Belépés
A képviselőház Kína elleni szankciókra szólítja fel Trumpot a muszlim kisebbségek elnyomása miatt
...
A törvényjavaslat magas rangú kínai tisztségviselők elleni büntető intézkedéseket szorgalmaz, mert Hszincsiang tartományban - amely Kína északnyugati vidékén fekszik és az ujgurok autonóm területe - tömegesen zárnak internáló táborokba ujgur kisebbséghez tartozókat.
Az amerikai és a nemzetközi sajtóban nemrég jelentek meg olyan, jogvédők és szakértők információira támasz...
2019-12-04 07:04:21
Tavasszal kezdődik a debreceni BMW-gyár építése
...
A gyár építkezést előkészítő munkálatai a tervek szerint haladnak, Debrecen önkormányzata a városrész északnyugati külterületén található ipari terület előkészítési munkálatait végzi - írták. Azt is közölték, hogy a BMW csoport debreceni karrierfejlesztő csapata a következő hetekben toborzási kampányt indít, amelyet 2020-ban Hajdú-Bihar megye egész területére kiterjesztenek.|...
2019-12-03 10:51:13
OKF: Magyarország mérnököket, statikusokat küld Albániába
... a Magyar Mérnöki Kamara együttműködésében utaznak ki - olvasható a közleményben.
November 26-án hajnalban a Richter-skála szerinti 6,4-es erősségű földrengés rázta meg Albánia északnyugati partvidéki részét. A halálos áldozatokat követelő földrengés miatt több lakóépület összedőlt, sok épület károsodott.
Az OKF szóvője azt írta, hogy a magyar szakemberek a megmaradt épül...
2019-12-02 20:32:29
Orosz hírügynökség: újabb hiperszonikus rakétakísérleteket tervez idén az orosz Északi Flotta
... Fehér-tenger medencéjében tervezik elindítani. A konkrét dátumot az anyagi rész készültsége függvényében fogják megnevezni" - jelentette ki a névtelenül nyilatkozó, a TASZSZ szerint az északnyugati szövetségi körzetben szolgáló illetékes.
A forrás szerint az új rakétát egy most készülő, különleges pontonplatformról fogják kilőni.
A hivatalos orosz tájékoztatás szerint au...
2019-11-22 18:58:34
Időjárás-jelentés
... időre kisüt a nap. Késő délutántól délnyugat felől ismét erős felhősödés kezdődik, és az esti órákban a Dunántúlon egyre többfelé ered el az eső. Kedden többfelé kísérik erős, főleg az északnyugati és a délkeleti megyékben viharos lökések a déli, délkeleti szelet, majd az éjszaka második felében a szél északnyugatira fordul, és fokozatosan mérséklődik.
A legalacsonyabb éjszak...
2019-11-05 15:59:11
Az újraegyesítés óta idén a leginkább elégedettek a németek
... foglalkoztatottságra és a háztartások jövedelmének növekedésére vezethető vissza Bernd Raffelhüschen kutatásvezető szerint.
A legboldogabb régió továbbra is - sorban a hetedik éve - az ország északnyugati, tengerparti részén fekvő Schleswig-Holstein tartomány 7,44 ponttal. A tartomány lakói főleg az egészségi állapotukkal, a lakáshelyzetükkel és szabadidejük mennyiségével elé...
2019-11-05 15:39:02
Szijjártó: újabb két kínai városból indul közvetlen repülőjárat Budapestre
... a China Eastern kínai légitársaság elnökével, valamint tartományi vezetőkkel.
A járatok Csengtuval, a nyugat-kínai Szecsuan tartomány székhelyével, valamint Hsziannal, a Kína északnyugati részén található Shenszi tartomány székhelyével kötik össze a magyar fővárost.
Szijjártó kiemelte: Közép-Európában óriási verseny folyik azért, hogy mely ország tudja inkább magához vo...
2019-11-05 14:58:34
Másodfokú figyelmeztetést adtak ki keddre a sok eső miatt
... miatt is kiadták az elsőfokú figyelmeztetést.
A meteorológiai szolgálat azt írta: kedden egy ciklon vonul át az ország felett, melyhez kapcsolódóan - különösen az ország északi, északnyugati felén - ismételten nagy mennyiségű csapadékra lehet számítani. A hidegfront mentén zivatarok is előfordulhatnak, melyeket viharos széllökések és felhőszakadás kísérhet. Az intenzív csapad...
2019-11-04 19:32:05
Szíria - ENSZ-főtitkár: mérföldkő az alkotmányozó bizottság első ülése
... szíriai menekültek biztonságos és önkéntes hazatérését.
Guterres Észak-Szíriát illetően elismerően szólt a párbeszédet célzó erőfeszítésekről, ugyanakkor aggodalmát fejezte ki az északnyugati Idlíb tartományban kialakult helyzet miatt.
Idlíb nagy részét a szíriai lázadók és az al-Kaida terrorszervezethez közel álló Haját Tahrír as-Sám tartja uralma alatt. A szíriai kormá...
2019-10-31 11:11:29
Jön a ködös, felhős ősz
... köddel számolni.
Hétfőn változóan felhős időre van kilátás, néhol tartós ködfoltokkal, rétegfelhőzettel. Napközben nyugat felől felhősödés kezdődik, és a Dunántúlon megerősödik az északnyugati szél - jelentős változás kezdődik időjárásunkban. A hőmérséklet 15 és 22 fok között alakul - írja a Köpönyeg.

Kedd
Borult időre számíthatunk többfelé esővel....
2019-10-28 07:44:22
1 2 3 ....................248 249 ..........372 373 ..........495 496 497 
Címkék: Északi Flotta, Magyar Mérnöki Kamara, Bernd Raffelhüschen, China Eastern, Guterres Észak-Szíriát, Haját Tahrír, képviselőház Kína, muszlim kisebbségek, debreceni BMW-gyár, orosz Északi, leginkább elégedettek, alkotmányozó bizottság, törvényjavaslat magas, ujgurok autonóm, nemzetközi sajtóban, gyár építkezést, tervek szerint, városrész északnyugati, következő hetekben, halálos áldozatokat, magyar szakemberek, megmaradt épül, konkrét dátumot, anyagi rész, névtelenül nyilatkozó, északnyugati szövetségi, forrás szerint, most készülő, hivatalos orosz, esti órákban, délkeleti megyékben, éjszaka második, szél északnyugatira, legalacsonyabb éjszak, háztartások jövedelmének, legboldogabb régió, ország északnyugati, tartomány lakói, egészségi állapotukkal, járatok Csengtuval, nyugat-kínai Szecsuan, magyar fővárost, elsőfokú figyelmeztetést, meteorológiai szolgálat, ciklon vonul, ország felett, ország északi, hidegfront mentén, intenzív csapad, párbeszédet célzó, északnyugati Idlíb, szíriai lázadók,
© 2013 TVN.HU Kft.