Belépés
A Dal 2019 - Pápai Joci nyerte a második elődöntőt
... a legfontosabb, az esetet elkezdték kivizsgáltatni, de a hivatalos szakvélemény nem érkezett meg az adás végéig. Amennyiben beigazolódik a gyanú, akkor az - egyelőre meg nem nevezett - érintettet kizárják, helyére az elődöntőkből a döntő mezőnyébe be nem jutott, de a zsűri és a nézők által összesítve a legtöbb pontot kapott versenyző lép.
Jövő szombaton kiderül, hogy ki lesz ...
2019-02-16 21:42:52
Meghalt a mosonmagyaróvári baleset két súlyos sérültje
... sérültjét a mentők megpróbálták újraéleszteni, de nem tudtak rajtuk segíteni. További három ember könnye...
2019-02-15 07:05:52
A műfüves pályák betiltását követelik a skót labdarúgók
... érdekvédelmi egyesület elnöke csütörtökön emlékeztetett, hogy az élvonalbeli csapatok közül a Livingston, a Kilmarnock és a Hamilton sem természetes gyepszőnyegen játssza hazai meccseit. A három érintett klub játékosain kívül a Premiership többi futballistáját a petíció aláírására szólították fel - a skót STV csatorna szerint.
A szervezet a közelmúltban felmérést készített, a...
2019-02-14 14:42:03
Börtönbüntetésre ítéltek két belga cégvezetőt vegyi anyagok tiltott szíriai exportja miatt
...
Az illetékes antwerpeni bíróság kimondta, hogy az érintett három cég illegálisan, megfelelő engedélyek nélkül szállított mintegy 168 tonna vegyi anyagot Szíriába 2014 és 2016 között.
Az AAE Chemie Tradingre, az Anex Customsra és a Danmar Logisticsre 75-500 ezer eurós pénzbírságot szabtak ki az egyebek mellett a szaringáz egyik fő alkotóelemének számító, nagy tisztaságú i...
2019-02-11 10:51:37
A vérehulló fecskefűről
... belül semmilyen változás nem tapasztalható, akkor ebben az esetben nem vírusos szemölcsről van szó.

Külsőleg szemölcsirtásra:
Törjünk le két-három szárat majd kenjük be az érintett bőrfelületet a kicsorduló nedvvel! Ismételjük naponta több alkalommal, legalább két hétig! A kúrát akkor is 2 hétig folytassuk, ha már az első napon elmúlt a szemölcs.

Belsőle...
2019-02-10 19:24:42
Rövidpályás gyorskorcsolya vk - Liu Shaolin ezüstérmes 500 méteren
... Shaolin nem tudta visszavenni a vezetést, így másodikként ért célba, melynek köszönhetően a szám vk-pontversenyében a harmadik helyre jött fel.
Egyéniben további három magyar volt érintett: Jászapáti Petra szintén a legrövidebb távon a negyeddöntőben búcsúzott, így 15. lett, míg Krueger Cole kisdöntőbe, a stafétával ugyancsak olimpiai aranyérmes Burján Csaba fináléba jutott 1...
2019-02-09 17:21:43
Varga: a kabinet az adócsökkentés kormánya kíván maradni
... már a lehető legtöbb adóbevallást a NAV készítse el a vállalkozásoknak is. Az első nagy lépést már megtette a hivatal, január 10-én elküldte az első jövedékiadó-bevallási tervezeteket az érintett cégeknek. A miniszter azt kérte, a NAV az áfabevallások esetében is kezdje el a fejlesztéseket. Cél az is, hogy 2021-ig teljesen papírmentes hivatallá váljon a NAV - mondta.
A minis...
2019-02-07 16:42:06
Törvénytelennek nevezte Janukovics az ellene Kijevben meghozott ítéletet
... képviselői olyan anyagokat juttattak el az ukrán nyomozó hatóságokhoz, amelyek alapján vizsgálatot indíthatnak azok ellen, akik valóban felelősek azért, hogy Ukrajna elvesztette a Krímet. Az érintettek szerinte emellett fegyveres államcsíny elkövetésében, valamint ártatlan tüntetők és a rendvédelmi szervek tagjainak meggyilkolásában is bűnösök.
Az exelnöknek a TASZSZ orosz h...
2019-02-06 15:43:02
Hatvan sertést kell megsemmisíteni Sepsiszentgyörgy egyik negyedében az afrikai sertéspestis miatt
... állat megbetegedését állapították meg.
A hatóság három kilométeres körzetben védelmi övezetet, tíz kilométeres körzetben pedig megfigyelési övezetet jelölt ki. Fertőtlenítették az érintett gazdaságokat, és korlátozásokat vezettek be az emberek és járművek számára.
A romániai állategészségügyi és élelmiszerbiztonsági szakhatóság (ANSVSA) február elsejei összesítése szer...
2019-02-04 13:41:36
A lengyel szejm megszavazta a jegybankvezetők fizetésének nyilvánossá tételét
... valamint a kommunikációs osztály főnöke - a jutalmakkal és a pótlékokkal együtt havi mintegy 65 ezer zlotys (4,8 millió forint) fizetést kap.
A sajtóértesülést a jegybank cáfolta, a két érintett vezető tényleges fizetését azonban nem hozták nyilvánosságra. Adóbevallások alapján közzétették viszont az előző és a jelenlegi jegybankelnök fizetését, viszont a tágabb bankvezetés ...
2019-01-31 12:02:02
1 2 3 .................430 431 .........645 646 .........859 860 861 
Címkék: Pápai Joci, Chemie Tradingre, Anex Customsra, Danmar Logisticsre, Jászapáti Petra, Krueger Cole, Burján Csaba, második elődöntőt, mosonmagyaróvári baleset, műfüves pályák, skót labdarúgók, vérehulló fecskefűről, adócsökkentés kormánya, ellene Kijevben, afrikai sertéspestis, lengyel szejm, jegybankvezetők fizetésének, esetet elkezdték, hivatalos szakvélemény, adás végéig, döntő mezőnyébe, nézők által, legtöbb pontot, mentők megpróbálták, élvonalbeli csapatok, három érintett, petíció aláírására, közelmúltban felmérést, illetékes antwerpeni, érintett három, egyebek mellett, szaringáz egyik, érintett bőrfelületet, kicsorduló nedvvel, kúrát akkor, első napon, harmadik helyre, legrövidebb távon, negyeddöntőben búcsúzott, stafétával ugyancsak, lehető legtöbb, első nagy, érintett cégeknek, áfabevallások esetében, ukrán nyomozó, érintettek szerinte, rendvédelmi szervek, hatóság három, érintett gazdaságokat, romániai állategészségügyi, kommunikációs osztály, pótlékokkal együtt, jegybank cáfolta, jelenlegi jegybankelnök,
© 2013 TVN.HU Kft.