Belépés
MSZP: mélyen alulfinanszírozott a magyar egészségügy
... irányítanak - értékelt az ellenzéki politikus.
Az Országgyűlés népjóléti bizottságának elnöke a sajtótájékoztatón általa készített felvételeket mutatott a kalocsai városi kórház D épületének állapotáról. Mint mondta, az épület kívül-belül ázik, rohadnak a nyílászárók, hullik a vakolat és kilátszanak az épület vasbetonelemei. Állítása szerint itt üzemel a tüdőgyógyászat.
...
2019-01-17 13:01:54
Fidelitas: az ellenzék továbbra sem képes érdemi politizálásra
... ifjúsági szervezet MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Varju László, a Demokratikus Koalíció (DK) országgyűlési képviselője kedden megpróbált bemenni a Miniszterelnökség épületének Gundel Étterem által üzemeltetett menzájára ebédet venni.
Az újpesti Fidelitas alelnöke szerint Varju László az új évet "egy álságos és kétszínű, tragikomédiába illő bohóckodással"...
2019-01-10 19:52:50
Márfi Gyula érsek áldotta meg a Miniszterelnökség új ......
... létesült. Az épület megáldásán jelen volt Orbán Viktor miniszterelnök és Vörös Imre András, a Sarutlan Kármelita Rendtartomány tartományfőnöke.
Az egykori kármelita kolostor megújult épületének megáldásakor Márfi Gyula érsek a szentelményhez előírt könyörgés elimádkozása után szenteltvízzel hintette meg az épületet, majd Vörös Imre András kármelita tartományfőnök az irodákat...
2019-01-07 12:08:04
Sepsiszentgyörgyi egyetemi campust épít a Sapientia Alapítvány
... jelenleg nem elérhetők a romániai magyar felsőoktatásban. A sepsiszentgyörgyi önkormányzat 20...
2019-01-07 11:01:51
Másfél milliárd forintból újul meg két szolnoki templom
...
Szalay Ferenc (Fidesz-KDNP) tájékoztatása szerint a Belvárosi Szentháromság-templom műemlék épületének felújítására 1,3 milliárd forint, a műemlék jellegű Magyarok Nagyasszonya-templom - ismertebb nevén vártemplom - korszerűsítésére 200 millió forint jut.
Hozzátette: a beruházások hosszú távon nemcsak a templomok küllemének megóvását szolgálják, de a környék egyházi tur...
2019-01-03 14:46:15
Liget Budapest - Jövőre folytatódnak a beruházások
... lett Európa legjobb kulturális beruházása - nagy elismerés a projektben közreműködő több száz szakembernek. Ez a hazai építész társadalomnak is nagy siker, hiszen a Néprajzi Múzeum új épületének megtervezésére kiírt nemzetközi tervpályázatot egy magyar tervezőiroda, a Ferencz Marcel vezette Napur Architect nyerte el.
"Az International Property Awards által megszavazott rango...
2018-12-27 20:40:34
Kormányszóvivő: a kormány elfogadhatatlannak tartja az elmúlt napok erőszakos cselekményeit
... hátizsákjaikba köveket gyűjtsenek, annak érdekében, hogy megdobálják a Parlamentet, hogy paprikaspay-vel fújják le a rendőröket, hogy füstbombát használjanak, vagy éppen golyóval lőjék ki az MTVA épületének ablakát" - fogalmazott.
A kormány álláspontja szerint az erőszak és az utcai agresszió minden formája elfogadhatatlan ésmegengedhetetlen - közölte.
A közvélemény-kut...
2018-12-19 14:52:36
A közszolgálati egyetem bajai campusának fejlesztésére 2,26 milliárdot fordítanak
... "közvetlenül támogatja a kormányzás hatékonyságát".
Ezért a Miniszterelnökséget vezető miniszternek meg kell tennie a szükséges intézkedéseket "az egyetem bajai campusa ok...
2018-12-18 21:52:34
Potápi Árpád János: az Irka gyermeklap megtartó erő a kárpátaljai magyarságnak
... korszerű, magyarul nevelő óvodába ...
2018-12-17 14:32:02
Grezsa István: a magyar kormány minden támogatást megad a jövőépítéshez a kárpátaljai magyar iskoláknak
... intézményekbe történő felvételin egyaránt.
Kovács Péter köszönetét f...
2018-12-13 16:22:14
1 2 3 ..........................85 86 ..............128 129 ..............170 171 172 
Címkék: Márfi Gyula, Sapientia Alapítvány, Liget Budapest, Potápi Árpád János, Grezsa István, Varju László, Demokratikus Koalíció, Gundel Étterem, Orbán Viktor, Vörös Imre András, Sarutlan Kármelita Rendtartomány, Szalay Ferenc, Belvárosi Szentháromság-templom, Magyarok Nagyasszonya-templom, Néprajzi Múzeum, Ferencz Marcel, Napur Architect, International Property Awards, Kovács Péter, magyar egészségügy, ellenzék továbbra, elmúlt napok, közszolgálati egyetem, kárpátaljai magyarságnak, magyar kormány, kárpátaljai magyar, ellenzéki politikus, sajtótájékoztatón általa, kalocsai városi, épület kívül-belül, épület vasbetonelemei, újpesti Fidelitas, épület megáldásán, egykori kármelita, szentelményhez előírt, romániai magyar, sepsiszentgyörgyi önkormányzat, műemlék jellegű, beruházások hosszú, templomok küllemének, környék egyházi, projektben közreműködő, hazai építész, magyar tervezőiroda, kormány álláspontja, utcai agresszió, kormányzás hatékonyságát, szükséges intézkedéseket, egyetem bajai,
© 2013 TVN.HU Kft.