Belépés
Középszer: Ruttkai Éva és Latinovits Zoltán
KÖZÉPSZER
2. LATINOVITS ZOLTÁN és RUTTKAI ÉVA
Az 1990 előtti (utáni) TEKINTÉLYELVŰ VEZETŐITŐL SEMMI NEM ÁLLT TÁVOLABB, MINT AZ ALAPVETŐ EMBERI ÉRZELMEKET TOVÁBBÍTÓ MŰVÉSZET!. EZEK A LÉLEKIRTÓK 1990 UTÁN IS OTT FOLYTATTÁK LÉLEKÖLŐ TEVÉKENYSÉGÜKET, AHOL ABBA KELLETT VOLNA VELÜK HAGYATNI LEGKÉSŐBB 1990-BEN!
Egyetlen-egy és végképpen tragikus körülményben megegyeznek a ...
2019-09-17 00:25:11
Harmónia......
... kezded!

Szerelmi üzenete: A páros kalász, mely egymás felé fordul, az igaz szerelem jelképe. Hímzésben, faragásban egyaránt megjelenő szerelmi szimbólum, amely nem csupán az érzelmeket, de a termékeny kapcsolatot is megjeleníti, így párkapcsolatban élőknek gyerekáldást, párkeresőknek gazdag, bőséges szerelmet hozhat.

Ezt mondja neked:
Amíg van kenyered...
2019-09-16 18:20:45
Szép napot mindenkinek!
... egy költőnk, az ,,ábrándozás az élet megrontója"...buta gondolat..

Hisz ábrándozás nélkül nem születhet remény, elszürkülne az élet,

Az ábr...
2019-09-14 08:28:48
Jean-Claude Junckernek nem tetszik hogy Orbán Viktornak Magyarország az első
...
Mint mondta, magyar vezetőnek tartja Orbánt, nem európainak. Az erre vonatkozó kérdés kapcsán pedig hangsúlyozta: "ha csakis a saját országunk érdekel bennünket, ahol feltüzeljük az érzelmeket anélkül, hogy figyelnénk a tágabb európai összefüggésekre, akkor nem vagyunk európai vezetők, vak nemzeti vezetők vagyunk."
"Felnéztem Orbán Viktorra a nyolcvanas évek végén, mivel...
2019-09-12 19:22:01
Harmónia......
... szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Kiáradás hatja át.

Folyó - érzelmek, érzékenység, változékonység, körforgás

Jelképezi az érzelmeket, a valahová tartozást. Aki a folyóba esik, vagy megpróbál ellenszegülni, leküzdeni a sodrást, vagy úszik az árral. Te hogy viszonyulsz életed folyójához? A folyó medre az önuralom jelké...
2019-09-07 17:27:45
Unoka és nagyszülő
... nagyszülők életét, hisz az unokáját szerető, gondozó nagyszülőnek mindig van újabb és újabb é...
2019-09-07 16:10:01
Önkormányzat 2019 - Tarlós István: negatív kampányt folytat Karácsony Gergely
... Karácsony Gergely mögött "bizony ott állnak a régi SZDSZ-esek, hiszen (...), ott sétált izgatottan Horn Gábor, mint egy hegedűtanár, aki tudja bár, hogy a tanítványa botfülű, mégis gyengéd érzelmeket táplál iránta" - fejtegette.
A kampánynyitón elhangzottakban nagyon sok demagógia volt, semmi értelem és koherencia nem volt ebben a felvezetésben - mondta, hozzátéve, hogy ennél...
2019-09-02 10:51:22
Torre del Lagóban mutatják be Káel Csaba Puccini-rendezését
... mondta el a rendező.
Mint hozzátette, izgalmas kihívás megmutatni az ember és a lidércek viszonyát.
Erre kiválóan alkalmas a balett, hiszen a mozgás, a tánc nagyszerűen tud érzelmeket kifejezni, egyes zenei részek pszichológiai hátterét megmutatni - mondta Káel Csaba.
A magyarországi bemutatóhoz hasonlóan Torre del Lagóban is a Pécsi Balett vesz részt a produkcióba...
2019-08-17 10:49:41
Harmónia......
... szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Energia hatja át.

Folyó - érzelmek, érzékenység, változékonység, körforgás

Jelképezi az érzelmeket, a valahová tartozást. Aki a folyóba esik, vagy megpróbál ellenszegülni, leküzdeni a sodrást, vagy úszik az árral. Te hogy viszonyulsz életed folyójához? A folyó medre az önuralom jelkép...
2019-08-14 16:37:05
Ezért találkozol ugyanazokkal a lelkekkel
Ezért találkozol ugyanazokkal a lelkekkel minden inkarnációban

Életed során sok ember keresztezi az utadat, a szülőktől kezdve a gyermekeiden és a barátaidon át, egészen a szerelmedig. A karmikus tanítások szerint mindig ugyanazok a lelkek találkoznak egymással, csupán különböző testben és szerepekben.

A lélek leszületik egy adott fizikai testben, egészen add...
2019-07-24 22:30:03
1 2 3 .................218 219 .........327 328 .........435 436 437 
Címkék: Ruttkai Éva, Latinovits Zoltán, Jean-Claude Junckernek, Orbán Viktornak Magyarország, Tarlós István, Karácsony Gergely, Káel Csaba Puccini-rendezését, LATINOVITS ZOLTÁN, RUTTKAI ÉVA, TEKINTÉLYELVŰ VEZETŐITŐL SEMMI NEM ÁLLT TÁVOLABB, MINT AZ ALAPVETŐ EMBERI ÉRZELMEKET TOVÁBBÍTÓ MŰVÉSZET, EZEK LÉLEKIRTÓK, UTÁN IS OTT FOLYTATTÁK LÉLEKÖLŐ TEVÉKENYSÉGÜKET, AHOL ABBA KELLETT VOLNA VELÜK HAGYATNI LEGKÉSŐBB, Felnéztem Orbán Viktorra, Horn Gábor, Káel Csaba, Pécsi Balett, 1990 előtti, páros kalász, igaz szerelem, termékeny kapcsolatot, élet megrontója&#8221, erre vonatkozó, saját országunk, érzelmeket anélkül, tágabb európai, nyolcvanas évek, valahová tartozást, folyóba esik, folyó medre, önuralom jelké, unokáját szerető, régi SZDSZ-esek, tanítványa botfülű, kampánynyitón elhangzottakban, lidércek viszonyát, tánc nagyszerűen, magyarországi bemutatóhoz, önuralom jelkép, lelkekkel minden, szülőktől kezdve, karmikus tanítások, lelkek találkoznak, lélek leszületik, adott fizikai, összefüggésekre,
© 2013 TVN.HU Kft.