Belépés
Maldek pusztulása
... felkeltette az ET-k figyelmét. 10 millió évvel ezelőtt a Naprendszer 3 bolygójára kerültek életformák, ezek a Föld, Mars és a Maldek voltak, azaz a 3.,4.,5. bolygók a Naptól számítva. Ezek közül a Mars és a Maldek hidegebb bolygó volt és kevésbé barátságosabb, mint a Föld, de még így sem lehetett megakadályozni, hogy az ET életformák gyarmatosítsák ezeket a világokat.

A...
2019-01-17 09:58:45
Varga: jól teljesített a magyar gazdaság 2018-ban
... Államkincstárban.
A babakötvénybe tett megtakarításokhoz nagyon kedvező kamatozás társul, több mint öt százalék jelenleg a kamat. Ez ma Magyarországon az állampapírok és a különböző kincstárjegyek közül a legvonzóbb és legmagasabb megtakarítási hozammal rendelkező forma - emelte ki.

A pénzügyminiszter szerint a kormány legfontosabb programja a családi otthonteremt...
2018-12-27 20:59:58
A szeretete a gazoknak megvehető
... kezdetével, amivel kezdtek születésemkor visszament időben Molnárok Rózsájával, valamennyi Rózsájukkal, telepakolták az elfekvőben, ahová befektettek egy injekciójuk után kiiktatva engem az élők közül minden részemet a tik sem vagytok magyarok Mónika show Oláh ibolya népével gennyes csapásokkal, sátánisták kígyóival. Marofka Eszter, mint cigányok pszichiátere ezt követően zaklatni...
2018-12-18 13:18:48
Nézőpont: a V4 országok lakossága elutasítja az illegális migrációt
...
Az uniós kvótarendszert a visegrádi országok 53 millió felnőtt lakosa közül 35 millió ellenzi, 41 millióan pedig elégedetlenek Brüsszel bevándorláspolitikájával - tette hozzá.
Hangsúlyozta: ezzel szemben a visegrádi országokban élők vezetőikkel megegyező állásponton vannak a migrációt illetően, tehát elutasítják azt. A magyarok körében kifejezetten nagy, 80 százalékos el...
2018-12-15 11:21:41
EKF 2023 - Navracsics: Veszprém kamatoztatni fogja az előnyöket
...
Debrecen, Győr és Veszprém pályázata közül a független nemzetközi szakértői testület Veszprém EKF-pályázatát támogatja. A bizottság ajánlást tesz, amelynek figyelembevételével Magyarország kormánya hozza meg a hivatalos döntést.
"A cím birtokában elő tudják majd segíteni, hogy a helyi kulturális élet szereplői és az itt élők még több szállal kapcsolódjanak Európa többi ...
2018-12-14 19:13:38
Főorvos: több HIV-szűrővizsgálatot kellene végezni
... számokat.
Felhívta a figyelmet, hogy a - HIV-fertőzés utolsó szakaszaként kialakuló - AIDS-betegség lappangási ideje 10-15 év, a betegségben évente elhunyt 10-15 ember pedig mindig azok közül kerül ki, akik nem tudták, hogy fertőzöttek.
Minden negyedik-ötödik ember az AIDS-betegség végstádiumban jelentkezik, amikor már nem lehet biztosan meggyógyítani - tette hozzá....
2018-11-30 14:06:40
Mysty Kata
... összefüggésben, hiszen magyar nyelv és irodalom szakos tanári diplomám van. Könnyen jönnek a sorok... ez számomra minden gondomra, bajomra gyógyír! Ki a kedvencem a magyar és világirodalom nagyjai közül? Nem tudok rá válaszolni... Mindenevő vagyok! Életem az írás... úgy kell, mint a víz a szomjazónak!
"A test az zene, a lélek a dal...!"


...
2018-11-19 19:30:50
Bodó Sándor: a gazdasági teljesítmény a munkán alapul
... foglalkoztatás eléréséhez azonban fel kell kutatni a munkaerő-tartalékokat, amihez a korábban alkalmazott módszerek már nem elégségesek.
A nők foglalkoztatását elősegítő kormányzati intézkedések közül kiemelte a gyermekgondozás melletti foglalkoztatás szabályainak könnyítését, a gyed extra és a diplomás gyed bevezetését, valamint a gyermekek napközbeni ellátást biztosító inté...
2018-11-07 15:41:56
Ötvenkilenc filmet vetítenek a világ 35 országából az idei Verzió Filmfesztiválon
... hogy az egyik idei újdonság, hogy először szerveznek nemzetközi emberijogi versenyprogramot, amelyben 12 film szerepel.
Ezen kívül lesz diák és elsőfilmes verseny, amelyben 10 film közül választ nyertest a fiatal zsűri, a Magyar panoráma válogatásban pedig nyolc filmet láthat a közönség.
Idén három tematikai szekció is lesz. Az Életünk a munka című bontásban a munkaváll...
2018-10-31 13:01:33
Világháborús centenárium - A hősökről megemlékező bélyegsorozatot mutattak be
... álltak. Az első világháborúban minden korábbinál gépiesebbé vált a gyilkolás, szinte személytelen lett az öldöklés - jelentette ki.
Közölte, hogy 3,5 millió magyar férfi vonult hadba, akik közül 660 ezren végezték - sokszor jeltelen - hadisírba temetve. Őket szimbolizálja a bélyegeken látható tíz katona - mondta Schmidt Mária.
Az ünnepségen Schamschula György, a bélyegek...
2018-10-25 20:14:34
1 2 3 ......................138 139 ...........207 208 ...........276 277 278 
Címkék: Mysty Kata, Bodó Sándor, Verzió Filmfesztiválon, Molnárok Rózsájával, Marofka Eszter, Veszprém EKF-pályázatát, Schmidt Mária, Schamschula György, magyar gazdaság, gazoknak megvehető, illegális migrációt, gazdasági teljesítmény, munkán alapul, idei Verzió, hősökről megemlékező, babakötvénybe tett, különböző kincstárjegyek, pénzügyminiszter szerint, kormány legfontosabb, családi otthonteremt, injekciójuk után, élők közül, uniós kvótarendszert, visegrádi országok, visegrádi országokban, migrációt illetően, magyarok körében, független nemzetközi, bizottság ajánlást, hivatalos döntést, helyi kulturális, betegségben évente, korábban alkalmazott, gyermekgondozás melletti, gyed extra, diplomás gyed, gyermekek napközbeni, egyik idei, fiatal zsűri, munka című, első világháborúban, bélyegeken látható, ünnepségen Schamschula, szűrővizsgálatot, foglalkoztatását, versenyprogramot, államkincstárban, pénzügyminiszter, filmfesztiválon, bélyegsorozatot, gyermekgondozás, foglalkoztatás, megakadályozni, világháborúban,
© 2013 TVN.HU Kft.