Belépés
Mire jó a meditáció ?
... listám.

előző életeidbe meditatív állapotban utazhatsz el
őrangyaloddal, belső mestereddel is ebben a mély állapotban veheted fel a legkönnyebben a kapcsolatot
életcélodat nem csak erre az életre, hanem az életsorozataid összefüggésében is meditatív állapotban ismerheted meg
testedet ,,megszólaltatni", hogy válaszoljon a kérdése...
2023-01-25 22:35:17
Életcél
...,,Senki nem töltheti be életcélodat, egyedül csak te."

-Linda Dillow-...
2019-04-19 13:38:23
Mark Twain gondolatai
... bele egy új kalandba."

Ha utazni szeretnél,...
2018-10-31 12:33:28
Angyali üzeneted szombatra
... lehető legjobb végeredmény fog születni.
Képes vagy és készen állsz arra, hogy elérd a kívánt végeredményt. Minden megvan benned, ami ahhoz kell, hogy megvalósítsd az álmaidat és az életcélodat. Ez a kártyalap azt jelzi, hogy itt az ideje a cselekvésnek. Meg tudod csinálni! Halogatás és tétovázás helyett cselekedj!

Ügyelj ma gondolataidra, szavaidra és meggyőződése...
2018-06-02 18:07:26
Mihály Arkangyal oltalmaz és vezet Téged!
... egy munkahelyről vagy egy kapcsolatból, kérj útmutatást Mihály arkangyaltól, és segítséget, hogy félelem nélkül haladj tovább.

Mihály abban is segíthet, hogy megtaláld az életcélodat, és meg tudja mondani, melyek legyenek a következő lépéseid a spirituális utadon és a hivatásodban.

Doreen Virtue Angyalkártya

Kártyát húzta: Sándor Judit Angyalterape...
2016-10-29 17:18:24
Arkangyalok Üzenete: Kedd.
... fogadd el nyitottan, amit kapsz. Tudd, hogy végig melletted állok, és hozzám bármikor fordulhatsz. Külön öröm számomra olyan gondolatokat és kreatív felismeréseket küldeni, amelyekkel az életcélodat támogathatom.
Uriel energiája a gyertyalánghoz hasonló, halványsárga színű. Forduljunk hozzá, ha ötletekre vagy tanácsra van szükségünk. Energiájával a borostyánkövet szokták össz...
2016-10-18 19:04:58
Heti Angyalhoroszkóp - Nők Lapja Cafe-tól-2016.06.02–0
... minden változás, amit te az utadról való lekanyarodásnak élsz meg valójában az utad része. ...
2016-06-06 09:58:08
Mi a Te sorsod? - Életútszámod megmutatja!
... a végletekig ragaszkodnak ehhez a kapcsolathoz. Ha 1-es az életútszámod, és hasonló helyzetben vagy, akkor ez biztos jele annak, hogy nem a jó úton jársz afelé, hogy beteljesítsd az életcélodat, és elégedett legyél az életeddel.

A 2-es életútszámmal rendelkezők általában diplomatikus, érzékeny emberek. Mivel nagyon erős erkölcsi és igazságérzetük van, sokszor határozatl...
2016-02-22 18:04:26
Áruld el
... szüksége. Két lábbal állsz a földön, és akkor érzed a legjobban magad, ha a családod és a barátaid vesznek körül.

Május

Azzal vagy elfoglalva, hogy megtaláld az életcélodat, a saját utadat. Nem szereted, ha mások beleszólnak az életedbe. A döntéseidet csakis te egyedül hozod meg, főként az érzelmeid, megérzéseid alapján.

Június

Melegszív...
2016-02-08 12:13:01
Akarod tudni a célodat? Kérdezd a Teremtődet!
... MSG fordítás)

Amikor Jézus Krisztusba helyezed a bizalmadat, megtudod Isten életedre vonatkozó tervét.
Legtöbb ember nem tudja, mi az élete értelme. Ha nem ismered az életcélodat, egész életedben csak sodródsz. Mindenfelé himbálózol. Nem te irányítod az életedet: az életed irányít téged!
Egyetlen egy úton tudhatod meg az életed értelmét. Beszélned kell a Terem...
2016-01-09 10:56:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Mark Twain, Mihály Arkangyal, Arkangyalok Üzenete, Heti Angyalhoroszkóp, Lapja Cafe-tól-2016, Doreen Virtue Angyalkártya, Sándor Judit Angyalterape, Amikor Jézus Krisztusba, mély állapotban, életsorozataid összefüggésében, kívánt végeredményt, munkahelyről vagy, következő lépéseid, spirituális utadon, életcélodat támogathatom, gyertyalánghoz hasonló, borostyánkövet szokták, utadról való, utad része, végletekig ragaszkodnak, 2-es életútszámmal, legjobban magad, barátaid vesznek, saját utadat, döntéseidet csakis, élete értelme, életed irányít, úton tudhatod, életed értelmét, angyalhoroszkóp, összefüggésében, lekanyarodásnak, megszólaltatni, felismeréseket, életsorozataid, igazságérzetük, borostyánkövet, gyertyalánghoz, életútszámmal, gondolataidra, legkönnyebben, őrangyaloddal, diplomatikus, életútszámod, ragaszkodnak, angyalkártya, kapcsolathoz, angyalterape, beteljesítsd, gondolatokat, támogathatom, cselekvésnek, kapcsolatból, munkahelyről, halványsárga, energiájával, arkangyaltól, megvalósítsd, hivatásodban,
© 2013 TVN.HU Kft.