Belépés
Váci Mihály: Még nem elég!
... vágyni:
a jót akarni kell!
És nem elég akarni:
de tenni, tenni kell!
A jószándék kevés!
Több kell: - az értelem!
Mit ér a hűvös ész?!
Több kell: - az érzelem!
Ám nemcsak holmi érzés,
de seb és szenvedély,
keresni, hogy miért élj,
szeress, szenvedj, remélj!


Nem elég - a Világért!
Több kell: - a nemzetért!...
2019-07-15 07:36:17
Nincs valódi jóság érzelem nélkül
...
2019-07-11 22:07:09
A testbeszéd olvasása
... aki egyáltalán nem képes a szemedbe nézni vagy folyamatosan lefelé,másfelé nézeget, merüljön fel benned a gyanú, hogy talán hazudik.

6. Felhúzott szemöldök.

Három fő érzelem van, amitől a szemöldökünk megemelkedik : meglepetés,aggodalom és félelem. Próbáld meg felhúzni a szemöldököd, ha nyugodt beszélgetést folytatsz egy barátoddal. Nehéz, ugye? Ha tehát vala...
2019-07-10 13:30:54
Érzelem
...
2019-07-08 23:35:22
Facebookon kaptam
Szervusz Kedves Évi !
Köszönöm szépen .
Szép estét , jó éjszakát , és kellemes hétvégét kívánok szeretettel .
Puszillak
"A pillantás érint , a gondolat marasztal ... az érzelem épít ,
a közöny szakaszthat .
Tovasikló álmok , félreértett percek ... és ami szép volt
gyorsan tovább repked .
Erősen szövődött az olyan érzelem , ami kiállja az élet...
2019-07-05 19:46:43
Egy film csodálatos fogadtatása
... kapitalista, politikától részeg, karrier és pénz éhes világ gépezetében? Ó dehogynem. Csak még nem mered beismerni magad előtt sem. Nem is létezel mint egyéniség, mint ember, akinek VAN lelke és érzelem világa, aki KÉPES volna a jóra, a szeretetre, az önzetlenségre, és ÉRDEMES volna egy szebb életre.
Báb vagy csupán, míg fel nem nyitja valaki a szemed!
A lelkedet és Ist...
2019-06-25 08:20:07
Íme az igaz szerelem 4 kulcsa
... romantikus, plátói, spirituális, de megkülönböztetünk atyai és baráti szeretetet is. Valójában egyetemes körülírást nem könnyű találni rá, hiszen mindenkinek mást és mást jelenthet ez az elsöprő érzelem. Kétségtelen ugyanakkor, hogy mindenki az igazi szerelemre vágyik. A valódi szerelem és szeretet négy kulcsát a buddhisták fogalmazták meg a legszebben és a legtalálóbban.
...
2019-06-23 20:00:12
Elhunyt Franco Zeffirelli
... témaválasztásával is vitákat gerjesztett, a végeredmény azonban a bibliai téma egyik legpontosabb filmes feldolgozása lett.
Az Amerikában készült A bajnok egy fiáért küzdő apa drámája, az érzelemtől telített, hol idillikus, hol sokkoló filmet sokan szentimentalizmussal vádolták. Ezt követte a Végtelen szerelem című modern Rómeó és Júlia-történet, amely végül pénzügyi fiaskóna...
2019-06-15 23:32:28
Katerina Forest: Mit ér az ember
... mindennapi elemózsia,
csak annyi mi elég, ne haljon éhen,
de ha nincs... mondd, mit ér?

Mit ér az ember, ha nincs szerelme,
ha sivár minden naplemente,
nem tépi érzelem szívét ezerfelé,
nem ölel karja, mondd, mit ér?

Mit ér az ember, ha nincs célja,
se hite, ha álmodni se akar
egy szebb világot, hol háza van,
fekhelye, ...
2019-06-03 09:56:31
Betegséget okozható érzelmek
A TAO szerint ez a 6 betegséget okozó érzelem!
Neked melyik van jelen az életedben?

Kína legnagyobb autentikus ősi vallásának, a taoizmusnak egyik legnagyobb alakja Lao-ce, aki a Tao Te Kingben (Az Út és Erény Könyve) hitelesen összefoglalja a taoizmus filozófiáját, amely nagyon mélyen befolyásolta a mai gondolkodásmódokat.

A taoista hagyomány szerint az...
2019-06-02 16:48:00
1 2 3 ....................493 494 ..........739 740 ..........985 986 987 
Címkék: Váci Mihály, Elhunyt Franco Zeffirelli, Katerina Forest, Szervusz Kedves Évi, Erény Könyve, testbeszéd olvasása, film csodálatos, igaz szerelem, jószándék kevés, szemedbe nézni, szemöldökünk megemelkedik, pillantás érint, gondolat marasztal, érzelem épít, közöny szakaszthat, olyan érzelem, szebb életre, elsöprő érzelem, igazi szerelemre, valódi szerelem, buddhisták fogalmazták, végeredmény azonban, bibliai téma, fiáért küzdő, érzelemtől telített, szebb világot, taoizmusnak egyik, taoizmus filozófiáját, taoista hagyomány, összefoglalja, legtalálóbban, önzetlenségre, folyamatosan, filozófiáját, feldolgozása, legpontosabb, befolyásolta, beszélgetést, szemöldökünk, megemelkedik, kapitalista, fogadtatása, politikától, gépezetében, kétségtelen, taoizmusnak, fogalmazták, végeredmény, szemöldököd, gerjesztett, szeretettel, félreértett, mindenkinek, szakaszthat, spirituális, facebookon, amerikában, szenvedély, csodálatos, betegséget, legszebben, romantikus, zeffirelli, érzelemtől, barátoddal, testbeszéd, naplemente, mindennapi,
© 2013 TVN.HU Kft.