Belépés
A meghallgatott imádság - Szomorú, de tanulságos történet
... bele? Hiszen itt forró az éghajlat!
- Aztán körülbelül a délután közepén - mesélte a misszionáriusnő -, amikor éppen az ápolónők iskolájában tanítottam, valaki ezzel az értesítéssel állított be: ,,Doktornő, egy autó áll a háza előtt..." Hazaszaladtam, de mire odaértem, az autó eltűnt. A verandán azonban egy dobozt találtam, amit Angliából küldtek. A könnyeimm...
2020-01-20 08:47:23
Ukrán válság - Moszkva: a kontaktcsoport megállapodott a Donyec-medence különleges státusáról
... eredményét.
A TASZSZ orosz hírügynökség egy, a tárgyalásokhoz közel álló forrásra hivatkozva azt jelentette, hogy "minden fél" az EBESZ-nek szóló "leveleket írt alá", azzal az értesítéssel, hogy támogatja a Steinmeier-formulát és annak végrehajtását. Az informátor rámutatott, hogy ezúttal Ukrajna különmegbízottja, Leonyid Kucsma volt elnök is kézjegyével látta el az iratot, a...
2019-10-01 23:02:10
„KÉRJETEK, ÉS ADATIK NÉKTEK!
... bele? Hiszen itt forró az éghajlat!
,,Aztán körülbelül a délután közepén - mesélte a misszionáriusnő -, amikor éppen az ápolónők iskolájában tanítottam, valaki ezzel az értesítéssel állított be: ,,Doktornő, egy autó áll a háza előtt..."
Hazaszaladtam, de mire odaértem, az autó eltűnt. A verandán azonban egy dobozt találtam, amit Angliából küldte...
2018-06-01 16:24:17
Novák: április közepéig kapják meg a nyugdíjasok a 10 ezer forintnyi Erzsébet-utalványokat
... ismertette: a küldemény 4 darab 2000 forintos és 2 darab 1000 forintos, élelmiszerre és meleg ételre beváltható utalványt tartalmaz, érvényességük 2019 utolsó napján jár le, a küldeményt az értesítéssel a kézbesítést követően 10 napig a postán is át lehet venni.
Az át nem vett utalványok a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságához kerülnek, innen lehet május 31-ig...
2018-03-20 14:05:19
Parlament előtt az uniós vámjog végrehajtásáról szóló törvényjavaslat
... vámellenőrzésből kivennék az áruátengedést követő ellenőrzést. A vámellenőrzés és az áruátengedést követő ellenőrzés is önálló hivatalból indult eljárás lesz, amelyek a vámhatóság általi értesítéssel kezdődnek és zárulnak. A vámellenőrzés időtartama radikálisan (270 nappal) csökken, az áruátengedést követő ellenőrzés időtartama 90 nappal rövidül.
A javaslat szerint a vámtaná...
2017-10-24 21:44:32
Szíria - Orosz diplomata: a biztonsági övezeteket lezárták az amerikai koalíció gépei elől
...
Lavrentyev szerint a "feszültségcsökkentés övezeteiben" légierő, különösen a koalícióé, nem lehet jelen, akár előzetes értesítéssel, akár anélkül. Mint mondta a koalíciós gépek bevetésének egyetlen terepe az Iszlám Állam terrorszervezet elleni harc lehet Rakkánál, valamint más Eufrátesz-menti településeknél, így Deir ez-Zórnál.
"Ami a feszültségcsökkentés övezeteiben val...
2017-05-05 12:12:28
Nincs Cím
... bele? Hiszen itt forró az éghajlat!
,,Aztán körülbelül a délután közepén - mesélte a misszionáriusnő -, amikor éppen az ápolónők iskolájában tanítottam, valaki ezzel az értesítéssel állított be: ,,Doktornő, egy autó áll a háza előtt..."
Hazaszaladtam, de mire odaértem, az autó eltűnt. A verandán azonban egy dobozt találtam, amit Angliából küldte...
2017-04-09 00:10:08
Köszönöm a sok drukkot, és biztatást nektek!!
... Ditkém!

Elérkezett a nap, látom készülsz...Sokat fogok én is gondolni rád!
Nagy bizakodással vagyok, hogy minden rendben lesz!
Nagyon várom a jó híreket....remélem tudsz majd hogylétedről értesítéssel lenni amikor már felerősödtél.
Várlak vissza....sok szeretettel ölellek és szorítok Neked! Roni
Ui: Láttam a családi képeket...a tarisznyád telve sok-s...
2016-11-06 15:17:59
Meghallgatott imádság
... Hiszen itt forró az éghajlat!

- Aztán körülbelül a délután közepén - mesélte a misszionáriusnő -, amikor éppen az ápolónők iskolájában tanítottam, valaki ezzel az értesítéssel állított be: ,,Doktornő, egy autó áll a háza előtt..."
Hazaszaladtam, de mire odaértem, az autó eltűnt. A verandán azonban egy dobozt találtam, amit Angliából küldtek. A ...
2016-01-17 16:05:06
Volt egyszer egy munkáltatóm
... NEM KÉRTEK TŐLEM MÉG CSAK SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYT SEM, ÚGY TUDATTÁK VELEM, HOGY AZ ÍGÉRT ÁLLÁST MÁS TÖLTÖTTE BE.

De honnét tudhatták, hogy én vagyok én? Küldhettem volna az értesítéssel bárkit magam helyett...

ELGONDOLKODTATÓ, NEM?

...
2015-12-15 16:26:29
1 2 3 4 
Címkék: ADATIK NÉKTEK, Nincs Cím, Leonyid Kucsma, Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságához, Iszlám Állam, KÉRTEK TŐLEM MÉG CSAK SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYT SEM, TUDATTÁK VELEM, HOGY AZ ÍGÉRT ÁLLÁST MÁS TÖLTÖTTE BE, meghallgatott imádság, kontaktcsoport megállapodott, uniós vámjog, biztonsági övezeteket, amerikai koalíció, délután közepén, ápolónők iskolájában, értesítéssel állított, háza előtt, autó eltűnt, verandán azonban, dobozt találtam, tárgyalásokhoz közel, informátor rámutatott, háza előtt&#8230, kézbesítést követően, áruátengedést követő, vámhatóság általi, vámellenőrzés időtartama, javaslat szerint, koalíciós gépek, családi képeket, tarisznyád telve, értesítéssel bárkit, különmegbízottja, vámellenőrzésből, nyugdíjfolyósító, misszionáriusnő, törvényjavaslat, végrehajtásáról, terrorszervezet, elgondolkodtató, igazgatóságához, kontaktcsoport, településeknél, tárgyalásokhoz, meghallgatott, végrehajtását, megállapodott, államkincstár, vámellenőrzés, hazaszaladtam, érvényességük,
© 2013 TVN.HU Kft.