Belépés
Múzeumok éjszakája - Békés megyében nemcsak az online térben lesznek programok
...
A gyulai Almássy-kastély parkjában este 19 órakor ingyenes szabadtéri koncertet ad a Békés Megyei Szimfonikusok Kamarazenekara, amely többek között Vivaldi-, Bach-, Strauss-, Brahms- és Mozart-darabokat ad elő.
A várban a Kerecsényi László Íjász Egyesület 19 és 23 óra között fegyverbemutatókat tart, a négy kiállítóhelyen pedig olyan izgalmas előadásokkal várnak minden k...
2020-06-24 13:01:59
Vasárnap nyílt napot tart a Gyermekvasút
...
A nyílt napra ellátogató gyerekek kipróbálhatják Széchenyi-hegy állomás vasúti berendezéseit, így akár a legkisebbek is nyomtathatnak jegyet a jegykiadó számítógéppel, felpróbálhatják az egyenruhát, valamint kisfilmeket nézhetnek a mozikocsiban.
Az iskolások hangosbemondóként is bizonyíthatnak, betekinthetnek a váltókezelő munkájába, és az állomáson álló szalonkocsiban ...
2020-01-24 12:42:22
Kormánybiztos: 227 millió forinttal támogatta a kormány síterepek fejlesztését 2019 végén
... két teherautónyi mesterséges havat szállítanak a Balaton partjára, Alsóörsre. Ebből másnap egy közel száz méter hosszúságú sífutó pályát alakítanak ki, ahol a gyermekek ingyenesen kipróbálhatják a sífutást. Ehhez mintegy húsz pár sífelszerelést is biztosítanak a helyszínen.
Ebele Bálint, a Síaréna Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: az idei szezonban eddig több mint 136 ezer ...
2020-01-20 14:52:29
Önálló stand várja az informatika iránt érdeklődő fiatalokat az Educatio Szakkiállításon
... rendezvényen a felsőfokú oktatási intézmények informatika szakjai iránt érdeklődők átfogó és hasznos tanácsokat, információkat kaphatnak, és a speciális infokommunikációs eszközöket is kipróbálhatják - olvasható az ITM MTI-hez eljuttatott közleményében.
Solymár Károly Balázs a "Programozd a jövőd!" céljairól, eredményeiről, képzési lehetőségeiről szóló előadásában kifejtette:...
2020-01-10 16:12:21
A Kínai Filharmonikus Zenekar vendégjátékával nyitja Beethoven-emlékévét a Pannon Filharmonikusok zenekar
... koncert előtt a kínai Boldog Tavasz Ünnep kapcsán már délután öt órától kínai kézműves foglalkozás is várja a Kodály Központban a pécsi Konfuciusz Intézet szervezésében. Az érdeklődők kipróbálhatják a lámpakészítést, a kalligráfiát, a kínai csomózást, papírtányér festést vagy a szilvafa virágának festését tintafújással.
A PFZ jelezte: a következő Beethoven mű január 18-án cs...
2020-01-09 13:51:17
Több mint ezer társasjátékot lehet kipróbálni a Társasjátékok ünnepén
... eligazodni a számtalan társasjáték között, segítenek megtalálni mindenki számára a neki való játékot. Az eseményen új és díjazott társasjátékok mellett a fejlesztői teremben az érdeklődők kipróbálhatják a még fejlesztés alatt álló társasjátékokat is, így bepillantást nyerhetnek a társasjáték-alkotás kulisszatitkaiba.
A program keretén belül versenyt is rendeznek a szervezők -...
2019-11-17 07:40:51
Ingyenes gyerekprogrammal várja a családokat az Egy Csepp Figyelem Alapítvány
... érdeklődőket idén is ingyenes szűrések, diabetológiai és dietetikai tanácsadás várja, a nemzetközi diabétesz világnaphoz kapcsolódva pedig diabétesz sétát rendeznek.
A legkisebbek kipróbálhatják a Mesekert játékudvart, a Teddy Maci Kórházban plüss macikat gyógyíthatnak orvostanhallgatók segítségével, a nagyobbak darts, bicikliszimulátor és interaktív evezőpad segítségével mo...
2019-11-10 11:31:12
Idén is megrendezik a Márton-napi újborfesztivált és libatort a skanzenben
... - szalmalibát, madáretetőt, üveglámpást, gyapjú- és termésállatkákat készíthetnek kicsik és nagyok. A vadászati hagyományok iránt érdeklődők vadászkutya-bemutatón vehetnek részt, kipróbálhatják az íjászkodást, de lesz szabaduló szobás játék trófeakiállítással - olvasható a közleményben.
A színpadi programok között gyerekkoncertek és mesemondók előadása színesíti a rendezvényt...
2019-11-05 10:58:14
ITM: lehet jelentkezni a Modern gyárak éjszakájára
... Siemens - írja a szaktárca közleményében.
Kiemelték, a programhoz csatlakozó vállalatok új kínálattal és számos érdekességgel készülnek. A látogatók a különböző helyszíneken kipróbálhatják a 3D nyomtatást, betekinthetnek a Boeing és az Airbus repülőgépek karbantartó üzemébe, kutató- és kísérleti laborokba, vagy megtudhatják, hogyan készül egy Lego kocka. A programok között sz...
2019-10-18 18:12:13
Októberben folytatódnak a Semmelweis Egészségnapok rendezvényei
... lesz - írták. A kisiskolás korosztály pedig tartásjavító tornán vehet részt.
A rendezvényen a látogatók saját képességeiket is próbára tehetik: szimulációs baba segítségével kipróbálhatják, milyen beteget vizsgálni, a bátrabbak pedig elsősegélynyújtási versenyre is benevezhetnek - ismertette az egyetem.
A 250. születésnapját ünneplő egyetem tíz hónapon át tartó ingyenes...
2019-09-23 11:31:38
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .28 29 
Címkék: Educatio Szakkiállításon, Kínai Filharmonikus Zenekar, Pannon Filharmonikusok, Csepp Figyelem Alapítvány, Semmelweis Egészségnapok, Békés Megyei Szimfonikusok Kamarazenekara, Kerecsényi László Íjász Egyesület, Ebele Bálint, Síaréna Kft, Solymár Károly Balázs, Boldog Tavasz Ünnep, Kodály Központban, Konfuciusz Intézet, Teddy Maci Kórházban, online térben, kormány síterepek, informatika iránt, gyulai Almássy-kastély, négy kiállítóhelyen, nyílt napra, jegykiadó számítógéppel, iskolások hangosbemondóként, váltókezelő munkájába, állomáson álló, közel száz, gyermekek ingyenesen, idei szezonban, felsőfokú oktatási, speciális infokommunikációs, kínai Boldog, pécsi Konfuciusz, érdeklődők kipróbálhatják, kínai csomózást, szilvafa virágának, következő Beethoven, számtalan társasjáték, neki való, fejlesztői teremben, program keretén, nemzetközi diabétesz, legkisebbek kipróbálhatják, nagyobbak darts, vadászati hagyományok, színpadi programok, szaktárca közleményében, programhoz csatlakozó,
© 2013 TVN.HU Kft.