Belépés
AM: új védjegyrendszer garantálja az élelmiszerek kiváló minőségét
...
A Kiváló Minőségű Élelmiszer (KME) védjegyrendszer mögötti minősítést a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) végzi, bevezetésében az élelmiszerlánc minden szereplője érintett. A védjegyrendszernek két fokozata lesz: az alapszintre bármely előállító pályázhat, míg az arany fokozat elnyerésére további független - a termék élelmiszerbiztonságára, minőségére kiterjed...
2019-06-12 16:13:40
A Q10 hatásairól
... vérnyomásszint szabályozása. Az ok, amiért nem tekinthető ,,vitaminnak", azért van, mert minden állat, beleértve az embereket is, kis mennyiségű koenzimet állít elő, még élelmiszerek nélkül is.

Hogyan működik a Q10?
Ahhoz, hogy elegendő energiával rendelkezzünk a testi funkciók ellátásához, a sejtek belsejében, a mitokondriumoknak nevezett apró organellá...
2019-06-09 17:10:57
Hasznos fűszerek
... van és hideg, jó lenne figyelembe venni azokat a melegítő hatású fűszereket is melyekkel könnyebben áttudjuk vészelni ezt az időszakot.

A hagyományos kínai orvoslásban az élelmiszereket különböző csoportokba sorolják aszerint, hogy melegítő vagy hűtő hatást fejtenek ki a testben. Ezek az élelmiszerek a jin vagy a jang energiákat erősítik, ízük pedig erős hatást gyakoro...
2019-06-06 18:44:11
Grapefruitmag kivonat – a természetes antibiotikum
... bőrkiütéseknek

- Izzadó lábak, intim testrészek szagtalanításában szintén hatékony

- Háztartási fertőtlenítőszerként is rendkívűl eredményes: élelmiszerek - zöldségek, gyümölcsök, húsok lemosására, takarításnál, klímaberendezések, hűtőszekrény, úszómedencék, házi szökőkutak, betegszobák fertőtlenítésére, penészedés gátlására, mosásnál ruhane...
2019-06-06 13:31:07
A 8 legrégebbi antibiotikum
... megelőzésénél fejti ki


A laboratóriumban előállított gyógyszerek előtt elődeink a természetben keresték a gyógyírt bajukra. A pirulák helyett gyógy- és fűszernövényeket, élelmiszereket használtak antibiotikumként.



A túlzásba vitt gyógyszerhasználat egyre jellemzőbb korunk társadalmára. Amint a gyógyszeripari antibiotikumok betörtek a piacra...
2019-06-05 07:39:45
Nagy István: az élelmiszeripar stratégiai ágazat
... erőforrás-hatékonyság növelését, a környezetterhelés mérséklését, a munkaerő, a szakképzés rugalmas alkalmazkodását a változó igényekhez.
Az Agrárminisztérium legfőbb célja, hogy biztosítsa az élelmiszerek kiváló minőségét, ugyanakkor visszaszorítsa a rossz, gyenge minőségű élelmiszerek piacát - mondta a miniszter. Hangsúlyozta: fontos, hogy az élelmiszerek legyenek biztonsá...
2019-04-25 13:39:31
Szívkoszorúér-betegség megelőzése gyulladáscsökkentéssel
... betegség kialakulásának az esélye, ha valaki genetikailag hajlamos ennek a betegségnek a megjelenésére.

Sok éven át úgy gondolták a hozzáértők, hogy a koleszterinben gazdag élelmiszerek és a telített zsírok fokozzák a szívbetegség kialakulásának a kockázatát. A ,,koleszterin-hipotézis" arra a feltevésre támaszkodik, hogy a telített zsírok emelik a koleszterin...
2019-04-20 17:50:20
Gyógynövények a máj egészségéért
... Ezek a hegesedett szövetek akadályozzák a keringést és fokozatosan a májfunkció elvesztését okozzák.

A máj egészségére nézve kulcsfontosságú, hogy elkerüljük a feldolgozott élelmiszereket, a cukrot, az egészségtelen zsírokat és természetesen az alkoholt is. A táplálkozás és az életmód változásai a máj egészségi állapotjavításának a legfontosabb lépései. A toxinexpozíció...
2019-04-05 22:45:37
Tartós szeretet....
... rászorulók számára, és tegyék a templomban erre kijelölt helyre.
A legkisebb adománnyal is a felebaráti szeretet csodája valósul meg közöttünk. A templomainkban összegyűjtött élelmiszerek nemcsak táplálékot jelentenek, hanem üzenetet is visznek magukkal, a Gondviselő Isten kézzelfogható szeretetét a nélkülöző családokba.
Tegyünk tanúságot az irgalmas szeretet gyakorlásár...
2019-03-18 15:40:09
E vitamin
... van szüksége naponta. Legjobb forrása a növényi olajok, tehát a napraforgó-, tökmag-, olíva- kukoricaolaj, a búzacsíra és az egyéb gabonacsírák, a zöld növények. Az állati eredetű élelmiszerek E-vitamin tartalma nagyban függ az állatok takarmányozásától, de általánosságban a hús, a máj és a tojás tartalmaz jelentősebb mennyiségű E-vitamint.

A bőrhibák eltüntetésére...
2019-03-14 05:40:54
1 2 3 ..............48 49 .......72 73 .......96 97 98 
Címkék: Nagy István, Kiváló Minőségű Élelmiszer, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, Gondviselő Isten, élelmiszerek kiváló, természetes antibiotikum, élelmiszeripar stratégiai, élelmiszerlánc minden, alapszintre bármely, arany fokozat, testi funkciók, sejtek belsejében, mitokondriumoknak nevezett, melegítő hatású, hagyományos kínai, élelmiszereket különböző, jang energiákat, laboratóriumban előállított, természetben keresték, gyógyírt bajukra, pirulák helyett, túlzásba vitt, gyógyszeripari antibiotikumok, környezetterhelés mérséklését, szakképzés rugalmas, változó igényekhez, élelmiszerek legyenek, koleszterinben gazdag, telített zsírok, szívbetegség kialakulásának, feltevésre támaszkodik, hegesedett szövetek, májfunkció elvesztését, feldolgozott élelmiszereket, egészségtelen zsírokat, életmód változásai, legfontosabb lépései, templomban erre, legkisebb adománnyal, felebaráti szeretet, templomainkban összegyűjtött, nélkülöző családokba, irgalmas szeretet, növényi olajok,
© 2013 TVN.HU Kft.