Belépés
Fogyás egyszerűen
... lehet az oka a stagnáló fogyásnak, de a szakorvos tudja, hogy mire van szükség, hogy az anyagcsere újra fellendüljön. Míg nem jutunk el az orvoshoz, addig kiegészítő terápiaként használhatunk olyan kiegészítőket, amelyek sokat segíthetnek, hogy ismét kevesebbet mutasson alattunk az a fránya mérleg.

A zöld tea megnöveli a mentális éberséget és csökkenti a szorongást. A f...
2022-07-03 22:54:53
Barát
Jézus nemcsak arra hív minket, hogy olyan barátaink legyenek, mint a testvérek, hanem arra is, hogy mi is legyünk olyan barátok, mint a testvérek. Az élet kemény. Feddhetetlen, tiszta életet élni állandó küzdelmet jelent. És ahogy mindketten tisztában vagyunk vele, háború van odakint.

Robert Wolgemuth...
2022-07-02 20:21:50
Csemegeszőlő - a kertek kötelező "kelléke"- sok sok vodeóval
... elbeszéléséből

A szőlő hazánkban jóformán mindenütt megterem. Telepíteni elsősorban ott érdemes, ahol sok a napfény, a meleg és tápanyagban gazdag a talaj.

Alig akad olyan hétvégi vagy házikert, amelyben ne állna néhány szőlőtőke, egy szőlőlugas vagy utat szegélyező szőlősor.

Ennek a termését rendszerint nem dolgozzák fel borrá, hanem a fürtöket a...
2022-06-29 21:45:15
Spurgeon - Június 28
... hatásukkal szemben.

Ez az eltompulás akkor a legrosszabb, ha a szívben történik. A szívnek érzékenynek kell lennie. Sok ember szenved mégis keményszívűség miatt. Nem ismerünk-e mi is olyan embereket, akikben a szív csupán egyféle húsizom? Ha van is tulajdonképpen szívük, az olyan, mintha nem lenne; mert senki iránt nincsenek részvéttel és nem ismernek szánalmat.
...
2022-06-29 06:26:24
A jó óvónő megjósolja

A jó óvónő megjósolja, mi lesz a gyerekből, és milyen élete lesz: ...
2022-06-26 21:53:01
Csitáry Hock Tamás - Idézetek
... szeretni.

Csitáry Hock Tamás: Szívérintés 70. oldal

Anya csak Nő lehet. Ez az ő kiváltsága. Az ő hivatása. A legszebb és legnehezebb. A legnehezebb, hiszen olyan hivatás, amely sosem ad szabadságot, soha nem enged pihenőt, állandó figyelmet, szeretetet, odaadást kér, vár, követel. Ám mégis szép. Mert csak ő ismeri a titkot. ...
2022-06-24 22:00:26
Az élet olyan mint a biciklizés
...
2022-06-24 08:47:51
Az igazi gazdagság......
... Robot robotoljon, ne rabszolga népek!
Az ember alkosson, szívét beleadva,
s lelje csak örömét a szép feladatban.
S aki alkotni tud, az tanítson mást is,
s olyan adja tovább eztán a tudást is,
mert csak egy módon tud fejlődni az ember,
ha megnyitja lelkét, s így él, szeretettel.
Hát, mi a gazdagság? Nehogy elfelejtsem,|...
2022-06-23 11:45:19
Aloe vera gyógyhatásairól
... egyensúlyba hozza és javítja azt. Az Aloe Veranak igen nagy skálájú tápláló és gyógyító tulajdonságai vannak; gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, aminosavakban és enzimekben. Az Aloe Vera olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek az egész szervezeten kifejtik hatásukat: tetőtől talpig - az egyéni szükségleteknek megfelelően.

Az Aloe Vera regenerálja a szöveteket ...
2022-06-22 23:57:22
Élet
... biztos. Sokan ma úgy viselkednek, úgy gondolkodnak, mintha semmilyen más veszély nem létezne ezen a Földön. Csak ezt ússzuk meg. És akkor már minden rendben. Pedig nem. Az élet utána is pont olyan veszélyes lesz, mint azelőtt volt. Senki nem kapott garancialevelet, hogy ebben a testben örök élete lesz. Sőt, arra sem, hogy meddig fog élni. Nem garanciát kaptunk, hanem lehetőséget.|...
2022-06-22 23:09:59
1 2 3 ...........3427 3428 ......5141 5142 .....6854 6855 6856 
Címkék: Csitáry Hock Tamás, Robert Wolgemuth, Aloe Veranak, Aloe Vera, kertek kötelező, élet olyan, igazi gazdagság, stagnáló fogyásnak, szakorvos tudja, anyagcsere újra, mentális éberséget, élet kemény, szőlő hazánkban, szőlőlugas vagy, termését rendszerint, eltompulás akkor, szívben történik, szívnek érzékenynek, szív csupán, ember alkosson, szép feladatban, tanítson mást, egész szervezeten, egyéni szükségleteknek, élet utána, testben örök, gyógyhatásairól, garancialevelet, szükségleteknek, keményszívűség, tulajdonképpen, elbeszéléséből, tulajdonságai, kiegészítőket, hatóanyagokat, aminosavakban, használhatunk, feddhetetlen, gondolkodnak, fellendüljön, vitaminokban, csemegeszőlő, szeretettel, segíthetnek, terápiaként, lehetőséget, szervezeten, rendszerint, legrosszabb, elfelejtsem, legnehezebb, egyensúlyba, szívérintés, megfelelően, tápanyagban, regenerálja, viselkednek, szabadságot, érzékenynek, megjósolja, kiegészítő, feladatban, eltompulás, biciklizés, szeretetet, szorongást, kiváltsága, részvéttel, hatásukkal, robotoljon,
© 2013 TVN.HU Kft.