Belépés
Békesség ünnepén
... seregek...
A Messiást nem várják immár,
Nem kell többé a Messiás,
Hazug a megváltás meséje,
Szentségtelen a szentirás,
Hazug minden, amit az ember
Évezredekkel istenné tett,
Csak egy igazság - közös jussú
S egyenlő végű - ez az: élet...
Ám ne nézz ki az éjszakába,
Örvendezzél, derék világ,
Hangozzatok, jámbor legendák,...
2020-12-25 21:21:22
A mák gyógyhatásairól
... magnéziumot tartalmaz. (A nagy vasatomoktól nyeri a fekete színét.)

A mák mindig is gyógynövény volt. Fertőtlenítő, érzéstelenítő és fájdalomcsillapító hatása közismert volt már évezredekkel ezelőtt is. A mákolaj pedig kifejezetten jó a csontritkulásra.

Gyógyhatásai között még ki szokták emelni, hogy csillapítja a köhögést és oldja a görcsöket.

A...
2020-10-28 21:16:38
A világ éppen fordítva van, mint amit eddig hittél róla
... csak fordítva, és az a tanító aki szabad, ugyanígy tudja, hogy ő maga is tanul, nem csak tanít.
Aki pedig nem tűri a láncokat és lázad, az olyan erőt
kap és képvisel, amiről évezredekkel ezelőtt elfelejtette az emberiség, hogy létezik.
Aki a fényt sötétnek látja, mert azt mondták a fényről,
hogy sötétség, és a sötétségről azt, hogy fény, az nem
lát továbba...
2020-10-04 07:59:33
Cordyceps gyógygomba és a tüdő egészséges működése
Az ősi távol-keleti gyógyítók már évezredekkel ezelőtt úgy tekintettek a cordyceps gyógygombára (hernyógomba), mint a tüdő egészséges működésének természetes védelmezőjére.
Cordyceps gyógygomba és a tüdő egészséges működése
A modern kutatások azt mutatták, hogy a Cordyceps gomba segítséget nyújthat számos tüdőbetegség tüneteinek az enyhítésében, mint pl. a krónikus bronch...
2020-08-11 23:07:48
Kamillatea – hatása és alkalmazása
... olyan ember, aki ne próbálta volna már valamikor élete során a kamillateát, melyet a természetgyógyászatban is gyakran csodaszernek tekintenek. Hatását ma éppúgy megbecsülik, ahogy már évezredekkel ezelőtt is tették. A jóízű tea hatása sokoldalú, és mind gyerekeknél, mind felnőtteknél alkalmazható. Filteres teaként rendszerint mindenütt kapható, egész virágokat ellenben gyógyszert...
2020-07-02 16:12:00
A tüdő egészsége- Cordyceps gyógygombával
Hogyan segítheti a Cordyceps gyógygomba a tüdő egészséges működését?

Az ősi távol-keleti gyógyítók már évezredekkel ezelőtt úgy tekintettek a cordyceps gyógygombára (hernyógomba), mint a tüdő egészséges működésének természetes védelmezőjére.
Cordyceps gyógygomba és a tüdő egészséges működése
A modern kutatások azt mutatták, hogy a Cordyceps gomba segítséget nyú...
2020-04-22 21:24:35
Tízezer éve foglalkoznak növénytermesztéssel az Amazonas-medencében
... Mivel a szilícium-dioxid alapú fitolitok formáját az határozza meg, hogy milyen növényben keletkeztek, a kutatók azonosítani tudták, hogy milyen növényeket termesztettek a térségben évezredekkel korábban.
A kutatók 10 350 évvel ezelőtti manióka, 10 250 évvel ezelőtti tök és 6850 évvel ezelőtti kukoricatermesztés nyomait azonosították.
A kutatók szerint Llanos de Moxos la...
2020-04-09 13:02:11
Amikor a macskád figyelmeztet negatív energiákra
... úgy tartják: megvédik az embert az ártó szellemektől, és cserébe nem várnak el semmit.

A macska a különböző civilizációs korszakokban mindig különleges helyet foglalt el. Évezredekkel ezelőtt istenként tekintettek rá, a középkorban rettegtek tőle, ma pedig cuki kis kedvencekké váltak, akik ott dorombolnak a párnáinkon.

Ahhoz, hogy rájöjj, vannak-e az otthonod...
2020-03-10 22:17:53
A vörös pandák nem egy, hanem valójában két fajba tartoznak
... keresztezésüket.
A kínai kutatók 65 vadon élő vörös panda DNS-ét elemezve állapították meg, hogy két teljesen külön fajról, nem pedig egy faj két változatáról van szó. A két faj évezredekkel ezelőtt vált szét egymástól, miután populációikat kettéválasztotta egy folyó.
Az ideje nagy részét a fákon töltő és elsősorban bambusszal táplálkozó vörös panda a macskamedvefélék (A...
2020-02-27 12:21:31
A nélkülözhetetlen fűszerek
... nem csak ételeink ízesítői, hanem természetes gyógyszerek, amik helyesen alkalmazva egészségünket is óvják. A helyes étkezés és fűszerelés egészség megóvó hatását a kínai orvosok már évezredekkel ezelőtt jól tudták. Arra törekedtek, minden betegük egye egészségesre magát, mert honoráriumot csak addig kaptak, amíg az általuk kezelt család tagjai egészségesek voltak.

Ha m...
2020-01-21 10:21:10
1 2 3 .......27 28 ...40 41 ....53 54 55 
Címkék: világ éppen, tüdő egészséges, tüdő egészsége-, macskád figyelmeztet, vörös pandák, nélkülözhetetlen fűszerek, megváltás meséje, nagy vasatomoktól, fekete színét, mákolaj pedig, olyan erőt, fényt sötétnek, cordyceps gyógygombára, modern kutatások, krónikus bronch, szilícium-dioxid alapú, kutatók azonosítani, térségben évezredekkel, kutatók szerint, ártó szellemektől, különböző civilizációs, középkorban rettegtek, kínai kutatók, ideje nagy, fákon töltő, helyes étkezés, kínai orvosok, általuk kezelt, nélkülözhetetlen, macskamedvefélék, kettéválasztotta, gyógyhatásairól, csontritkulásra, keresztezésüket, védelmezőjére, szentségtelen, egészségünket, gyógygombával, azonosították, termesztettek, populációikat, érzéstelenítő, gyógyhatásai, évezredekkel, figyelmeztet, honoráriumot, gyógygombára, elfelejtette, állapították, változatáról, alkalmazható, felnőtteknél, szellemektől, kifejezetten, tüdőbetegség, egészségesek, enyhítésében, vasatomoktól, korszakokban, csodaszernek, civilizációs, fertőtlenítő, egészségesre,
© 2013 TVN.HU Kft.