Belépés
A mák gyógyhatásairól
... kapcsolódik. A mák a magja miatt a bőség egyik szimbólumának számított.

A fecskéről úgy tartották, hogy összegyűjti a mák nedveit és gyógyítja a vakon született csecsemők látását, illetve éppen ezért a fecskefűről úgy tartották, hogy a szembetegségekre jó.

Más megközelítésben mágikus ismérveket tulajdonítottak a máknak: a termékenységre ható és a ráolvasásokn...
2020-10-28 21:16:38
Így kerülhetjük el az Alzheimer-kórt
... összetett, bonyolult folyamatok révén alakulnak ki. Ugyanakkor nem hiábavalók az erőfeszítéseink, amelyeket az egészségünk érdekében teszünk, még akkor sem, ha tudjuk, hogy a genetikánk nem éppen a legjobb. Ha az egyéb tényezőkön tudunk változtatni, akkor sokkal több esélyünk van arra, hogy elkerüljenek bennünket komoly betegségek.

Az Alzheimer-kórral szemben is lehet v...
2020-10-28 20:58:09
Harmónia......
... felfedezhetetlen titokzatosságát.

Szerelmi üzenete: A bohóc szerelme kiszolgáltatott. Lehet, hogy mindent felteszel egyetlen lapra egy kapcsolatért, akár van párod, akár párt keresel éppen.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy néha érdemes kiszabadítani gyermeki lelkületünket, és párt keresel éppen.

Ezt mondja neked:

Üzeni, ho...
2020-10-28 11:48:52
Harmónia......
... üzenete:

Nézd meg, mit üzen mára az Oroszlán csillagjegy szülötteinek a horoszkóp! Még akkor is, ha nem ebben a jegyben születtél!
Min kell úrrá lenned? Tulajdonság vagy éppen egy élethelyzet, ami felett időlegesen elvesztetted, s ezért vissza kell szerezned az uralmat? Olvasd el hívószavadat, az segíthet eligazodni.
A kártya anyagi bőséget, pénzt, elismeré...
2020-10-28 11:44:06
Apostoli Penitenciária dekrétuma a halottakért
... járvány miatt igazítsák a helyzethez azokat a kegyes cselekedeteket, amelyek a tisztítótűzben szenvedő lelkek javára elnyerhető teljes búcsúhoz szükségesek (lásd Búcsúk kézikönyve, 29, 1 §). Éppen ezért az Apostoli Penitenciária a Ferenc pápa által adott rendkívüli felhatalmazás birtokában az alábbi rendelkezéseket hozza erre az évre vonatkozóan, annak érdekében, hogy elkerülhetőv...
2020-10-28 09:38:00
Az időskor nehézségeiről
... családtól, az unokáktól, hogy elsajátítsuk a használatukat, mert előbb-utóbb a digitális világban is meg kell állnunk a helyünket. Érdemes például megtanulni online befizetni a csekkeket, vagy éppen interneten keresztül időpontot kérni az orvoshoz. Nyilván egy idősebb ember ezeket az újításokat nem fogadja tárt karokkal, de meg kell próbálni elsajátítani a használatukat, hiszen ez...
2020-10-27 20:51:38
Mai harmónia kártyám
... partner.

Személyes üzenete:

Nézd meg, mit üzen mára az Oroszlán csillagjegy szülötteinek a horoszkóp! Még akkor is, ha nem ebben a jegyben születtél!
Min kell úrrá lenned? Tulajdonság vagy éppen egy élethelyzet, ami felett időlegesen elvesztetted, s ezért vissza kell szerezned az uralmat? Olvasd el hívószavadat, az segíthet eligazodni.
A kártya anya...
2020-10-27 09:07:39
Gyógynövények légzési gondokra
... légzést és segítséget nyújthatnak légzési gondok esetén. Ilyen gyógynövény lehet a Ginkgo biloba, az ökörfarkkóró, a bíbor kasvirág, az édesgyökér, a kakukkfű, az oregánó, a borsmenta vagy éppen az örménygyökér.

Az édesgyökér az egyik legjobb gyógynövény a légzési problémák orvoslására, mert antibakteriális, antivirális, köptető, gyulladásgátló és nyugtató hatásokkal re...
2020-10-26 22:19:37
Némethné Mohácsi Bernadett versei
... ember maradok!

Forrás: www.poet.hu

Már nem sírok!

Már nem sírok, hisz sorsom hozta így!
bár még néha fáj, de csak éppen egy kicsit!
Sorsom mi volt, már csak emlék maradt,
összetörték lelkem az embertelen szavak!

Önpusztító, tébolyult, hitetlen lelkem,
önbizalmat vesztett, tehetetlen ...
2020-10-26 21:29:49
Láttam hő szeretőket…
... szerelmet, mélyre akartak
nyúlni le egymásban, mélyre, egész szívükig.
S minthogy nem lehetett sehogyan, legalább kicserélték
finom lepleiket, kínjukat enyhíteni.
És a fiú így éppen olyan volt, mint Akhiléusz,
míg Lükomédésznél álruha fedte be őt.
És a leány Phoibére hasonlított: köpenyéből
hogy kifehérlettek hószínű térdei is.
S újból össze...
2020-10-26 10:55:34
1 2 3 ......6983 6984 ....10474 10475 ...13965 13966 13967 
Címkék: Apostoli Penitenciária, Némethné Mohácsi Bernadett, időskor nehézségeiről, magja miatt, bőség egyik, vakon született, termékenységre ható, egészségünk érdekében, egyéb tényezőkön, bohóc szerelme, jegyben születtél, segíthet eligazodni, kártya anyagi, helyzethez azokat, kegyes cselekedeteket, tisztítótűzben szenvedő, alábbi rendelkezéseket, évre vonatkozóan, digitális világban, idősebb ember, kártya anya, bíbor kasvirág, borsmenta vagy, egyik legjobb, légzési problémák, embertelen szavak, leány Phoibére, felfedezhetetlen, szembetegségekre, erőfeszítéseink, rendelkezéseket, gyógyhatásairól, titokzatosságát, antibakteriális, megközelítésben, tulajdonítottak, kiszolgáltatott, termékenységre, cselekedeteket, tisztítótűzben, gyulladásgátló, gyógynövények, lükomédésznél, kifehérlettek, szimbólumának, használatukat, lelkületünket, kiszabadítani, penitenciária, nehézségeiről, felhatalmazás, elvesztetted, szülötteinek, kapcsolatért, ráolvasásokn, elkerüljenek, hívószavadat, elsajátítsuk, ökörfarkkóró, örménygyökér,
© 2013 TVN.HU Kft.