első követ!
Minden percünk kínzó kiegyezés:
Ahogy lehet...

Te...
2018-12-14 11:12:33
Két világban élünk
...,,Két világban élünk - vagy egy két részből álló világban, ahol az egyik részt látjuk, a másikat nem. Saját biztonságunk érdekében arra figyelmeztetnek, hogy úgy éljünk, mintha a nem látható világ (a valóság többi része) valójában igazabb, súlyosabb és veszélyesebb lenne, mint a valóságnak az a része, amit látunk."

-John Eldredge-...
2018-12-12 18:23:59
Aki kapni akar, annak először adni kell...
Aki kapni akar, annak először adni kell...,,Amiben most élünk, egy átmeneti állapot. Mindenki, mindenki ellen. Borzalmas vad erők tombolnak. Nagyon sokan kerülnek olyan helyzetbe, hogy úgy érzik, nincs belőle kiút. Pedig van, d...
2018-12-12 09:54:46
Volt szenátorok figyelmeztetnek az amerikai demokrácia megvédésnek fontosságára
... politikai nézetkülönbségeket a kongresszusban. "Történelmünk nehéz pillanataiban, amikor alkotmányos válságok fenyegettek, a szenátus állt ki demokráciánk védelme mellett. Ma ismét ilyen időket élünk" - hangsúlyozták.
A cikk aláírói között van Max Baucus montanai, Evan Bayh indianai, Tom Daschle dél-dakotai, John Kerry massachusettsi demokrata párti volt szenátor. A republiká...
2018-12-11 18:45:55
Gonosz
...,,Minden történetben megjelenik a gonosz, mert a miénkben is megjelenik. Pedig a legtöbben nem ennek tudatában élünk."

-John Eldredge-...
2018-12-11 17:05:42
Hűség az igazsághoz
...,,Nem adhatjuk fel az igazság ügyét akkor sem, ha az életünkkel kell fizetnünk érte, hiszen nem ennek a kornak élünk, és nem is a fejedelmeknek, hanem az Úrnak."

-Zwingli-...
2018-12-11 17:04:54
Krisztinaváros Anno - A városrész emberi arcát mutatja be egy új kiállítás
... hozzá.
A válogatás az 1960-as évekig mutatja be a városrészt. "Sokan az idősebbek közül örülni fognak annak, hogy ismerős dolgokat is felfedezhetnek majd. De azt is átláthatják, hogy amiben ma élünk, az egyik pillanatról a másikra történelem lesz" - fejtette ki.
A tárlaton szerepel egy olyan felvétel is, amelyen egy taxi a Horváth-kert taxiállomásán egy nagy, "Jobbra haj...
2018-12-11 16:15:06
1 2 3 .............1315 1316 ......1972 1973 .......2629 2630 2631 
Címkék: Krisztinaváros Anno, Evan Bayh, John Kerry, amerikai demokrácia, városrész emberi, örök hazába, gyógyítást viseli, odaadó törődés, legjobb ajándék, megalázottság fiai, vesse reánk, első követ, egyik részt, valóság többi, átmeneti állapot, szenátus állt, cikk aláírói, igazság ügyét, életünkkel kell, kornak élünk, 1960-as évekig, idősebbek közül, egyik pillanatról, másikra történelem, tárlaton szerepel, olyan felvétel, figyelmeztetnek, számkivetésben, krisztinaváros, kongresszusban, felfedezhetnek, reménységünket, ráeszméltetnek, massachusettsi, fejedelmeknek, hangsúlyozták, szomorúságnak, pillanataiban, taxiállomásán, megalázottság, történelmünk, veszélyesebb, helyezhetjük, nehézségekbe, biztonságunk, fontosságára, demokráciánk, átláthatják, pillanatról, megvédésnek, alkotmányos, fenyegettek, mindenkinek, történetben, gyógyításra, tetteinkről, megjelenik, helyünkben, történelem, testvéreim, nemzedékek, ismeretlen, igazsághoz, küzdelmünk, embereknek, vélekednek, városrészt, gyógyítást, valóságnak, életünkkel, félelemnek,
© 2013 TVN.HU Kft.