Belépés
26. évközi hét hétfő 09.28
OLVASMÁNY Jób könyvéből
Isten olykor megengedi, hogy súlyos csapások érjenek minket, de akkor is vigyáz reánk.
Költői látomás egy égi gyűlés-jelenetről: Egy napon amikor eljöttek az Isten angyalai, hogy az Úrnál jelentkezzenek, a sátán is ott volt közöttük.
Az Úr megkérdezte tőle: ,,Honnét jössz?"
A sátán így felelt: ,,Szerte bolyongtam a Földön,...
2020-09-28 09:41:51
Háttájé zsír ellen - gyógytorna
... karjaidat oldalra, tenyérrel felfelé, ne menjenek vállmagasság fölé. 90 fokos szögben hajlítsd a karokat, majd nyomd ki őket előre. Közben a könyököket tartsd közel egymáshoz, az alkarok érjenek is össze. 3×10 ismételd!

Repülés
Állj vállszélességű terpeszben és enyhén hajlítsad be a térdeket. Hajolj előre, fejjel lefelé. Fogj két súlyzót, miközben a tenyereket egy...
2020-09-18 20:17:00
Esti szentmise Kézdivásárhelyen 09.15
Együtt imádkozunk egy szentmise áldozatban az új tanévért és azért, hogy az itt elkezdett munkálatok jó véget érjenek, a felnövekvő diákjaink és az Erdélyben működő, munkatársakat kereső vállalkozások örömére!!
Szeretettel hívunk, várunk gyertek és imádkozzunk együtt, Csaba t.

Videó ...
2020-09-15 20:46:57
Gyergyószentmiklóson letették a magyar állami támogatással épülő ökölvívó központ alapkövét
... bajnokságon az erdélyi fiatalok is jó eséllyel induljanak.
"A Magyar Ökölvívó Szövetség mindent megtesz azért, hogy itt, Erdélyben az ökölvívást magas szinten űzzék, és jó eredményeket érjenek el" - jelentette ki.
Huszár Árpád, a Godako egyesület elnöke az MTI-nek nyilatkozva elégedettségének adott hangot, amiért a gyergyói gyermekeknek immár olyan körülményeket tudnak...
2020-08-01 14:31:37
Fülöp Attila: a gyermekvédelemből kikerülő fiataloknak legyenek megfelelő életcéljaik!
... Sportszövetség elnöke fontosnak nevezte, hogy a gyerekek kötődjenek a hazához, a szülőföldhöz.
Nevelésük során "adjunk nekik szárnyakat", hogy nagy célokat tűzzenek ki, sikereket érjenek el életükben, és ők is családot alapítsanak - mondta.
Hozzátette: a képzés során az ismeretek átadása mellett az érzelmi intelligencia fejlesztésére is koncentrálni kell, a Honvédelmi S...
2020-07-20 13:22:04
Illegális bevádorlás - Uniós biztos: az embercsempészet visszaszorításához együtt kell működni az EU-n kívüli o
... EU-n kívüli országokat, nemcsak az embercsem...
2020-07-13 16:12:50
Búcsúzni mindig fáj
... Élni a mában itt. Csak ez a feladat!
Sietni előre, amíg a szív szabad!
Örülni mindennek, ami csak szép lehet,
meglátni a könnyet, a könnytől ázott szemet.
Régi üzenetek érjenek szívünkhöz,
a búcsú érkezett nem csak egy évünkhöz.
- Dér hullt a világra, fénye hull az égnek:
fut a remény tőlünk az ég Istenéhez!
Itt már nincsen helye: ott talál ...
2020-07-08 19:04:44
Kampány indul az úgynevezett unokázós csalások kivédésére Pest megyében
... kétszáz fölött van a megyében - szerepéről is, akik helyismeretük révén segíthetik elérni az idősebbeket. Hozzátette: a civilek mellett az egyházakat is megkeresik, hogy minél több embert érjenek el.
Szoboszlainé Schiller Zsuzsanna, a megyei rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztályának vezetője arra hívta fel a figyelmet, hogy az elkövetők általában este, az unokára hivatk...
2020-07-06 12:42:00
Egy párizsi előállítást követően meghalt férfi családja a rendőrök felfüggesztését kéri
... lapokban.
A jegyzőkönyv szerint a 12 percig tartó beszélgetés során Cédric Chouviat többször "bohócoknak" és "szerencsétlen figuráknak" nevezte a rendőröket. Azt is kérte tőlük, hogy ne érjenek hozzá, amikor azok arra kérték, hogy lépjen hátra. A jelentés szerint erőszakra utaló kijelentések nem hangozottak el egyik részről sem.
A rendőrök többször is be akarták fejezn...
2020-06-23 22:00:12
Elindult a Magyar Divat & Design Ügynökség gyártásfejlesztést célzó platformja
... vállalkozások bizonyulnak ellenállóbbnak a krízissel szemben, amelyek működését intenzív online jelenlét jellemzi. A digitális platform hozzájárul ahhoz, hogy az iparági szereplők javulást érjenek el a hazai és nemzetközi értékesítésben is, sőt az exportfolyamatok kiterjesztését is előmozdítja hosszútávon.
A Magyar Divat & Design Ügynökség a Magyar Turisztikai Ügynökség leán...
2020-06-09 15:22:23
1 2 3 ..................58 59 .........88 89 .........116 117 118 
Címkék: Fülöp Attila, Magyar Divat, Design Ügynökség, OLVASMÁNY Jób, Magyar Ökölvívó Szövetség, Huszár Árpád, Honvédelmi, Szoboszlainé Schiller Zsuzsanna, Cédric Chouviat, Magyar Turisztikai Ügynökség, magyar állami, gyermekvédelemből kikerülő, úgynevezett unokázós, párizsi előállítást, rendőrök felfüggesztését, napon amikor, könyököket tartsd, alkarok érjenek, szentmise áldozatban, felnövekvő diákjaink, erdélyi fiatalok, ökölvívást magas, gyergyói gyermekeknek, gyerekek kötődjenek, képzés során, ismeretek átadása, érzelmi intelligencia, szív szabad, könnytől ázott, búcsú érkezett, remény tőlünk, civilek mellett, elkövetők általában, unokára hivatk, jegyzőkönyv szerint, jelentés szerint, rendőrök többször, krízissel szemben, digitális platform, iparági szereplők, exportfolyamatok kiterjesztését, elégedettségének, kézdivásárhelyen, exportfolyamatok, embercsempészet, felfüggesztését, sportszövetség, értékesítésben, kiterjesztését, ellenállóbbnak, vállszélességű, jelentkezzenek, helyismeretük, főkapitányság,
© 2013 TVN.HU Kft.