Belépés
Újabb baleset miatt továbbra is jelentős a torlódás az M7-esen a Balaton felé
... ütközött össze az M7-es autópálya 26-os kilométerszelvényében, a fővárosból kifelé vezető oldalon. A balesetben az elsődleges információk alapján senki sem sérült meg.
A balesetben érintett járművek a belső forgalmi sávban állnak, ezért a járművezetőknek a Balaton felé jelentős torlódásra kell számítani - közölték.
Korábban szintén az M7-es autópályán Martonvásárnál háro...
2019-07-20 14:51:45
A CAS-nál fellebbez a doppingvétségen ért kajakozó, Takács Tamara
... szervezetébe, azaz nem rendszeres szedéssel.
A sztanozolollal kapcsolatban elmondta, hogy általában testépítők használják izomtömeg-növelésre, de nála nemhogy ez nem történt meg az érintett időszakban, hanem még kisebb izomtömeg-csökkenés is volt tapasztalható.
Igazát bizonyítandó saját költségére elvégeztetett egy hazugságvizsgálatot, amely száz százalékig az ártatlansá...
2019-07-18 20:02:02
Feloldották az útlezárást a ferihegyi repülőtérre vezető úton
... kerületében, a ferihegyi repülőtérre vezető út fővárosból kifelé vezető szakaszán. A balesetben ketten megsérültek.
A rendőrök a helyszínelés ...
2019-07-17 17:12:20
Török puccskísérlet - Életfogytiglanra ítéltek számos embert az isztambuli Atatürk repülőtéren történtekkel kap
... hagyományos életfogytiglani szabadságvesztéssel sújtott. Az úgynevezett súlyosbított életfogytiglani börtönbüntetés egy sor korlátozás révén tovább nehezíti a rab sorsát.
A bíróság 85 érintettet az alkotmány megsértésében való segédkezés vádpontjában talált vétkesnek. Rájuk egyenként 12,5 év szabadságvesztést róttak ki.
Némely vádlott ellen szándékos emberölési kísérlet,...
2019-07-17 15:45:35
Halálos baleset miatt lezárták az utat Szilvásvárad és Bélapátfalva között
...
Soltész Bálint tájékoztatása szerint az érintett szakaszon eddig tisztázatlan körülmények között három személygépjármű ütközött össze. A balesetben egy férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a mentők már nem tudtak rajta segíteni, a helyszínen életét vesztette - tette hozzá.
Jelezte: a rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek, kerülni Balaton, Ózd és Bükkmogyorósd t...
2019-07-17 11:51:36
Ankara az EU-szankciók ellenére újabb hajót küld Ciprus közelébe energiahordozók utáni kutatás céljából
... török ciprióták is ki fognak állni a tengerfenékre vonatkozó jogaikért.
Federica Mogherini, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője minapi nyilatkozatában hangsúlyozta: az érintett területet Ciprus kizárólagos gazdasági övezetének tartja, így a tervezett török műveletek sértik Ciprus szuverenitását. Mogherini egyúttal arra szólította fel Ankarát, hogy a jószomszédi vis...
2019-07-16 16:32:18
Bódis József: nem csorbulnak a szülői jogok a köznevelési törvény módosításával
... hozzátéve, a szülők továbbra is kérhetik az egyéni munkarendet, és az Oktatási Hivatal dönt a kérelem jogosságáról.
Bódis József szólt arról is, hogy a köznevelési törvény módosítása érintette az alternatív iskolák kerettanterveit is, az alternatív iskola tantárgyi struktúrájának 70 százalékban meg kell egyeznie a Nemzeti alaptanterv kerettantervi struktúrájával. A változtatá...
2019-07-16 10:01:04
Trenkwalder: a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatási rátája idén elérte a 35 százalékot
... megváltozott munkaképességűek többsége a feldolgozóiparban és a szolgáltatási szektorban, elsősorban humán és szociális területen dolgozik, 40 százalékuk részmunkaidőben látja el feladatait. Az érintettek 55 százaléka középfokú végzettséggel rendelkezik, 6 százalékuk pedig diplomás.
A 250 embernél többet foglalkoztató vállalatok mintegy 80 százalékánál dolgozik megváltozott m...
2019-07-16 07:05:56
Önkormányzat 2019 - Választási szövetségre lép a Fidesz és a KDNP az Összefogás Pécsért Egyesülettel
... válasszák Pécs polgármesterévé az őszi önkormányzati választáson.
Egyúttal mind a 18 pécsi egyéni választókerületben közös jelöltek lesznek, s közös listát állítanak a megállapodásban érintettek - áll a közleményben.
Az együttműködés indokáról azt írták: Pécs további fejlődése érdekében jött létre a szövetség. Emellett mindhárom szervezet egyetértett abban, hogy "Pécset...
2019-07-15 23:02:24
Világháborús bomba - Megindult a közösségi közlekedés
... pályakarbantartás miatt július 15-ig továbbra is pótlóbuszok szállítják az utasokat Rákospalota-Újpest és Veresegyház között.
A Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán azt írta: az érintett útszakaszokat megnyitották. A 12-es villamos ismét közlekedik, a 14-es villamos újra a teljes vonalon jár. A 96-os és a 121-es autóbusz, valamint az N84-es (IK180-as) nosztalgia-au...
2019-07-13 12:41:37
1 2 3 .................435 436 .........653 654 .........870 871 
Címkék: Takács Tamara, Bódis József, Összefogás Pécsért Egyesülettel, Soltész Bálint, Federica Mogherini, Oktatási Hivatal, Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán, ferihegyi repülőtérre, isztambuli Atatürk, utat Szilvásvárad, szülői jogok, köznevelési törvény, megváltozott munkaképességűek, közösségi közlekedés, fővárosból kifelé, elsődleges információk, balesetben érintett, belső forgalmi, sztanozolollal kapcsolatban, érintett időszakban, balesetben ketten, úgynevezett súlyosbított, alkotmány megsértésében, érintett szakaszon, férfi olyan, helyszínen életét, rendőrök teljes, tengerfenékre vonatkozó, érintett területet, tervezett török, szülők továbbra, egyéni munkarendet, kérelem jogosságáról, alternatív iskolák, alternatív iskola, szolgáltatási szektorban, őszi önkormányzati, megállapodásban érintettek, együttműködés indokáról, érintett útszakaszokat, 12-es villamos, 14-es villamos, teljes vonalon, 121-es autóbusz, életfogytiglanra, munkaképességűek, részmunkaidőben, életfogytiglani,
© 2013 TVN.HU Kft.