Belépés
Bevezették az "éjszakai polgármester" tisztségét Prábában
... önkormányzat azon igyekezetével, hogy módosítsák a Prágáról mint olcsó szórakozási helyről kialakult képet. "Prága az olcsó alkoholnál sokkal többet tud nyújtani" - hangsúlyozta az önkormányzati képviselő.
Prágát az utóbbi időben évente mintegy hétmillió turista kereste fel, akik egy része elsősorban a belvárosi szórakozóhelyeken tölti éjszakája egy részét. A helyi lakosok s...
2019-01-22 10:51:42
Ellenzék: a MÁV ne alkalmazza a munka törvénykönyvének módosítását!
... közölte.
Újabb kérdésre azt válaszolta, hogy folyamatosan zajlanak a tárgyalások az európai parlamenti választásról és azon próbálnak valamiféle együttműködést kialakítani. Az önkormányzati választáson pedig "egy-egy ellen fog felállnia rendszer" - tette hozzá.
A képviselőket megkérték, hogy véleményezzék Sneider Tamás Jobbik-elnöknek a Magyar Idők és a Hír TV birtokába ...
2019-01-21 15:52:06
A DK az Európai Bizottsághoz fordul a turizmustörvény módosítása miatt
... Arató Gergely azt mondta: a DK, ahogy eddig, ezután sem tartja elfogadhatónak a náci jelképek és köszöntések használatát, ahogyan azt sem tartották elfogadhatónak, amikor egy fideszes önkormányzati képviselő pózolt SS-egyenruhában. "Egy demokráciában, demokraták ilyet nem tesznek" - jelentette ki.
Arról, hogy Sneider Tamásnak le kellene-e mondania ebben a helyzetben, Arató Ge...
2019-01-21 13:21:25
Kunhalmi Ágnes: óriási előrelépést jelentettek a szombati demonstrációk
... történt.
A politikus úgy véli, ezzel visszajött a remény, hogy meg lehet dönteni a jelenlegi kormányt.
Egyre jobban épül az ellenzéki együttműködés is, amely idén kulcskérdés lesz az önkormányzati választásokon - hangsúlyozta, hozzátéve, a civilek, a szakszervezetek és a pártok csak együttműködve tudnak eredményt elérni.
Tóth Bertalan, a párt elnöke elmondása szerin...
2019-01-20 14:11:39
Tatabányai tüntetés - Boros Péterné: sztrájkot hirdettünk, de tárgyalásokra készülünk
... megbeszélést akarnak, és követelik, hogy valamennyi közszolgálati bértarifarendszer kiindulópontja a mindenkori minimálbér legyen.
A szakszervezeti vezető emlékeztetett arra, hogy az önkormányzati köztisztviselők bérét 11 éve nem emelték, a kormánytisztviselők közül csak egyeseknek ígértek béremelést, az itt dolgozóktól elvettek öt nap szabadságot és megszűnt a törvényi garan...
2019-01-19 21:47:43
A kormány ellen tüntettek Salgótarjánban
... szakszervezeti vezetőket is.
A DK, az Európai Baloldal-Munkáspárt 2006, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd képviselői a tüntetésen emlékeztettek, hogy Salgótarján önkormányzati cégeinél közgyűlési döntés alapján nem engedik meg a túlóratörvény alkalmazását, valamint bírálták a kormány.
A mintegy kétszáz résztvevő "elég volt", "igazságot", "nem hagyjuk"...
2019-01-19 13:26:46
LMP: hatvanezer forint legyen a köztisztviselői illetményalap!
...
Demeter Márta hangsúlyozta, azonnali béremelés szükséges ahhoz, hogy ne omoljanak össze a nagy állami és önkormányzati rendszerek.
Az ellenzéki képviselő kijelentette, tisztességes és versenyképes illetményeket kell biztosítani a közszférában, így a rend- és a honvédelem területen dolgozóknak is.
Szerinte több százezer embert érint az, hogy a köztisztviselői illetmé...
2019-01-18 11:01:27
Figyelő - Kubatov: a Soros-szervezetek azonos sztenderdek alapján működnek
... Leszögezte: "csak mi vagyunk a nyugodt erő, a kiegyensúlyozott, biztos bázis".
Arról is beszélt, hogy az ellenzék decemberben "mondvacsinált indokkal megindította az uniós és az önkormányzati kampányát". Úgy vélte, "a bohózat újabb fejezetét látjuk, bár a lényeg nem változott: legyen összefogás, legyen közös lista". Mint mondta, régóta világossá vált, hogy az ellenzék Soros G...
2019-01-17 14:42:17
Országos közszolgálati sztrájkot hirdet az MKKSZ
...
Boros Péterné, az érdekképviselet elnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: az MKKSZ az önkormányzati és kormányzati igazgatásban dolgozó tisztviselők érdekében egyedül, a szociális ágazatban dolgozó közalkalmazottak érdekében a Szociális Ágazatban Dolgozók Szakszervezetével (SZÁD) közösen hirdet sztrájkot. A sztrájkban további szakszervezetek működnek együtt ...
2019-01-17 13:31:30
Soltész Miklós: erőforrások a hazai nemzetiségek
... továbbra is erősödjön.
"Ha ezt nem fogjuk erősíteni egymás között, akkor el fognak minket törölni mint nemzeteket Európa térképéről" - fogalmazott.
Soltész Miklós az őszi önkormányzati választásokkal kapcsolatban felhívta a figyelmet arra, hogy akkor nemzetiségi önkormányzatokat is választanak az érintett településeken. "Nem mindegy, hogy ki fogja képviselni a következő...
2019-01-16 15:11:55
1 2 3 ...................923 924 .........1384 1385 ..........1845 1846 1847 
Címkék: Európai Bizottsághoz, Kunhalmi Ágnes, Boros Péterné, Soltész Miklós, Sneider Tamás Jobbik-elnöknek, Magyar Idők, Arató Gergely, Sneider Tamásnak, Arató Ge, Tóth Bertalan, Európai Baloldal-Munkáspárt, Demeter Márta, Soros, Szociális Ágazatban Dolgozók Szakszervezetével, munka törvénykönyvének, turizmustörvény módosítása, szombati demonstrációk, kormány ellen, köztisztviselői illetményalap, hazai nemzetiségek, olcsó alkoholnál, önkormányzati képviselő, utóbbi időben, része elsősorban, belvárosi szórakozóhelyeken, helyi lakosok, európai parlamenti, önkormányzati választáson, képviselőket megkérték, náci jelképek, fideszes önkormányzati, jelenlegi kormányt, ellenzéki együttműködés, önkormányzati választásokon, pártok csak, párt elnöke, mindenkori minimálbér, szakszervezeti vezető, önkormányzati köztisztviselők, törvényi garan, tüntetésen emlékeztettek, túlóratörvény alkalmazását, mintegy kétszáz, nagy állami, ellenzéki képviselő, honvédelem területen, köztisztviselői illetmé, ellenzék decemberben,
© 2013 TVN.HU Kft.