Belépés
Koronavírus - M1: már 160 iskola digitális oktatását segítik az Amanóba közösség önkéntesei
...
A digitális távsegítő csoport ötletgazdája, Moldován Csaba matematikus, jövőkutató elmondta, hogy a digitális oktatásban jelentkező problémákat kategorizálják az oldalon, így a felületen a pedagógusok és diákok könnyedén segítséghez juthatnak. A jelenleg százfős önkéntesmozgalom a szaktárcával egyeztetve segíti az iskolákat....
2020-03-27 09:51:16
Koronavírus - Közterületeket fertőtlenítenek, tisztítószereket, maszkokat osztanak önkormányzatok
... utcai szemeteseket és környéküket. Kardoskúton ózongenerátorokat szereltek fel az óvodában, a háziorvosi rendelő várótermében és az önkormányzat folyósóján.
A Dél-Békés Mentőcsoport önkéntesei már a múlt héten szétosztottak 24 ezer liter virucid hatású fertőtlenítőszert a dél-békési térség egészségügyi intézményeiben, önkormányzatainál, egyházainál, hivatalaiban.
Zalába...
2020-03-25 17:13:32
Koronavírus - Herczegh Anita: nagyobb a baj, mint bármikor, ez az összefogás ideje
... köszönetet mondott a máltaiak mellett a Baptista Szeretetszolgálat, az Ökumenikus Segélyszervezet, a Katolikus Karitász, a Magyar Református Szeretetszolgálat és a Magyar Vöröskereszt önkénteseinek, akik eddig is sokat tettek a rászorulók megsegítésére.
Hangsúlyozta: e szervezetek önkéntesei mindent megtesznek azért, hogy a segítség mindenhová eljusson.
A köztársasági el...
2020-03-24 12:52:47
Koronavírus - Önkéntes mozgalom alakult a pedagógusok és tanulók támogatására a digitális oktatásban
... következett be a koronavírus-járvány miatt, és sem az oktatók, sem a diákok nem készültek fel a gyors váltásra, ehhez szeretne segítséget nyújtani a közösség - emelték ki. A közösség szakértő önkéntesei ingyen segítenek a pedagógusoknak, a diákoknak és a szülőknek megismerni a legfrissebb technikai megoldásokat, amelyek megkönnyíthetik a digitális oktatásra való átállást. Egy hét ...
2020-03-23 08:31:03
Koronavírus - Időseket segítő akcióprogramot indít a Mi Hazánk
... kimozdulniuk otthonról.
Az érintettek a párt honlapján található telefonszámokon igényelhetik az ingyenes szolgáltatást - tette hozzá az ellenzéki politikus.
Elmondta: a párt önkéntesei kérés esetén házhoz mennek és a lakásba be nem lépve, "érintésmentesen" teljesítik az idős emberek megrendelését.
Úgy vélekedett, a kormánynak és az önkormányzatoknak aktívabban kell...
2020-03-16 11:11:23
A koronavírus-pánik árnyékában rendezik a parlamenti választásokat hétfőn Izraelben
... emberek számára. Ők csakis saját járművükkel utazhatnak választani, nem vehetik igénybe a közösségi közlekedést. Ezeken a helyeken a katonai rádió értesülései szerint a mentőszolgálat önkéntesei segítik a szavazókat, és a választási bizottság tagjai egy függöny mögött fognak ülni.
A koronavírus megjelenése miatti feszült helyzetet tükrözi, hogy vasárnap pánik tört ki a Tel-A...
2020-03-01 18:42:39
Koronavírus - Az európaiakat Vuhanból hazaszállító francia repülőgép megérkezett Dél-Franciaországba
... hazatérőknek alá kellett írniuk egy nyomtatványt, amely szerint két hétig nem hagyhatják el a kijelölt központ területét, de ott védőmaszkban szabadon közlekedhetnek. Ellátásukat a vöröskereszt önkéntesei biztosítják, a parkerdővel körülvett mindkét helyszínt rendőrök védik.
A francia külügyminiszter üdvözölte a "kiváló együttműködést" a kínai hatóságokkal az európaiak hazas...
2020-02-02 16:22:07
Koronavírus - A Vuhanból hazaszállított németek között két fertőzöttet találtak
... lehető leghosszabb lappangási idejéig tartják elkülönítve őket. A részvétel közegészségügyi érdekből kötelező. A laktanyában 128 szobát biztosítottak nekik, a Német Vöröskereszt (DRK) önkéntesei gondoskodnak róluk. A karanténban négy csoportba sorolják az embereket, a csoportok nem érintkezhetnek egymással. Ez a megoldás azt szolgálja, hogy ne mindenkit, hanem csak az emberek egyn...
2020-02-02 12:31:28
Koronavírus - Újabb fertőzöttet találtak Németországban, megérkeztek a Vuhanból kimenekített németek
... lehető leghosszabb lappangási idejéig tart. A részvétel közegészségügyi érdekből kötelező. A laktanyában 128 szobát biztosítottak a Vuhanból érkezetteknek. A Német Vörös Kereszt (DRK) önkéntesei gondoskodnak róluk. A költségeket a szövetségi kormány költségvetéséből fedezik. A Peking-Frankfurt repülőút költségeinek egy részét az utasoknak kell kifizetniük.
A karanténban négy ...
2020-02-02 09:01:06
Vadludak ezrei menekültek Tatára szeilveszterkor
... belterületén és a külterület egy részén is tilos a tűzijátékok használata. A sikerben kulcsfontosságú volt, hogy mind a városi rendőrkapitányság járőrei, mind az MME és más zöld szervezetek önkéntesei a halászati őrökkel és a polgárőrséggel együtt az egész éjszaka során együttműködtek és biztosították a nyugalmat. A tatai tűzijáték-tilalom betartatása még hagy kívánni valót maga u...
2020-01-02 11:13:07
1 2 3 .......27 28 ...40 41 ....53 54 55 
Címkék: Herczegh Anita, Moldován Csaba, Dél-Békés Mentőcsoport, Baptista Szeretetszolgálat, Ökumenikus Segélyszervezet, Katolikus Karitász, Magyar Református Szeretetszolgálat, Magyar Vöröskereszt, Német Vöröskereszt, Német Vörös Kereszt, összefogás ideje, digitális oktatásban, koronavírus-pánik árnyékában, parlamenti választásokat, európaiakat Vuhanból, digitális távsegítő, jelenleg százfős, szaktárcával egyeztetve, háziorvosi rendelő, önkormányzat folyósóján, múlt héten, dél-békési térség, máltaiak mellett, rászorulók megsegítésére, segítség mindenhová, gyors váltásra, közösség szakértő, szülőknek megismerni, legfrissebb technikai, digitális oktatásra, párt honlapján, ingyenes szolgáltatást, ellenzéki politikus, párt önkéntesei, idős emberek, önkormányzatoknak aktívabban, közösségi közlekedést, katonai rádió, mentőszolgálat önkéntesei, választási bizottság, függöny mögött, koronavírus megjelenése, kijelölt központ, vöröskereszt önkéntesei, parkerdővel körülvett, francia külügyminiszter,
© 2013 TVN.HU Kft.