Belépés
Trump támogatja az abortuszellenes washingtoni menetet
...
"Mindig meg fogom védeni a Függetlenségi Nyilatkozatunkban rögzített első számú jogot: az élethez való jogot" - fogalmazott az elnök az előre rögzített és a rendezvényen levetített felvételen.
A videó bemutatása előtt Mike Pence alelnök - a kongresszus épülete előtti óriási téren felállított emelvényre lépve - Donald Trumpot "az Egyesült Államok történelmében a leginkább...
2019-01-18 23:02:28
Megemlékeztek a fővárosi gettó felszabadításáról
... lehet megengedni a Nyugat-Európában újfent érzékelhető erőszakos megnyilvánulási formákat és a fel-felbukkanó antiszemitizmust sem a zsidó honfitársainkkal szemben. A kormány ezért is támogatja a Tett és Védelem Alapítványt, amely egy monitoring rendszert hozott létre azért, hogy figyelemmel kísérjék, elemezzék és jelentsék az antiszemita megnyilvánulásokat Európa-szerte - tette h...
2019-01-17 13:11:41
Jelentős béremeléseket jelentett be több áruházlánc
... 900 forintra nő. Bolti eladóik nagy része 30 órás munkahétben dolgozi...
2019-01-14 17:23:14
Alázatosság: igaz vagy hamis
Alázatosság: igaz vagy hamis

A keresztyénnek az alázatosság rendkívül fontos. Enélkül nem lehet sem önismeret, sem bűnbánat, sem hit, sem üdvösség. Isten ígéretei az alázatosoknak szólnak. A gőgös ember elbizakodottságával elveszít minden áldást, amit az alázatos szívűek kaptak ígéretképpen, és Isten kezéből csak igazságszolgáltatásra kell számítania.
Nem szabad azo...
2019-01-01 15:37:04
EKF 2023 - Navracsics: Veszprém kamatoztatni fogja az előnyöket
...
Debrecen, Győr és Veszprém pályázata közül a független nemzetközi szakértői testület Veszprém EKF-pályázatát támogatja. A bizottság ajánlást tesz, amelynek figyelembevételével Magyarország kormánya hozza meg a hivatalos döntést.
"A cím birtokában elő tudják majd segíteni, hogy a helyi kulturális élet szereplői és az itt élők még több szállal kapcsolódjanak Európa többi ...
2018-12-14 19:13:38
Nemzetközi szülészeti konferenciát tartanak Budapesten csütörtöktől szombatig
... várandósgondozás, a vízben szülés, a szoptatás, a homeopátia és aromaterápia jelentőségéről, valamint egy magyar találmányról, amely a terhesség és a szülés alatti oxigénhiányos állapot megelőzését támogatja.
Az ország több szülészeti osztálya is bemutatkozik annak érdekében, hogy az egészségügyben dolgozók minél többet megtudhassanak egymás módszereiről, tanuljanak egymástól...
2018-12-06 16:52:50
Illegális bevándorlás - Bakondi: az EP saját szabályait is semmibe véve tárgyal újra a migránsvízumról
... és ezért igyekszik minél több, az EU-ban, az ENSZ-ben vagy Soros György csapataiban megfogalmazott elgondolást jogszabályba önteni.
Azt mondta: van Európában 6-8-10 ország, amely támogatja az illegális migrációt és megfosztaná illegális jellegétől, hogy legálisan kaput nyisson azoknak a millióknak, akik Afrikában, Ázsiában, a Közel-Keleten várják a lehetőséget, hogy a jobb él...
2018-12-04 22:42:03
Soltész: szükség van a kistelepülések és a határon túli magyar közösségek erősítésére
...
Amikor a kormány támogatja a kistelepüléseket, a kárpátaljai, partiumi, erdélyi és felvidéki közösségeket, nem tud minden problémát megoldani, de olyan lökést ad, amely átsegíti a helybelieket a nehéz helyzeteken - fogalmazott Soltész Miklós a zempléni település református templomában negyedik alkalommal megrendezett lelkész- és polgármester-találkozón.
Az államtitkár a...
2018-11-29 23:14:45
Az EP elfogadta a tudományos élet szabadságának védelméről szóló jelentését
... mértékben egyetért a jelentésben megfogalmazott aggályokkal.
A tudomány szabadsága az alapvető emberi jogokhoz kapcsolódik, melyeket az unió szigorú jogszabályokkal védelmez, valamint támogatja az ENSZ különmegbízottjának munkáját a véleménynyilvánítás és a szólásszabadság jogának biztosítása érdekében - tette hozzá.
Bocskor Andrea fideszes EP-képviselő az MTI-nek adott ...
2018-11-29 23:04:11
Varga Mihály: Magyarországot élénk startup élet jellemzi
... pénzügyminiszter.
A digitalizáció, az új innovatív megoldások is az induló vállalkozások tevékenységét segítik - fűzte hozzá Varga Mihály.
A gazdasági kilátások jók, az üzleti környezet támogatja a vállalkozások fejlődését, a befektetők továbbra is bíznak a magyarországi befektetési lehetőségekben - jelezte a pénzügyminiszter.
György László, az Innovációs és Techno...
2018-11-27 20:40:05
1 2 3 .................110 111 .........165 166 .........219 220 221 
Címkék: Varga Mihály, Függetlenségi Nyilatkozatunkban, Mike Pence, Donald Trumpot, Egyesült Államok, Védelem Alapítványt, Veszprém EKF-pályázatát, Soros György, Soltész Miklós, Bocskor Andrea, György László, abortuszellenes washingtoni, fővárosi gettó, határon túli, tudományos élet, élethez való, előre rögzített, rendezvényen levetített, videó bemutatása, kongresszus épülete, fel-felbukkanó antiszemitizmust, zsidó honfitársainkkal, kormány ezért, monitoring rendszert, alázatosság rendkívül, alázatosoknak szólnak, gőgös ember, alázatos szívűek, független nemzetközi, bizottság ajánlást, hivatalos döntést, helyi kulturális, vízben szülés, magyar találmányról, szülés alatti, ország több, egészségügyben dolgozók, illegális migrációt, kormány támogatja, nehéz helyzeteken, zempléni település, jelentésben megfogalmazott, tudomány szabadsága, alapvető emberi, unió szigorú, szólásszabadság jogának, induló vállalkozások, gazdasági kilátások, üzleti környezet, vállalkozások fejlődését, befektetők továbbra,
© 2013 TVN.HU Kft.