Belépés
Volner: a Mi Hazánk "hiszti" helyett érdemi érdekképviseletet gyakorol
...
A független országgyűlési képviselő közölte: a Mi Hazánk minden esetben érdemi érdekképviseleti tevékenységet kíván ellátni. "Mi nem hisztizünk, nem rohangálunk zárt ajtóknak, és nem fogunk össze balliberális pártokkal" - fogalmazott.
Azt mondta, pártja egyaránt kritikával illeti a kormányt és a multinacionális cégeket. Szerintük a kormány nem képviselte a multikkal foly...
2019-01-17 11:11:52
Brexit - Német alkancellár: a rendezetlen kiválás a lehető legrosszabb megoldás
... mondott beszédében arról is szóét, hogy van még idő a rendezetlen Brexit elhárításához, és most az a legfontosabb, hogy mindenki "őrizze meg a nyugalmát".
Német gazdasági érdekképviseletek a kockázatokra figyelmeztetnek. Az ipari és kereskedelmi kamarák szövetsége (DIHK) elnöke,Eric Schweitzer közleményében kiemelte, hogy a vállalkozásoknak az eddiginél is erősebben kell öss...
2019-01-15 22:53:20
Nyolc budapesti járatot töröltek a németországi repülőtéri sztrájkok miatt
... teherszállító járatok rakományát és a légitársaságok személyzet...
2019-01-15 12:12:36
Sztrájk miatt több budapesti járatát is törölte a Lufthansa-csoport
... müncheni, illetve a csoporthoz tartozó diszkont Eurowings reggeli, Hamburgba tartó 7783-as járata sem, mivel az érkező járatokat is törölték.
A biztonsági szolgálatok munkaadói érdekképviselete (Bundesverband der Luftsicherheitsunternehmen - BDLS) a bértárgyalások részeként múlt héten hirdetett sztrájkot a frankfurti repülőtéren, az akció hajnal 2 órától este 8 óráig tart. Eh...
2019-01-14 17:13:37
Nyolc németországi nemzetközi repülőtéren lesz sztrájk kedden
... "nagyon erősen korlátozhatja" a légi közlekedést.
A sztrájk egész napos lesz, de régiónként eltérő időben kezdődik.
Azért tartják, mert a biztonsági szolgálatok munkaadói érdekképviselete (Bundesverband der Luftsicherheitsunternehmen - BDLS) továbbra sem tett "tárgyalása érdemes ajánlatot" a bérek rendezéséről.
A sztrájk nagyjából 220 ezer utazót érint - közölte a ...
2019-01-14 15:22:33
A hamburgi repülőtéren is sztrájk lesz kedden
...
A Verdi vasárnapi közleménye szerint a biztonsági szolgálatok munkaadói érdekképviselete (Bundesverband der Luftsicherheitsunternehmen - BDLS) az utóbbi napok tiltakozó akcióinak ellenére még mindig nem tett "tárgyalásra érdemes ajánlatot" a bérek rendezéséről, ezért "tovább kell fokoznunk a nyomást, hogy történjen végre valami".
Hozzátették, hogy a biztonsági szolgálato...
2019-01-13 20:10:14
Nyitrai: 40 százalékra emelkedett a dolgozó megváltozott munkaképességűek aránya
... a telefonos alkalmazást, amely a látássérülteket segíti...
2019-01-13 14:39:08
Sztrájk lesz kedden a frankfurti repülőtéren
... más reptereken is munkabeszüntetést szerveznek - figyelmeztetett a Verdi pénteki közleményében.
Az újabb sztrájkra azért van szükség, mert a biztonsági szolgálatok munkaadói érdekképviselete (Bundesverband der Luftsicherheitsunternehmen - BDLS) az utóbbi napok tiltakozó akcióinak hatására sem tett "tárgyalása érdemes ajánlatot" a bérek rendezéséről - tették hozzá.
A Verd...
2019-01-11 18:22:02
Ismét utcára vonultak a madridi taxisok az alternatív közösségi személyszállítás korlátozásáért
...
Három nagy taxisszervezet felhívására a belvárosi megmozduláson több százan követelték a törvényi szabályozás azonnali végrehajtását, amely 30 taxisonként egy úgynevezett VTC-engedély kiadását teszi lehetővé.
Ez az a hatósági dokumentum, amelyet a közösségi személyszállítást végző sofőröknek be kell szerezniük a munkavégzéshez Spanyolországban.
A törvényi előírássa...
2019-01-09 14:53:23
Törvénnyel erősítették meg Romániában, hogy tanítók is oktathatják a román nyelvet a kisebbségi tannyelvű elemi
... előtt néhány héttel - a tanítók helyett - szaktanárokra bízta a román nyelv oktatását a kisebbségi tanítási nyelvű elemi iskolákban, anélkül, hogy erről kikérte volna a kisebbségi érdekképviseletek vagy a kisebbségi oktatásért felelős államtitkár véleményét.
Az intézkedés nagy felháborodást váltott ki a kisebbségek körében. A szociálliberális kormánykoalícióval a parlamentben...
2019-01-07 12:42:18
1 2 3 ....................67 68 ..........100 101 ..........133 134 135 
Címkék: Eric Schweitzer, rendezetlen kiválás, lehető legrosszabb, németországi repülőtéri, hamburgi repülőtéren, dolgozó megváltozott, frankfurti repülőtéren, madridi taxisok, alternatív közösségi, román nyelvet, kisebbségi tannyelvű, független országgyűlési, multinacionális cégeket, multikkal foly, rendezetlen Brexit, kockázatokra figyelmeztetnek, légitársaságok személyzet, csoporthoz tartozó, érkező járatokat, biztonsági szolgálatok, bértárgyalások részeként, akció hajnal, légi közlekedést, sztrájk egész, bérek rendezéséről, sztrájk nagyjából, utóbbi napok, biztonsági szolgálato, telefonos alkalmazást, látássérülteket segíti, újabb sztrájkra, belvárosi megmozduláson, törvényi szabályozás, úgynevezett VTC-engedély, közösségi személyszállítást, munkavégzéshez Spanyolországban, törvényi előírássa, tanítók helyett, román nyelv, kisebbségi tanítási, kisebbségi érdekképviseletek, kisebbségi oktatásért, intézkedés nagy, kisebbségek körében, munkaképességűek, érdekképviselete, személyszállítás,
© 2013 TVN.HU Kft.