Belépés
Kásler: a kormány jelentős erőfeszítéseket tesz az életmentés fejlesztéséért
...
Kásler Miklós az OMSZ Markó utcai székházában tartott sajtótájékoztatón elmondta, 2010 óta több mint ezer mentőautó cseréjére került sor. Ebben az évben és jövőre 254 gépkocsit cserélnek le, csaknem 10 milliárd forint értékben - tette hozzá, kiemelve, hogy a gépkocsik és felszereltségük a kor legmagasabb színvonalát képviselik.
A miniszter elmondta, hogy a járművek cseré...
2019-11-25 12:01:22
Illegális bevándorlás - Az olasz belügyminiszter a Földközi-tengeren tevékenykedő NGO-kal egyeztetett
... volt a felek közti közvetlen párbeszéd elindítására. A civilszervezetek sajtónyilatkozatban méltatták a római kormány nyitását a civilszervezetek felé. Elsőrendűnek nevezték a tengeri életmentést, a legközelebbi biztonságos kikötő minél előbbi megnyitását szorgalmazták hajóik számára, hangsúlyozva, hogy az esetleges késedelem és várakoztatás tovább növeli a "hajótöröttek" fizikai ...
2019-10-25 22:12:42
Életmentés
Isten szeret....
2019-10-18 20:16:16
Illegális bevándorlás - Avramopulosz: Törökország továbbra is az EU kulcsfontosságú partnere
... frontországokra nehezedő nyomást enyhíteni célzó egyezményhez. Az EU minden korábbinál szorosabban együttműködik a tagállamokkal a migráció hatékonyabb kezelése, a külső határok megerősítése, az életmentés, az illegális érkezések számának csökkentése és a tényleges visszaküldések végrehajtása érdekében - tette hozzá.
A görög politikus elmondta: a kutatás-mentés terén tett erő...
2019-10-16 18:29:55
Novemberben folytatódnak a Semmelweis-egészségnapok rendezvényei
... azt is gyakorolhatják, miként lehet értesíteni a mentőket, mikor, hogyan és kitől tudnak segítséget kérni.
Az eseményen lesz újraélesztés-tanfolyam, a látogatók elsajátíthatják az életmentés technikáját és a defibrillátor használatát, megtudhatják, mi a sürgősségi osztályok szerepe, feladata, és mikor kell ezt az ellátási formát választani.
Előadás keretében lesz szó a g...
2019-10-14 14:52:11
Illegális bevándorlás - Három tagállam jelezte csatlakozási szándékát a máltai egyezséghez
... jelezte: csak akkor támogatná a felvázolt terveket, ha azok egy állandó megoldás alapjait jelentenék az EU egésze számára.
Horst Seehofer német belügyminiszter aláhúzta, hogy az életmentés a bírálók érveivel szemben nem fejt ki úgynevezett szívó hatást, amennyiben pedig esetleg mégis visszaélnének az egyezséggel, és százak helyett hirtelen ezrek kezdenének érkezni, akkor anna...
2019-10-08 21:21:57
Illegális bevándorlás - Avramopulosz a máltai egyezség támogatására szólította fel az EU-tagállamokat
... források szerint erről most nem is várható döntés.
Horst Seehofer német belügyminiszter arról számolt be, hogy a tervezet támogatására fogja kérni a kollégáit, és rámutatott, hogy az életmentés a bírálók érveivel szemben nem számít ösztönző tényezőnek az Európába irányuló migrációt illetően, nem fejt ki úgynevezett szívó hatást.
A tárcavezető a témát övező diskurzust "sz...
2019-10-08 12:22:13
EU-tisztújítás - Johansson: rendkívül fontos a dublini menekültügyi szabályok reformja
... elosztási mechanizmusáról négy EU-ország között nemrég megkötött máltai egyezséget, mondván, az elvezethet egy állandó megoldáshoz. Továbbá azon véleményének is hangot adott, hogy az életmentés a bírálók érveivel szemben nem számít ösztönző tényezőnek az Európába irányuló migrációt illetően.
Több képviselő sérelmezte a részletek és a vízió hiányát bizonyos témákban, például a...
2019-10-01 18:52:05
Az egészséges életmód áll a fókuszban az újbudai EgészségPart rendezvényen
... nyújtanak.
Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója is a betegségek megelőzésének fontosságát emelte ki. Éppen ezért- mondta - a mentőszolgálat évek óta nagy hangsúlyt fektet a laikus életmentés megismerésének fontosságára, annak oktatására. Ennek köszönhetően az elmúlt két évben sikerült megduplázni a sikeres újraélesztések számát - emelte ki.
Király Nóra, ...
2019-09-22 12:11:16
Mentőnap - Horváth Ildikó: új mentőautót kaphatnak a mentőállomások
... kezdeményezésre.
A mentőnap célja a mentési munka bemutatása és népszerűsítése különböző programokkal, kö...
2019-08-31 14:01:25
1 2 3 ...14 15 ..22 23 .28 29 30 
Címkék: Horváth Ildikó, Kásler Miklós, OMSZ Markó, Horst Seehofer, Csató Gábor, Országos Mentőszolgálat, Király Nóra, kormány jelentős, életmentés fejlesztéséért, olasz belügyminiszter, máltai egyezséghez, máltai egyezség, dublini menekültügyi, egészséges életmód, újbudai EgészségPart, miniszter elmondta, járművek cseré, felek közti, római kormány, civilszervezetek felé, tengeri életmentést, legközelebbi biztonságos, esetleges késedelem, migráció hatékonyabb, külső határok, illegális érkezések, tényleges visszaküldések, görög politikus, kutatás-mentés terén, eseményen lesz, látogatók elsajátíthatják, életmentés technikáját, defibrillátor használatát, sürgősségi osztályok, ellátási formát, felvázolt terveket, állandó megoldás, bírálók érveivel, tervezet támogatására, témát övező, állandó megoldáshoz, vízió hiányát, betegségek megelőzésének, mentőszolgálat évek, laikus életmentés, sikeres újraélesztések, mentőnap célja, mentési munka, civilszervezetek, belügyminiszter, elsajátíthatják, kulcsfontosságú,
© 2013 TVN.HU Kft.