Belépés
Néma sokk és összefogás
... incidensek történtek korábban is, és a Páduai Szent Antal-templomban történtek után néhány nappal korán reggel a Stephansdomba is bement egy fiatalember, és arabul kiabált mindenfélét, amit az öngyilkos merénylők szoktak a híradások szerint. Ennek az esetnek nem lett támadás a vége, de azért hátborzongató lehetett.
,,Ugyanakkor nem árulok el azzal titkot, ha azt mondom, ...
2020-11-03 22:04:45
Lavrov: Berlinnek élnie kellene a rendvédelmi szolgálatok közötti különleges csatornákkal
... anyagaiban egyébként biztonsági szervekhez közeli, névtelen forrásokra hivatkozva azt állította, hogy Hangosvili az Észak-Kaukázusban a hatalom szervei elleni terrortámadásra kiválasztott öngyilkos merénylők felkészítésének szervezője volt.
Az Interfax szerint Georgia 2016-ban nemzetközi körözést adott ki Hangosvili ellen, aki korábban olyan csecsen lázadóvezérekkel állt kapc...
2019-12-05 20:12:44
Terrorcselekményért börtönbüntetését töltő elítélt volt a londoni támadó
... Scotland Yard terrorelhárítási parancsnoksága irányítja.
Neil Basu, a parancsnokság vezetője péntek esti tájékoztatóján elmond...
2019-11-30 07:04:14
Terrorcselekménynek minősítették a londoni támadást, a gyanúsítottat agyonlőtték
... londoni pénzügyi központ, a City rendőrségének - City of London Police - egy fegyveres egysége agyonlőtte.
Elmondta azt is, hogy a gyanúsítotton olyan mellényt találtak, amilyent öngyilkos robbantást elkövető merénylők használnak, de a vizsgálat eddigi eredményei szerint a péntek esti támadás gyanúsítottja által viselt eszköz nem valódi robbanószerkezet volt.
A lelőtt gy...
2019-11-29 19:19:08
Iszlám Állam - A Pentagon nyilvánosságra hozta az al-Bagdadi likvidálásakor készült videók egy részét
... kisgyerekét és aztán felrobbantotta magát és a gyerekeket. A többi terrorista közben az épület előtt figyelte, mi történik. Az épületben még négy nő és egy férfi halt meg, valamennyien az öngyilkos merénylők által alkalmazott, robbanószerekkel megrakott mellényt viseltek.
"Egyértelművé akarom tenni, hogy a feszültség és az akció és nagy hordereje ellenére is mindent elkövett...
2019-10-31 07:04:44
Századvég: reális veszély az ázsiai migrációs kapu megnyitása
... kifogásolta, hogy a sok migránssal Törökországnak az Iszlám Állam tagjait is el kell tartania. "Többen hangoztatják, hogy az országban élő menedékkérők között valószínűleg vannak potenciális öngyilkos merénylők is" - írták.
Az elemzés kitért arra is, hogy a török kormányzat felé sokan hiányolják az EU-val szembeni kemény fellépést is.
A Századvég megállapította: a török ...
2019-09-09 17:22:07
Szakértő: biológiai fegyver veszélye miatt kerülhettek Amerikában karanténba repülők
... számba kell venni a biológiai fegyvereket is. Példaként említette: egy biztonsági kutatóintézet néhány éve lemodellezte azt a helyzetet, amikor...
2018-09-08 19:32:19
A Sin Bet 250 terrorakciót hiúsított meg idén Izraelben
...
A megakadályozott akciók között öngyilkos merényletek, emberrablások és fegyveres merényletek is voltak - közölte Nadav Argaman, a Sin Bet igazgatója szerdán egy Jeruzsálemben rendezett nemzetközi biztonsági konferencián.
A 2015 óta gyakori "magányos farkas" merénylők többnyire a közösségi médiában folyó uszító és radikális társalgás hatására cselekednek - mondta Argaman...
2018-06-13 21:18:29
Merényletek Párizsban - Belgium átadta az egyik gyanúsítottat Franciaországnak
...
A 25 éves svéd állampolgárságú férfit 2016 áprilisában vették őrizetbe Brüsszelben, azóta egy belgiumi börtönben raboskodott.
A tájékoztatás szerint hétfőn a francia fővárosba szállították nemzetközi elfogatóparancs alapján, ahol az ügyben eljáró bíróság dönteni fog a vádemelésről.
A férfit terrorista gyilkosságokban való bűnrészességgel gyanúsítják, a hatóságok sze...
2018-06-11 16:52:45
Öngyilkos merénylők robbantottak több keresztény templomnál
...2018. május 14. hétfő 13:10
A támadások Indonézia második legnépesebb városában, Surabayában történtek három templomnál szinte egyszerre, május 13-án, vasárnap reggel. Tizenhárman meghaltak és több mint negyven ember megsebesült a robbantásokban. Az akciót egy család hat tagja követte el - adta hírül az indonéz rendőrség.
Az elkövetők egy család tagjai voltak: az ap...
2018-05-15 10:30:40
1 2 3 .8 9 .12 13 15 16 17 
Címkék: Iszlám Állam, Merényletek Párizsban, Páduai Szent Antal-templomban, Scotland Yard, Neil Basu, London Police, Nadav Argaman, rendvédelmi szolgálatok, londoni támadó, londoni támadást, gyanúsítottat agyonlőtték, al-Bagdadi likvidálásakor, ázsiai migrációs, egyik gyanúsítottat, öngyilkos merénylők, híradások szerint, hatalom szervei, parancsnokság vezetője, fegyveres egysége, gyanúsítotton olyan, vizsgálat eddigi, péntek esti, többi terrorista, épület előtt, férfi halt, elemzés kitért, török kormányzat, biológiai fegyvereket, biztonsági kutatóintézet, megakadályozott akciók, közösségi médiában, belgiumi börtönben, tájékoztatás szerint, francia fővárosba, ügyben eljáró, férfit terrorista, támadások Indonézia, indonéz rendőrség, család tagjai, terrorelhárítási, börtönbüntetését, robbanószerekkel, robbanószerkezet, franciaországnak, lázadóvezérekkel, elfogatóparancs, bűnrészességgel, állampolgárságú, gyilkosságokban, megakadályozott, felkészítésének, terrortámadásra, törökországnak, tájékoztatóján,
© 2013 TVN.HU Kft.