Belépés
Harmonia.......
... szelet fogja igába, s dolgoztatja meg a maga örömére. Az őselemek együtt (kő és szél) élelemhez juttatják az embert, megőrlik a gabonát. Szélmalmot viszont csak széljárta helyre érdemes építeni, hiszen ott lesz hatékony a működése. Az ember uralmát jelképezi a természet erői felett.

Szerelmi üzenete: Párkeresőknek a kilátástalan kapcsolat kergetése helyett a realitás ta...
2018-12-16 18:19:20
Eldőlt, lesz-e idén fehér karácsony – Íme az előrejelz
... karácsonyi felkészülés, a várakozás, az ünnepnapok megtervezésének ideje. És ilyenkor gondolunk a legtöbbet arra, vajon fehér karácsonyunk lesz-e, ki lehet-e majd menni a gyerekkel hóembert építeni, fehér lepel borul-e a környékre szebbé, téve az ünnepet.

A hosszútávú időjárási előrejelzések persze, már ősztől foglalkoznak ezzel a kérdéssel, de ahogy közeledik a karácso...
2018-12-15 16:30:09
Haszna van annak is, ami kedvünk ellen esik
... olyankor szorgalmasabban keressük belső bíránkat, Istent, amikor ott kinn semmibe
vesznek az emberek: és semmi hitelünk sincs előttük.
Azért az embernek annyira Istenre kellene építenie egész életét, hogy ne szoruljon sok emberi vigasztalásra.

II. Amikor a jószándékú embert sanyargatják, amikor kísértések veszik körül, vagy gonosz...
2018-12-15 11:46:52
Keresztes Szent János áldozópap és egyháztanító
... és nővéreit, sőt még saját magát is, nem lehet az én tanítványom.
Aki tehát nem hordozza keresztjét, és nem így követ, nem lehet az én tanítványom. Ha valaki közületek tornyot akar építeni, vajon nem ül le előbb, hogy kiszámítsa a költségeket, hogy van-e miből befejeznie? Mert ha az alapokat lerakta, de (az építkezést) befejezni nem tudta, mindenki, aki csak látja, gúnyolni k...
2018-12-14 08:18:00
Kína megduplázza repülőtereinek számát
... egyenlőtlenül vannak szétszórva az országban" - mondta Tung Fa-hszin, a légiközlekedési hatóság fejlesztésekért és tervezésért felelős igazgatója, hozzátéve, hogy világszínvonalú reptereket fognak építeni a Jangce folyó deltájának térségébe, a Peking-Tiencsin-Hopej régióba, a Kuangtung-Hongkong-Macao Nagy Öböl térségbe, valamint Csungking és Csengtu városok közelébe.
A kínai...
2018-12-11 16:04:48
-a bőség benned is ott van - folytatás
... nem létezik, csak is a ,,van", maga a létezésed is azt tükrözi, hogy valamiből fel vagy épülve. A hiányból nem tudod az igényeidet kielégíteni, mert a semmiből nem lehet házat építeni.
Ha az igényed arra utal, hogy nincs semmid, de szeretnél valami mást, akkor a semmivel foglalkozol, amiből nem fogsz tudni megélni.

Csak úszol az árral, pont olyan irányba...
2018-12-11 13:21:15
A bőség benned is ott van --- Szikszai Csaba
... Fontosak a céljaim, a teendőim, de hol vannak az értékek.

Fogmosás után hálát adtam még a fogkrémnek is, hogy haszálhatom. Mert ami van, azt én már létrehoztam. Arra ami van, lehet építeni. Ami nincs, csak úgy jöhet létre, ha elismerem az eddigi "teremtményeimet".

Jól esett látni, hogy mennyi mindenem már megvan és tényleg fürödni abban, hogy képes voltam.....
2018-12-11 13:17:27
Bővítik a Veszprém Arénát, új csarnok épül Szegeden a kézilabda Eb-re
...
Bardóczy Gábor, a 2022-es kézilabda Európa-bajnokság kormánybiztosa a Sport TV Mai helyzet című műsorában hétfőn azt mondta: kell egy minimum 18 ezres arénát is építeni, ez a multifunkciós sportcsarnok Budapesten lesz majd.
"A Főnix Arénát fel kell újítani, hogy 21. századnak megfelelő infrastruktúrát tudjunk biztosítani a sportolók számára" - fogalmazott Bardóczy. Kieme...
2018-12-10 19:22:00
Női kézilabda Eb - Siti Beáta: norvégfóbiánk van
... következőt is. Egy világverseny pontosan ilyen helyzet, hiszen sűrűn jönnek egymás után a meccsek. Ha elkezdjük mardosni, ostorozni önmagunkat, szemrehányásokat tenni, azzal nem tudjuk építeni magunkat" - magyarázta.
A korábbi kiváló irányító hozzátette, tudják, hogy hibáztak, és a norvégok mindenben jobbak voltak, nem úgy sikerült a meccs, ahogyan szerették volna, de ez benn...
2018-12-08 18:47:14
Salvini: ne Párizs vagy Brüsszel mondja meg, mit tegyen Olaszország
... miniszterelnök-helyettese és belügyminisztere a kormány eddigi eredményei helyett elsősorban a Liga programját vázolta, amellyel az európai parlamenti választásokat követően újjá akarja építeni Olaszországot és Európát is.
A ragyogó napsütésben, ünnepi hangulatban zajló pártdemonstráció színpadát az "Itália felemeli fejét!" szövegű transzparens fedte be a "Hat hónap kormányz...
2018-12-08 17:16:57
1 2 3 ...............555 556 ........832 833 .......1109 1110 1111 
Címkék: Keresztes Szent János, Szikszai Csaba, Veszprém Arénát, Siti Beáta, Tung Fa-hszin, Kuangtung-Hongkong-Macao Nagy Öböl, Bardóczy Gábor, Sport TV Mai, Főnix Arénát, bőség benned, kézilabda Eb-re, maga örömére, őselemek együtt, ember uralmát, természet erői, kilátástalan kapcsolat, ünnepnapok megtervezésének, legtöbbet arra, gyerekkel hóembert, környékre szebbé, hosszútávú időjárási, embernek annyira, jószándékú embert, alapokat lerakta, légiközlekedési hatóság, igényeidet kielégíteni, igényed arra, semmivel foglalkozol, 2022-es kézilabda, multifunkciós sportcsarnok, sportolók számára, világverseny pontosan, korábbi kiváló, norvégok mindenben, kormány eddigi, európai parlamenti, ragyogó napsütésben, szemrehányásokat, pártdemonstráció, belügyminisztere, szorgalmasabban, megtervezésének, teremtményeimet, fejlesztésekért, világszínvonalú, légiközlekedési, infrastruktúrát, kormánybiztosa, miniszterelnök, repülőtereinek, multifunkciós, norvégfóbiánk, olaszországot, választásokat, egyenlőtlenül, párkeresőknek,
© 2013 TVN.HU Kft.