Belépés
Négyezren a debreceni Méltóság futófesztiválon
... nincsenek egyedül, van kihez, van hova fordulni. Sokszor az információhiány és az izoláltság a legnehezebb a betegek és a hozzátartozók számára" - mondta, megjegyezve: "ez a futás nem verseny, éppen ezért nincs nevezési díja sem, egy közös ügyet képvisel minden résztvevő, az emberi méltóság ügyét, amely alanyi jogon mindannyiunkat megillet".
Porkoláb Gyöngyi felidézte, hogy k...
2019-04-25 10:19:39
Hárommilliárd dollárt különített el a Facebook a várható büntetésre
... összege 15,08 milliárd dollár, 26 százalékkal több, mint a tavalyi első negyedév mérlege. A vállalat profitja több mint a felére, 2,43 milliárd dollárra csökkent az év első három hónapjában, éppen a várható büntetésre félretett összeg miatt.
A The Wall Street Journal szerint a büntetés várhatóan a legnagyobb mértékű lesz, amit az Egyesült Államok hatósága valaha is kiszabott...
2019-04-25 07:05:43
Putyin: az orosz-kínai kapcsolatok történelmi csúcsra értek
... együttműködés tervének kidolgozásán, melyben Kína kulcsfontosságú szerepet töltene be mint stratégiai partner. Putyin hozzátette: a nagyobb eurázsiai együttműködési platform megalakításának célja éppen az, hogy az EAEU összekapcsolható legyen az Egy övezet, egy út kezdeményezéssel.
A politikus emlékeztetett: 2015 májusában Hszi Csin-ping kínai elnökkel már megállapodtak errő...
2019-04-25 07:04:44
Élet
...,,Mi, emberek, életünk Isten teremtette szövetének csak tökéletlen visszáját látjuk. Azt hiszem, egyszer majd felfedezzük, hogy életünk és családunk élete éppen attól lett szép, és semmivel össze nem hasonlítható, amire azt mondjuk 'végzetes, a legfélelmetesebb dolog, ami csak történhetett velünk'."

-Judy Squier-...
2019-04-24 20:57:53
Női kézilabda NB I - A Siófok rangadót nyert az FTC otthonában
... miatt egyáltalán nem lépett pályára.
A találkozó legeredményesebb játékosa a siófokiak horvát átlövője, Andrea Kobetic volt 11 góllal. A fővárosiaknál a spanyol Nerea Pena - aki nyáron éppen Siófokra igazol - nyolc gólt dobott.
A Győri ETO elleni mérkőzéseket leszámítva a Ferencváros legutóbb majdnem nyolc éve, 2011. május 1-jén veszített bajnoki mérkőzést házigazdaként,...
2019-04-24 20:51:36
Háromezer éves várfal bizonyíthatja egy erős júdai királyság létét
... korban Júda zsidói nem csak a jeruzsálemi Szentélynél gyakorolták vallási rítusaikat. Az oltár ugyanakkor megfelel Jósaiás júdai királynak a Bibliában is említett vallási reformjának, amely éppen az efféle gyakorlat ellenében született, és kizárólagossá tette Jeruzsálem vallási szerepét az áldozatok bemutatásában.
Lakis városának romjait az utóbbi nyolcvan évben - megtalálása...
2019-04-24 20:44:03
EP-választás - Lázár: teljes tévedés a nemzeti érdek föladása
... határaikat.
Brüsszelben olyan politikusokra van szükség, akik nem megszervezik, hanem leállítják a bevándorlást, az európai fiatalokat támogatják, és nem a problémát hozzák ide Afrikából vagy éppen a Közel- és Távol-Keletről - jelentette ki az országgyűlési képviselő.
A választókerület lakosságának 20-25 százaléka az agráriumból él, ezért az EP-választásnak itt nagy tétj...
2019-04-24 09:31:16
Hív a menny
... történelemnek ezen a pontján? Tudod már? Törekszel felfedezni, amikor reggel felébredve a menny suttogását próbálod meghallani? A legjobb kiindulópont az, ha hűséges vagy ahhoz, amit most éppen eléd helyezett. Érezd, ahogy Isten Lelke felgerjeszti lelkedet, hogy meglásd, mire hívott el ma! Aztán kövesd azt minden másnak a kárára! Szégyenkezés nélkül. Buzgón. Hűségesen. Pszt! Figye...
2019-04-23 19:48:12
A kísértő
... vannak,
kik nagy ódákat szavalnak,
nemes lélekről, krisztusi erényről,
a bűn éjét elűző égi fényről,
s lásd ők is, mit máson elátkoznak
s amin egymás előtt sopánkodnak,
éppen azt keresik eltakart vággyal.
Miért törődnél hát épp te az árnnyal?
A gonosz világot nem javítod meg,
a jó eszmék sárba hullnak, megtörnek.
Kinek kell ma Kris...
2019-04-23 16:56:52
Kedd húsvét nyolcadában 04.23
... közösségbe, tanítványaid, követőid közé! Vezess engem az Atya közelébe, hogy a vele való kapcsolatomat helyreállítsam!.

Jézus Krisztus feltámadása nem hihetetlen esemény, hanem éppen ellenkezőleg: hihető, azaz csak hittel felfogható esemény. És ezen az egyedülálló eseményen alapul az Egyház és benne minden keresztény ember hite immár kétezer esztendeje és a későbbi koro...
2019-04-23 09:13:04
1 2 3 ......6896 6897 ....10344 10345 ...13792 13793 13794 
Címkék: Porkoláb Gyöngyi, Wall Street Journal, Egyesült Államok, Hszi Csin-ping, Andrea Kobetic, Nerea Pena, Győri ETO, Isten Lelke, Jézus Krisztus, debreceni Méltóság, várható büntetésre, orosz-kínai kapcsolatok, erős júdai, nemzeti érdek, hozzátartozók számára, közös ügyet, emberi méltóság, tavalyi első, vállalat profitja, büntetés várhatóan, legnagyobb mértékű, nagyobb eurázsiai, politikus emlékeztetett, legfélelmetesebb dolog, találkozó legeredményesebb, siófokiak horvát, spanyol Nerea, jeruzsálemi Szentélynél, oltár ugyanakkor, efféle gyakorlat, áldozatok bemutatásában, utóbbi nyolcvan, európai fiatalokat, problémát hozzák, országgyűlési képviselő, választókerület lakosságának, menny suttogását, legjobb kiindulópont, gonosz világot, vele való, egyedülálló eseményen, későbbi koro, összekapcsolható, legfélelmetesebb, legeredményesebb, kezdeményezéssel, választókerület, futófesztiválon, kulcsfontosságú, információhiány, megalakításának, mindannyiunkat, együttműködési, helyreállítsam, országgyűlési,
© 2013 TVN.HU Kft.