Belépés
Fővárosi Közgyűlés - Napirenden az e-jegyrendszer a jövő szerdai rendkívüli ülésen
... Scheidt&Bachmann német cég között a legnagyobb ellentmondás az állomástelepítési, járműszerelési és üzemeltetési költségeket érintő változtatási ajánlatokat illetően volt, mivel a szállító nem tudott érdemben műszaki, jogi, pénzügyi alátámasztást nyújtani ezen ajánlatok tekintetében.
Továbbá a szállító a megnövekedett üzleti kockázataira való hivatkozással is többletár igényt...
2018-12-07 12:23:57
Brexit - Theresa May: a megállapodás alternatívája a megállapodás nélküli Brexit vagy a Brexit elmaradása
... jelenlegi erőviszonyok alapján valószínűtlennek tűnik az egyezmény elfogadása.
Theresa May, aki a BBC brit közszolgálati rádió csütörtöki hírmagazinjának vendége volt, nem reagált érdemben arra a csütörtöki brit sajtóértesülésre, amely szerint kabinetbeli kollégái a szavazás elhalasztására próbálják őt rávenni. Kijelentette ugyanakkor: sokszor hallja a parlamenti vitában, hog...
2018-12-06 12:11:24
Elemzők: egy ideig még tartós lehet a gazdaság dinamikus növekedése
... az ipar teljesítménye is csupán 2,7 százalékkal javult, míg. Mivel arra számít, hogy az autógyártók fokozatosan megszerzik a forgalomba hozatali engedélyeket, a következő negyedévekben érdemben gyorsulhat az ipari termelés, így nagyobb mértékben hozzájárulhat a növekedéshez, amit új modellek hazai gyártásának felfutása is támogathat.
A beruházások növekedését a következő negy...
2018-12-05 13:31:45
Médianéző: a magyar médiapiac balliberális túlsúlyán az új médiaholding nem változtat
... kedden közzétett elemzésben az olvasható, hogy a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) létrejöttével a magyar médiapiac szervezeti összetétele megváltozott, erőviszonyai azonban érdemben nem.
"Minden ezzel ellentétes vélekedés, tévhír és manipulációs kísérlet dacára kijelenthető és bizonyítható, hogy a médiapiacon - a közszolgálati médiumokat nem számolva - továbbra...
2018-12-04 13:01:43
A GKI 4,5 százalékra emelte idei GDP-előrejelzését
...
A gazdaságkutató a változatlan jövő évi előrejelzését azzal indokolta, hogy az EU-transzferek dinamizáló hatása csökken, a világgazdasági konjunktúra bizonytalanabb, s érdemben továbbra sem várható a versenyképesség javulása. Idén az infláció gyorsul, a külső és belső egyensúly romlik, s mindebben 2019-ben sem várható fordulat.
A harmadik negyedévben az EU-tagállamok kö...
2018-12-03 10:36:36
KSH: javult a hátrányos helyzetű csoportok foglalkoztatottsága
... szerepet játszott a bölcsődei, óvodai férőhelyek számának növekedése, a gyes melletti munkavállalást ösztönző szabályozás, valamint a munkaerőhiány is. Bár mindezek hatására 2010-hez képest érdemben nőtt a 3 évesnél fiatalabb gyermeket nevelő 25-49 év közötti anyák munkaerőpiaci jelenléte, így is csak alig valamivel több mint 15 százalékuk minősült foglalkoztatottnak 2017-ben - ál...
2018-11-28 16:03:18
Párbeszéd, nem misszió
... magukat, ,,egyáltalán nem vonja kétségbe a zsidó-keresztény párbeszéd alapjait". A német teológus vádjai ,,groteszk balgaságok, melyeknek semmi köze nincs ahhoz, amiről érdemben szóltam, éppen ezért visszautasítom a cikkét mint teljesen hamis csúsztatást" - teszi hozzá levelében XVI. Benedek.
Bővebben https://www.magyarkurir.hu/hirek/pa...
2018-11-28 14:57:36
Az Európai Bizottság 2050-re klímasemlegessé kívánja tenni Európa gazdaságát
... Bizottságát és az Európai Gazdaság...
2018-11-28 14:42:55
Megszüntette egy jobbikos képviselő megbízatását a Csongrád Megyei Közgyűlés
... egy cég az ő megbízására kezdett bele a Makói csípős mintájára hírportálok létr...
2018-11-26 23:47:20
Megnyitották a Várkert Bazár teljes első világháborús kiállítását
... fogalmazott az államtitkár.
A kiállítás főkurátora, Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója elmondta: késésben vagyunk, hiszen 100 évnek kellett eltelnie, hogy a Nagy Háborúról érdemben és értelmesen tudjunk elkezdeni beszélni. A centenárium alkalmából a tárlat kísérletet tesz új narratívát nyújtani az első világháború megértéséhez.
Az első világháború a legújab...
2018-11-23 13:33:20
1 2 3 ...................233 234 .........349 350 .........465 466 467 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, Theresa May, Európai Bizottság, Csongrád Megyei Közgyűlés, Várkert Bazár, Közép-Európai Sajtó, Média Alapítvány, Európai Gazdaság, Schmidt Mária, Terror Háza Múzeum, Nagy Háborúról, jövő szerdai, megállapodás alternatívája, megállapodás nélküli, gazdaság dinamikus, magyar médiapiac, hátrányos helyzetű, jobbikos képviselő, legnagyobb ellentmondás, megnövekedett üzleti, egyezmény elfogadása, csütörtöki brit, szavazás elhalasztására, parlamenti vitában, ipar teljesítménye, autógyártók fokozatosan, forgalomba hozatali, következő negyedévekben, ipari termelés, beruházások növekedését, következő negy, közszolgálati médiumokat, változatlan jövő, világgazdasági konjunktúra, versenyképesség javulása, infláció gyorsul, harmadik negyedévben, gyes melletti, német teológus, cikkét mint, kiállítás főkurátora, centenárium alkalmából, tárlat kísérletet, első világháború, valószínűtlennek, sajtóértesülésre, klímasemlegessé, versenyképesség, hírmagazinjának, gazdaságkutató, visszautasítom,
© 2013 TVN.HU Kft.