Belépés
Koronavírus - Önkéntesek is segítik az önkormányzatok idősellátó tevékenységét
...
A szegedi önkormányzat már több mint 700 egyedülálló, idős emberen segít meleg étellel, bevásárlással, gyógyszerkiváltással. A kiszállítás, a segítségnyújtás ingyenes, de az ételért és az árukért fizetni kell. Hétfőtől díjmentesen használhatják a közösségi közlekedést az egészségügyben, valamint a szociális ellátásban dolgozók.
A Tisza-parti városban emellett szerdától ...
2020-03-30 18:23:45
Koronavírus - Tartós élelmiszerek és ételkiszállítás az időseknek a vidéki városokban
...
A debreceni karitatív testület folyamatosan látogatja a segítséget kérő időseket és rászorulókat. Az önkéntesek tartósélelmiszer-csomagot visznek a rászorulóknak, akik egy debreceni vállalkozó jóvoltából meleg ebédet is kapnak - közölte az önkormányzat sajtószolgálata szerdán az MTI-vel.
Eger polgármestere, Mirkóczki Ádám (Egységben a Városért Egyesület) szerdai sajtótáj...
2020-03-18 18:22:40
Kúria: a borravalót elkülönítve kell kezelni
... szolgáltatásnyújtás és az ellenérték bevételezése között a tevékenység jellege vagy fizikai jellemzői miatt szükségszerűen hosszabb idő telik el. Tipikusan ilyen lehet például az ételkiszállítás, a csomagküldés - magyarázta Madarász Gabriella szóvivő, a Kúria nyugalmazott tanácselnöke.
A döntésről szóló közlemény az alábbi címen érhető el: https://www.kuria-birosag.hu/hu/sajt ...
2019-11-18 16:52:14
Norbi Update: sikeresen zárult a nyilvános részvényértékesítés
... 103,1 millió forint, adózott eredménye pedig 94,3 millió forint volt. Bevételei négy fő tevékenységi területről származnak: a hazai és külföldi franchise bolthálózat jutalékából, az ételkiszállítás jutalékából (Teletál Ételfutár), továbbá egyéb bevételekből, mint jogdíjak, fellépések, szponzoráció és egyszeri franchise-díjak.
Schóbert Norbert korábban elmondta: a friss forrá...
2014-10-06 16:11:48
Azonnali tőkeemelést tervez a Norbi Update a részvényeladásokból
... millió forint, adózott eredménye pedig 94,3 millió forint volt.
Bevételei négy fő tevékenységi területről származnak: a hazai...
2014-09-04 13:54:10
Tőzsdére megy a Norbi Update
... ért el tavaly, adózott eredménye pedig 94,3 millió forint volt.
Bevételei négy fő tevékenységi területről származnak: hazai ...
2014-08-22 15:14:21
Fejlesztik az egyházi szociális alapellátást Pátrohán
... házi segítségnyújtásban. Egy főzőkonyha kialakításával pedig a szociális étkeztetést 305 ember helyett 500 veheti majd igénybe.
A lelkipásztor megjegyezte, hogy jelenleg csak ételkiszállítást végez az egyházközség a településen egy külső vállalkozó segítségével, a saját főzőkonyha kialakításával viszont olcsóbb lesz majd ez a szolgáltatás.
A szociális komplexumban 75 id...
2012-09-15 07:06:57
1 
Címkék: Norbi Update, Mirkóczki Ádám, Városért Egyesület, Madarász Gabriella, Teletál Ételfutár, Schóbert Norbert, önkormányzatok idősellátó, vidéki városokban, borravalót elkülönítve, egyházi szociális, szegedi önkormányzat, segítségnyújtás ingyenes, árukért fizetni, közösségi közlekedést, szociális ellátásban, debreceni karitatív, segítséget kérő, debreceni vállalkozó, önkormányzat sajtószolgálata, ellenérték bevételezése, tevékenység jellege, döntésről szóló, alábbi címen, ételkiszállítás jutalékából, friss forrá, főzőkonyha kialakításával, szociális étkeztetést, lelkipásztor megjegyezte, külső vállalkozó, saját főzőkonyha, szociális komplexumban, ételkiszállítást, tartósélelmiszer, ételkiszállítás, segítségnyújtás, sajtószolgálata, önkormányzatok, kialakításával, szükségszerűen, egészségügyben, rászorulóknak, használhatják, bevásárlással, polgármestere, tevékenységét, tevékenységi, alapellátást, segítségével, bevételezése, önkormányzat, lelkipásztor, folyamatosan, rászorulókat, élelmiszerek, egyházközség,
© 2013 TVN.HU Kft.