Belépés
Önkormányzat 2019 - Szijjártó Péter: a nemzet teljesítménye a helyi közösségek teljesítményéből áll össze
...
Szijjártó Péter elmondta: nemcsak Tiszafüred, Magyarország is hosszú utat járt be az elmúlt években.
A korábban csőd szélén álló országot ma már Európa egyik legsikeresebb államaként tartják számon. Ma már a magyar gazdaság tudja felmutatja a leggyorsabb növekedési ütemet Európában, és 2019-ben elmondható, hogy az országban teljes foglalkoztatás van - közölte.
Az el...
2019-09-18 18:41:48
Potápi: a Rákóczi-főiskola létrehozásával a kárpátaljai magyarság bizonyította, hosszú távra tervez
... Dmitro Tkacs Ukrajna volt budapesti nagykövete, aki diplomataként támogatta a kárpátaljai magyarokat és fontos szerepet játszott a beregszászi főiskola működésének hivatalos engedélyezése érdekében.
Orosz Ildikó, a Rákóczi-főiskola rektora köszöntőjében elmondta, 1633 diák kezdte el a 2019-2020-as a magyar felsőoktatási intézményben. Rámutatott, a beregszászi főiskolán a képz...
2019-09-18 16:51:40
Illegális bevándorlás - Újabb magyar rendőrök segítik Észak-Macedónia és Szerbia határőrizetét
... Budapesten, a Készenléti Rendőrség központi objektumában.
A magyar rendőrök fő feladatként járőrszolgálatot látnak el a két országban a jogellenes határátlépések megelőzése és felderítése érdekében, valamint közreműködnek az embercsempészek és az illegális migránsok előállításában. A rendőrök nemcsak a határ közvetlen közelében fognak szolgálatot teljesíteni, hanem az ország ...
2019-09-18 16:41:47
Donald Trump keményebb gazdasági szankciókat sürget Irán ellen
... azonnal cáfolta országa érintettségét.
Egy héttel ezelőtt az amerikai média még arról közölt értesüléseket, hogy Donald Trump az Irán elleni szankciók csökkentéséről tárgyalt annak érdekében, hogy megkönnyítsen egy esetleges találkozót Haszán Róháni iráni elnökkel az ENSZ-közgyűlés ülésszakán.
A Bloomberg amerikai hírügynökség szerint ez e lehetőség rögtön John Bolton ...
2019-09-18 16:41:30
NAK: megújult a kunszentmiklósi falugazdász-iroda
... falugazdászok igényes környezetben tudják fogadni a NAK tagjait. Hozzátette, hogy a kamara folyamatosan bővülő, gyakorlatorientált szolgáltatásokkal segíti tagjait versenyképességük javítása érdekében.
Országszerte több mint 600 falugazdász gyűjti az adatokat a termésbecslésekhez és állapotminősítésekhez, felmérik az időjárás miatti károkat, és ingyenesen végzik az őstermelő...
2019-09-18 16:32:21
MSZP: a kormánynak jó, a családoknak rossz a gyenge forint
... jön a gyenge forint. Szakács László felidézte, Orbán Viktor miniszterelnök 2005-ben, még ellenzékben elfogadhatatlannak nevezte, hogy bizonyos gazdasági összefüggések kedvezőbbé tétele érdekében szándékosan lerontják a munkával megkereshető jövedelmek vásárlóerejét.
"Ma ugyanez történik, ahhoz, hogy megfelelően makrogazdasági mutatókat lehessen kozmetikázni, ezért elinfláljá...
2019-09-18 14:51:23
Brexit - Juncker: a megállapodás nélküli Brexit sohasem volt ennyire valószínű
...
Juncker, az Európai Parlament (EP) Brexit-ügyi vitáján elmondott beszédében hangsúlyozta, az Európai Unió sosem fogja a megállapodás nélküli brit kilépés lehetőségét választani, ugyanis annak elkerülése nemcsak kívánatos, de lehetséges is a brit uniós tagság jelenleg érvényes október 31-i határnapjáig.
Arra hívta fel a figyelmet, hogy az unió és minden érintett számára a...
2019-09-18 12:51:29
Az adategyeztetés október 31-ei határidejére hívja fel a figyelmet az MNB
... befektetési szolgáltatók, és életbiztosítók ügyfeleire is vonatkozik az előírás. A legjelentősebb bankok bővített ügyintézői létszámmal végzik el az ügyfél-átvilágítást a várakozás elkerülése érdekében - tették hozzá.
Számos intézménynél az azonosítási adatok nem csak személyesen, de intézménytől függően postán, elektronikus levélben, esetleg netbankon, vagy élő videóbankon k...
2019-09-18 12:21:40
A Mi Hazánk párbeszédet kezdeményez a klímahelyzetről
... Hazánk fontosnak tartja az éghajlatváltozással kapcsolatos problémák kezelését. Ezért kezdeményezik a társadalmi párbeszédet, egy a klímaváltozás hatásait mérséklő koncepció kidolgozása érdekében.
Ne csak politikusok, hanem hiteles szakemberek is vegyenek részt a koncepció kidolgozásában - tette hozzá.
A párbeszéd érdekében a Mi Hazánk levélbenfordul a parlamenti frakció...
2019-09-18 12:01:41
Határozatképtelen volt a rendkívüli ülés
... bozóttól az erdőt", az éghajlatváltozást pedig "kommunista trükknek", "politikai csatatérnek tartják".
Hangsúlyozta: elvárják a miniszterelnökről és a kormánytól, hogy a magyar emberek érdekében felelős döntéseket hozzanak az éghajlatváltozással kapcsolatban és az ENSZ rendkívüli klímacsúcsán ennek megfelelően vegyen részt.
Szerinte a miniszterelnöknek támogatnia kelle...
2019-09-18 11:31:28
1 2 3 ............3826 3827 .......5740 5741 ......7652 7653 7654 
Címkék: Szijjártó Péter, Donald Trump, Dmitro Tkacs Ukrajna, Orosz Ildikó, Készenléti Rendőrség, Haszán Róháni, John Bolton, Szakács László, Orbán Viktor, Európai Parlament, Európai Unió, nemzet teljesítménye, helyi közösségek, kárpátaljai magyarság, kunszentmiklósi falugazdász-iroda, családoknak rossz, gyenge forint, megállapodás nélküli, adategyeztetés október, rendkívüli ülés, elmúlt években, korábban csőd, magyar gazdaság, leggyorsabb növekedési, országban teljes, kárpátaljai magyarokat, beregszászi főiskola, magyar felsőoktatási, beregszászi főiskolán, magyar rendőrök, jogellenes határátlépések, illegális migránsok, rendőrök nemcsak, határ közvetlen, héttel ezelőtt, amerikai média, esetleges találkozót, kamara folyamatosan, időjárás miatti, munkával megkereshető, brit uniós, legjelentősebb bankok, várakozás elkerülése, azonosítási adatok, társadalmi párbeszédet, koncepció kidolgozásában, párbeszéd érdekében, parlamenti frakció, éghajlatváltozást pedig, magyar emberek, miniszterelnöknek támogatnia,
© 2013 TVN.HU Kft.