Belépés
70 éves Farkas István SP - köszöntése
Szilvásy László tartományfőnök személyes élményeken alapuló beszédében kiemelte az ünnepeltnek azt a nyitottságát, párbeszédkészségét, közvetlenségét és mindent átható lendületét, amellyel a fiatalok isten- és egyházképét formálta.
Hitből táplálkozó töretlen lendület - 70 éves Farkas István SP
.............
2019-08-13 22:31:53
Urunk színeváltozása 08.05
Legyen nekünk elég a kegyelem:
Hogy láttuk egymás fényes arculatját,
Hogy láttuk egymást Vele - a Hegyen."
(Reményik Sándor)

.................
Jézus megdicsőülésének helye a régi hagyomány szerint a galileai Táb...
2019-08-05 20:52:36
Bártfai-Mager Andrea: fontos, hogy az állami vállalatok mutassanak példát a társadalmi felelősségvállalásban!
...
Bártfai-Mager Andrea elmondta, a Salva Vita Alapítvány és a Szerencsejáték Zrt. által meghirdetett érzékenyítő program keretében a diákok személyes találkozásokon és élményeken keresztül ismerkedhetnek meg a fogyatékossággal élő társaikkal. A közös tapasztalatok megváltoztatják az emberek hozzáállását, lerombolják az előítéleteket, és azok helyébe az empátia, az odafigyelés l...
2019-05-24 14:19:10
Színes programok a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum idei kínálatában
... elmúlt öt évtizede a Magyar Légierőben lesz, előadó Lente Zoltán, az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis századosa.
Április 13-án pizsamapartira hívják a családokat, ahol a résztvevők élményeken keresztül, szórakoztató módon ismerkedhetnek meg a helyszínekhez kapcsolódó tematikákkal.
Május 26-án a gyermeknap alkalmából izgalmas programokkal várják a látogatókat. A meglévő ...
2019-02-09 09:11:13
Enneagram - Hetes Archetípus Szintjei
... oldala az, hogy a környező világ felfedezése iránti lelkesedésükben nagyon sok mindent kipróbálnak és egész sor különféle jártasságra tehetnek szert. A Hetesek általában tevékenységeken, élményeken szeretnek gondolkozni, és nem absztrakt fogalmakon. Lelki életük sok szempontból az élményeik katalógusának tekinthető.

Az egészséges Heteseknek igen határozott rokonszenveik...
2019-01-29 11:56:22
H.Kohut Katalin: Séta
... memóriája, mint problémamegold...
2018-09-26 09:19:36
Kilenc év alatt megháromszorozódott a fehérvári jégkorong akadémia játékosainak száma
...
A sportvezető szerint akkoriban mintegy száz játékos és 6-8 főállású tréner tartozott az utánpótlás műhelyhez, jelenleg pedig már 300-350 játékossal és 18 főállású edzővel dolgoznak. Ezen időszak alatt az ifik háromszor, a juniorok kétszer nyerték meg az osztrák bázisú bajnokságot, továbbá minden korosztályban többször nyertek magyar bajnoki címet.
Az ünnepélyes szezonny...
2018-08-26 15:25:37
Múzeumok éjszakája - Mintegy száz program lesz Pécsen, a rendezvény kiemelt helyszínén
...
A programsorozat kiemelt témája ebben az évben a családok és a kultúra kapcsolata, idei arca pedig Oláh Gergő zenész-énekes lesz - mondta Mártonné Máthé Kinga, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) aktív és kulturális turizmusért felelős igazgatója, aki úgy vélte, Pécs remek választás kiemelt helyszínnek.
Csornay Boldizsár, a Janus Pannonius Múzeum (JPM) igazgatója közölt...
2018-06-05 18:46:47
A Csillagnemzetségek Galaktikus Tanácsának üzenete
A Csillagnemzetségek Galaktikus Tanácsának üzenete a Fényküldöttek földi közösségénekMár régóta és egyre többen érezzük, tudjuk és hisszük, hogy rendkívüli időket élünk, és szellemi értelemben olyan globális, bolygószintű áthangolások tanúi, sőt teremtői va...
2018-06-05 07:42:08
Krónika 6. rész (azonnali kérdések, kérdések)
... idei kirándulásai és hányan jelentkeztek azokra. Emlékeztetett: a program cserekapcsolatokat tesz lehetővé a határon belül és kívül élő magyar fiatalok között, célja, hogy személyes élményeken alapuljon a kapcsolattartás, és az már iskoláskorban kialakuljon.
Soltész Miklós, a Miniszterelnökség államtitkára is méltatta a 2013-ban indult programot és azt mondta: kezdetben 400 ...
2018-06-04 18:00:29
1 2 3 6 7 9 10 11 12 13 
Címkék: Farkas István SP, Bártfai-Mager Andrea, RepTár Szolnoki Repülőmúzeum, Hetes Archetípus Szintjei, Kohut Katalin, Csillagnemzetségek Galaktikus Tanácsának, Szilvásy László, Reményik Sándor, Salva Vita Alapítvány, Szerencsejáték Zrt, Magyar Légierőben, Lente Zoltán, Szolnok Helikopter Bázis, Oláh Gergő, Mártonné Máthé Kinga, Magyar Turisztikai Ügynökség, Csornay Boldizsár, Janus Pannonius Múzeum, Soltész Miklós, állami vállalatok, fehérvári jégkorong, rendezvény kiemelt, fiatalok isten-, régi hagyomány, diákok személyes, közös tapasztalatok, emberek hozzáállását, résztvevők élményeken, helyszínekhez kapcsolódó, gyermeknap alkalmából, környező világ, élményeik katalógusának, egészséges Heteseknek, sportvezető szerint, utánpótlás műhelyhez, ifik háromszor, juniorok kétszer, osztrák bázisú, ünnepélyes szezonny, programsorozat kiemelt, kultúra kapcsolata, határon belül, 2013-ban indult, fogyatékossággal, megdicsőülésének, kapcsolattartás, lelkesedésükben, megváltoztatják, tevékenységeken,
© 2013 TVN.HU Kft.