Belépés
Az amerikai kormányzat megszigorítja várandós külföldi állampolgárok beutazását az Egyesült Államokba
... szülési turizmus nemzetbiztonsági kockázatot is magában hordoz" - állapítja meg a szabályzat.
Az amerikai kormányzat nem rendelkezik pontos adatokkal arról, hogy hány külföldi anya adott életet gyermekének az Egyesült Államokban. A The Wall Street Journal című amerikai lap azonban idézte a Járványügyi és Betegségmegelőzési Központ (CDC) egyik még 2017-ben készített felmérését...
2020-01-23 20:12:11
Nem bocsátható feltételes szabadságra a "skálás gyilkos"
... álláspontja szerint jelenleg nem állapítható meg, hogy az elítélt szabadlábra kerülése esetén maradéktalanul be fogja tartani a társadalmi együttélés szabályait és az elvárásoknak megfelelő életet fog élni; a férfi továbbra is potenciális veszélyt jelent a társadalom tagjaira, így a büntetésnek a társadalom védelmét érintő célja nem érhető el a szabadságvesztés további végrehajtás...
2020-01-23 14:51:46
Szíria - EU: le kell állítani a civileket is sújtó hadműveleteket
...
Brüsszeli közleményében a külügyi szolgálat aláhúzta, hogy az ENSZ listáin szereplő, északnyugat-szíriai Idlíb tartományban tevékenykedő terroristacsoportok jelenléte aggodalomra ad okot. Az ilyen csoportok elleni, az ENSZ által is engedélyezett küzdelem azonban nem teszi lehetővé, hogy bárki figyelmen kívül hagyja a nemzetközi humanitárius jogot.
Az Európai Unió felülvi...
2020-01-23 12:32:07
Megemlékeztek Terry Jonesról a Monty Python tagjai
... írta le Jonest.
"Senki se remélhet nála jobb barátot" - írta.
Michael Palin hozzátette: "Terry volt az egyik legközelebbi, legértékesebb barátom. Kedves, nagylel...
2020-01-23 12:31:20
Varga Ivett vezeti a BKK-t február elsejétől
...
A közlekedési szakember, aki 2019-től a BKK stratégiai és innovációs igazgatói posztját töltötte be, a Főpolgármesteri Hivatal nyílt pályázatán nyerte el megbízatását - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.
Varga Ivett Nemesdy Ervint váltja a BKK vezérigazgatói posztján.
Mint írták, Varga Ivett tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetemen és a Budapesti ...
2020-01-23 12:12:31
2. évközi hét csütörtök 01.23
OLVASMÁNY Sámuel első könyvéből
Saul irigységből Dávid életére tör, mert az nagyobb hős nála.
Amikor Dávid a filiszteus Góliát legyőzése után Saul királlyal együtt hazafelé tartott, az asszonyok Izrael valamennyi városából kivonultak Saul király elé, hogy körtáncot lejtve, dobokkal, csörgőkkel, örömujjongással köszöntsék őt.
Egymásnak felelgetve énekelték a táncoló a...
2020-01-23 08:11:14
Halálra gázoltak egy gyalogló férfit az M5-ösön Gyálnál
...
A baleset a 21-es kilométernél történt.
Az elgázolt férfi a helyszínen életét veszítette - tudatta a rendőrség....
2020-01-23 07:04:15
Spanyolországban nyolcra nőtt az ítéletidő halálos áldozatainak száma
...
Az andalúziai Níjar közelében egy üvegházban dolgozó férfi veszítette életét, amikor a környékre jégeső zúdult. Alicante térségében egy korábban eltűntként számon tartott férfi holttestét találták meg a megáradt Guadalest folyóban. Alcoyban egy öt emeletes épület összedőlt, a romok között egy 74 éves asszony holttestére bukkantak a mentőkutyák.
A spanyol hatóságok összes...
2020-01-22 17:11:36
Vajon tényleg a férfiak csak a modell-alkatú nőkért vonzódna
... Insta-posztokat csinálgatnak, és közben bébiszitterek nevelik fel a gyerekeiket. Így könnyű mutogatni a szép külsőt - és lelkiismeretfurdatlást okozni azoknak, akik ,,csak" normális életet akarnak élni és olykor kimerülésig gondoskodnak a családjukról.)

Sajnos kutatások bizonyítják, hogy a pornón élő (vagy ahhoz gyakran nyúló) férfi számára egy idő után...
2020-01-22 16:50:09
Szabó Tünde: nélkülözhetetlen és példaértékű az MDSZ munkája
... kollégái munkáját, hogy az ország minden részén elérik a fiatalokat.
Szabó Tünde kiemelte: az utánpótlás-nevelés nemzeti ügy, hiszen az egész ország érdeke, hogy a gyerekek mozgásgazdag életet éljenek. Ebben az életkorban kell eljuttatni őket a sportpályákra, mert a fiatalok ilyenkor a legaktívabbak.
"A felgyorsult, digitális világban még nagyobb a kihívás, hogy mi, spor...
2020-01-22 14:21:32
1 2 3 .....5617 5618 ...8426 8427 ...11234 11235 11236 
Címkék: Egyesült Államokba, Megemlékeztek Terry Jonesról, Monty Python, Varga Ivett, M5-ösön Gyálnál, Szabó Tünde, Egyesült Államokban, Wall Street Journal, Betegségmegelőzési Központ, Európai Unió, Michael Palin, Főpolgármesteri Hivatal, Varga Ivett Nemesdy Ervint, Eötvös Loránd Tudományegyetemen, OLVASMÁNY Sámuel, Amikor Dávid, amerikai kormányzat, gyalogló férfit, ítéletidő halálos, férfiak csak, modell-alkatú nőkért, elítélt szabadlábra, társadalmi együttélés, elvárásoknak megfelelő, férfi továbbra, társadalom tagjaira, társadalom védelmét, szabadságvesztés további, külügyi szolgálat, ilyen csoportok, nemzetközi humanitárius, egyik legközelebbi, közlekedési szakember, filiszteus Góliát, asszonyok Izrael, 21-es kilométernél, elgázolt férfi, helyszínen életét, andalúziai Níjar, üvegházban dolgozó, környékre jégeső, korábban eltűntként, megáradt Guadalest, romok között, spanyol hatóságok, szép külsőt, ország minden, egész ország, gyerekek mozgásgazdag, életkorban kell, fiatalok ilyenkor, szabadságvesztés,
© 2013 TVN.HU Kft.