Belépés
Óévbúcsúztató
Nagy Sándorné:
Óévbúcsúztató

Búcsúzunk az óévtől,
Végét járja, nincs tovább.
Belátja, mennie kell,
Szép lassan odébbáll.

Előbb még eszünk, iszunk rája,
Vígan vagyunk, táncolunk.
Reményekkel szívünkben
Egy jobb jövőről álmodunk.

Éjfélkor, ha üt az óra,
Felállunk a Himnuszszóra.
Pezsgőt bontunk, koccintunk,...
2019-12-31 19:25:13
Óév búcsúztató
... fog
Múlttal a Jövendő.

Kovács Hajnalka: ÓÉVBÚCSÚZTATÓ


Új év, új év, mi a terved?
Tudom, van mit kiheverned.
Tedd félre, mit nem végeztél,
Örülünk, hogy megérkeztél.
Minden újtól jobbat várunk,
Múlt...
2019-12-31 08:45:50
A Csík Zenekar idén is óévbúcsúztató koncertet tart
... népzenékhez, az igényesen kiválasztott populáris dallamokat belesimítottuk a magyar népzene szövetébe" - idézte Csík Jánost, a csapat vezetőjét az MTI-hez eljuttatott ajánló. Idei óévbúcsúztató koncertjük címe Sose lesz vége, amely a Csík Zenekar egyik legújabb dalának címe egyben.
"A koncert tematikáját tekintve az emberi élet fordulópontjait mutatja be a születéstől a halál...
2019-11-24 08:31:32
Tata a "Vadludak városa" maradhatott a tűzijátékozás betiltásának köszönhetően
... hogy méltán egyike annak a tizennyolc városnak a világon, amelyek a vizes élőhelyek megőrzéséért részesültek a rangos nemzetközi elismerésben.
Tatán szilveszterkor csillagszórós óévbúcsúztatóra invitálták a város főterére azokat, akik az éjfélt immár nem tűzijátékokkal köszöntenék, de mégis a szabadba kívánkoztak. A zenés eseményen több százan vettek részt, forralt bort és cs...
2019-01-03 16:40:40
Szilveszter-rali - Mégis cseh siker a jubileumi versenyen
... ünnepelhettek.
A 20. Szilveszter-ralin hat országból több mint 200 - a magyarokon kívül cseh, osztrák, lengyel, szlovák és német - versenyzőpáros állt rajthoz.
A hagyományos óévbúcsúztató ralin a szervezők 11 kategóriában hirdettek győztest, és Garamvölgyi Zoltán főszervező szerint minden szempontból sikerrel zárult a rendezvény.
"Köszönjük a közönségnek, hogy komo...
2018-12-29 19:52:59
Szilveszter-rali - Cseh siker a jubileumi versenyen
... büntetést kapott.
A 20. Szilveszter-ralin hat országból több mint 200 - a magyarokon kívül cseh, osztrák, lengyel, szlovák és német - versenyzőpáros állt rajthoz.
A hagyományos óévbúcsúztató ralin a szervezők 11 kategóriában hirdettek győztest, és Garamvölgyi Zoltán főszervező szerint minden szempontból sikerrel zárult a rendezvény.
"Köszönjük a közönségnek, hogy k...
2018-12-29 14:41:42
Ünnepek - Nagy-Britannia is fokozott biztonsági intézkedések közepette fogadta az újévet
... biztosítási terveket, "nyílt és fedett műveletek elegyét" alkalmazva a kiemelt helyszíneken.
Aldworth hangsúlyozta ugyanakkor, hogy nem volt olyan konkrét fenyegetés, amely az óévbúcsúztató rendezvények ellen irányult volna.
A rendőrség acél- és betonakadályokat telepített a Temze belvárosi partszakaszára és számos más olyan helyszínre is, ahol nagy tömeg gyűlt össze a l...
2018-01-01 07:04:43
Fokozott biztonsági intézkedések közepette készül az óévbúcsúztatóra Nagy-Britannia
... közölte: az idei terrortámadások nyomán a londoni rendőrség fejlesztette és felülvizsgálta a biztosítási terveket.
Aldworth szerint nincs olyan konkrét fenyegetés, amely az óévbúcsúztató rendezvények ellen irányulna, a szóvivő azonban éberségre kérte a látogatókat, és arra, hogy ha bármi gyanúsat észlelnek, jelentsék a helyszínt biztosító rendőröknek vagy a rendezvények szem...
2017-12-30 16:02:41
Koncertek, kiállítások, és színházi előadások a AGORA Szombathelyi Kulturális Központ őszi-téli kínálatában
... lesz, bemutatkozik a 100 éves Kanizsai Dorottya Gimnázium is.
Nem maradnak el az olyan hagyományos programok sem, mint november 11-én a Szent Márton Gála vagy december 28-án az óévbúcsúztató rockbuli a művelődési és sportházban.
Az idén 60 éves városi fúvószenekar november 25-én nagyszabású koncertet ad, december 1-jén egy Piaf-show lesz hallható, amelynek francia előadó...
2017-09-12 14:03:10
Több mint százmillióval támogatja kiemelt rendezvényeit Kaposvár
... hangulatot, részeseivé váljanak az ünnepi eseményeknek, megismerhessék a karácso...
2017-02-23 18:32:55
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Csík Zenekar, AGORA Szombathelyi Kulturális Központ, Nagy Sándorné, Kovács Hajnalka, Csík Jánost, Garamvölgyi Zoltán, Kanizsai Dorottya Gimnázium, Szent Márton Gála, tűzijátékozás betiltásának, jubileumi versenyen, óévbúcsúztatóra Nagy-Britannia, jobb jövőről, igényesen kiválasztott, magyar népzene, csapat vezetőjét, koncert tematikáját, emberi élet, tizennyolc városnak, vizes élőhelyek, rangos nemzetközi, város főterére, éjfélt immár, szabadba kívánkoztak, zenés eseményen, magyarokon kívül, hagyományos óévbúcsúztató, kiemelt helyszíneken, óévbúcsúztató rendezvények, rendőrség acél-, idei terrortámadások, londoni rendőrség, biztosítási terveket, szóvivő azonban, helyszínt biztosító, rendezvények szem, olyan hagyományos, óévbúcsúztató rockbuli, ünnepi eseményeknek, betonakadályokat, óévbúcsúztatóra, fordulópontjait, terrortámadások, versenyzőpáros, szilveszterkor, partszakaszára, megismerhessék, belesimítottuk, tűzijátékokkal, felülvizsgálta, óévbúcsúztató, ünnepelhettek, százmillióval,
© 2013 TVN.HU Kft.