Belépés
Tőzsdére megy a sütőipari Zalaco Zrt.
... is példát ad Zalaegerszegen.
Vigh László, a térség országgyűlési képviselője (Fidesz) egyebek mellett arról beszélt, hogy a ...
2019-11-06 12:11:32
Romániában 7 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom az első nyolc hónapban
...
A növekedés elsősorban a nem élelmiszereknek köszönhető, amelyek eladása 8,8 százalékkal nőtt, az üzemanyag értékesítése 7,2 százalékkal bővült, míg az élelmiszerből, italból és dohánytermékekből 4,9 százalékkal többet adtak el.
A szezonális és naptárhatással kiigazított adatok szerint a kiskereskedelmi forgalom volumene 7,1 százalékkal bővült az első nyolc hónapban....
2019-10-03 13:48:01
Az idei első hét hónapban 7,1 százalékkal nőtt a román kiskereskedelmi forgalom volumene
...
A növekedés a szezonális és naptárhatással kiigazított adat szerint is 7,1 százalék volt.
A nyers adatok szerinti növekedés elsősorban a nem élelmiszereknek köszönhető, amelyeknek az eladása 9,7 százalékkal gyorsult, az üzemanyag kiskereskedelmi értékesítése 6,2 százalékkal nőtt, míg az élelmiszerek, italok és dohánytermékek eladása 4,9 százalékkal bővült.
Júliusban...
2019-09-04 12:12:20
Az idei első fél évben 6,8 százalékkal nőtt a román kiskereskedelmi forgalom
...
A nyers adatok szerinti növekedés főleg a nem élelmiszereknek köszönhető, amelyek értékesítése 9,7 százalékkal gyorsult, az üzemanyag-eladás 5,4 százalékkal bővült, míg az élelmiszerekből, italokból és dohánytermékekből 4,8 százalékkal többet értékesítettek.
A szezonális és naptárhatással kiigazított adatok szerint a növekedés 6,9 százalék volt a vizsgált időszakban....
2019-08-02 12:51:56
Az EFSA az Új Élelmiszerek közé sorolja a CBD-t
... adtak hozzá a generikus ,,kannabinoidokhoz", míg a CBD-ről szóló bejegyzés egy új bejegyzésre mutat, amelyben az áll, hogy ,,a kannabinoidokat tartalmazó termékek új élelmiszereknek minősülnek, mivel a korábbi (történelmi) a fogyasztás nem bizonyított."

Ennek eredményeképpen az Európában korábban engedélyezett 0.2% THC-tartalmú CBD-ből egy engedély...
2019-07-22 12:36:48
Az első négy hónapban 8,1 százalékkal nőtt a román kiskereskedelmi forgalom
...
A szezonális és naptárhatással kiigazított érték szerint a bővülés 8 százalék volt.
A nyers adatok szerint az első négy hónapos növekedés elsősorban a nem élelmiszereknek köszönhető, amelyek értékesítése 10,4 százalékkal bővült, az üzemanyagból 10,1 százalékkal többet adtak el, míg az élelmiszerek, italok és dohánytermékek eladása 4,7 százalékkal bővült.
Áprilisban...
2019-06-05 13:02:36
Milyen kókuszolajat/zsírt használjunk?
... tej". Bárki, aki kóstolta az igazi fölözetlen tejet, észreveheti a NAGY különbséget - hol van a föl?

A mindennapi ételekkel szembeni allergia a manipulált élelmiszereknek köszönhető.

Kókuszzsír

A szűz és a BRD kókuszolaj vagy zsír mellett létezik egy harmadik változat is, aminek nagyobb az olvadáspontja. Néhány kókuszzsír gyártó szilárd...
2019-03-31 22:38:22
Folsavval - Parkinson kór ellen
... készült élelmiszerek folsavval történő gazdagítását.

Mivel a Parkinson-kór első tünetei néha csak igen hosszú idő után jelentkeznek, a kutatók szerint évekbe telhet mire az élelmiszereknek ezzel a vitaminnal történő gazdagítása észrevehetően csökkenti az ilyen megbetegedések számát.

A Parkinson-kór először az agy olyan területein jelenik meg, amik a memóriáér...
2019-03-14 11:22:21
Brexit - Kiskereskedelmi szövetség: élelmiszerhiányt, áremelkedést okozhat a rendezetlen Brexit
... is.
A levél arra hívja fel a törvényhozók figyelmét, hogy a brit élelmiszerellátás rendkívüli mértékben függ az uniós beszerzési forrásoktól: a brit üzletek polcaira kerülő élelmiszereknek átlagosan a harmada más EU-országokból érkezik.
Márciusban azonban, amikor az Egyesült Királyság a tervek szerint kilép az EU-ból, még feszesebb az ellátási helyzet, ugyanis ebben az ...
2019-01-28 17:21:55
A kókuszolajA kókuszolaj egyike azon ritka élelmiszereknek, melyeket szuperételnek nevezhetünk. Zsírsavak egyedi kombinációja, melyből a szervezetünk csak profitálhat. De pontosan hogyan is?
A kókuszolaj zsírsavak egyedi kombinációja, melynek mély és pozitív hatásai vannak a szervezetre nézve.
...
2018-07-05 16:13:40
1 2 3 ...11 12 .16 17 .21 22 23 
Címkék: Zalaco Zrt, Vigh László, THC-tartalmú CBD-ből, Egyesült Királyság, sütőipari Zalaco, kiskereskedelmi forgalom, első nyolc, idei első, román kiskereskedelmi, első négy, rendezetlen Brexit, térség országgyűlési, növekedés elsősorban, üzemanyag értékesítése, nyers adatok, üzemanyag kiskereskedelmi, vizsgált időszakban, generikus &#8222, kannabinoidokat tartalmazó, igazi fölözetlen, mindennapi ételekkel, manipulált élelmiszereknek, harmadik változat, kutatók szerint, élelmiszereknek ezzel, vitaminnal történő, ilyen megbetegedések, levél arra, törvényhozók figyelmét, brit élelmiszerellátás, uniós beszerzési, brit üzletek, tervek szerint, ellátási helyzet, kókuszolaj egyike, szervezetünk csak, kókuszolaj zsírsavak, szervezetre nézve, kannabinoidokhoz, élelmiszerhiányt, kiskereskedelmi, eredményeképpen, élelmiszereknek, kannabinoidokat, élelmiszerekből, zalaegerszegen, naptárhatással, dohánytermékek, megbetegedések, értékesítettek, olvadáspontja, szuperételnek, engedélyezett, észrevehetően, országgyűlési,
© 2013 TVN.HU Kft.