Belépés
Koronavírus - Intézményelhagyási és látogatási tilalom a debreceni önkormányzat idősotthonában
... idősotthonok - kiemelt kockázatú helyszínek a koronavírus-járvány időszakában; a járvány első szakaszában a gyors, hatékony intézkedéseknek köszönhetően eredményesen sikerült megóvni az önkormányzati fenntartású bentlakásos intézményben élők egészségét.
Az elhelyezést igénylőknél a felvétel feltétele két negatív koronavírusteszt az intézmény közösségének védelme érdekében - á...
2020-08-14 17:53:16
Idősek nappali ellátására építenek otthonokat Mezőtúron
... valósul meg - közölte a polgármester.
A jövő év végére elkészülő beruházás forrása a TOP-pályázaton nyert több mint 160 millió forint.
Az otthon a Fóti utcában található önkormányzati tulajdonú ingatlanon épül meg, az épületben a társalgó mellett tálalókonyha, mosókonyha várja majd az időseket és az ott dolgozókat. Az idősek ellátásához, szállításához vásárolnak egy mik...
2020-08-13 07:04:33
Korszerű államháztartási informatikai rendszert fejleszt a Magyar Államkincstár
... arra: a kiépülő Kincs-Tár adattárház tételesen tartalmazni fogja a részletes költségvetéseket és annak módosításait, a kincstári számlavezető rendszer tranzakcióit, a központi és önkormányzati alrendszer beszámolóit, az országos támogatási rendszerben rögzített és megítélt támogatásokat, valamint a Kincstár által számfejtett illetményeket.
Jelezte, hogy az államháztartási tör...
2020-07-17 12:42:10
Krónika 9. rész (költségvetés)
... képviselő.
Az sem világos, hogy mit nyer Magyarország a Budapest-Belgrád vasútvonallal - közölte.
Szakács László (MSZP) kijelentette, hogy a jegybank kimutatása szerint az önkormányzati szektor teljes adóssága 1248 milliárd forint.
A kormánypártok a polgármesterekkel küzdenek, de ennek a levét a lakosság issza meg - szögezte le.
Ezt követően Lezsák Sándor leve...
2020-06-29 19:02:49
Koronavírus - Tatabányán száz millió forintot fordítanak a járvány hatásainak ellensúlyozására
... azon javaslatát sem, hogy a járvány elleni védekezésben részt vevő egészségügyi dolgozók, szociális szakemberek, rendőrök, tűzoltók, hivatali és kormányhivatali dolgozók, valamint önkormányzati munkatársak és önkéntesek egyszeri, tízezer forintos utalványt kapjanak, amelyet a város vendéglőiben és szórakozóhelyein válthattak volna be.
A tatabányai közgyűlés 18 tagú, a polgárm...
2020-06-26 15:41:49
Elfogadták Nyíregyháza 2020-as módosított költségvetését
... önkormányzat biztosítani tudta a védekezéshez szükséges forrásokat és meg tudta őrizni az intézményeknél dolgozók munkahelyét - mondta a polgármester.
Halkóné Rudolf Éva, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője felszólalásában hangsúlyozta: a város intézkedései a járványhelyzet idején gyorsak, szakszerűek és célszerűek voltak. Az önkormányzat bevételei ugyan jelentősen csökk...
2020-06-25 17:02:15
Krónika 2. rész (költségvetés, vezérszónokok)
... vezérszónoka.
Potocskáné Kőrösi Anita szerint a kormány a költségvetéssel közvetetetten a magyar embereket bünteti azért, mert fel merték emelni az "Orbán-rezsim" ellen a hangjukat a tavalyi önkormányzati választáson, amely "valódi nemzeti konzultáció volt".
Kifogásolta, hogy ismét a tavaszi ülésszakon nyújtották be a költségvetést, holott a koronavírus-járvány hatásai m...
2020-06-10 11:41:55
Krónika 11. rész (a nemzeti önazonosság védelméről, napirend után)
... módosítását annak érdekében, hogy komoly büntetést kapjanak azok a büntetett előéletű emberek, akiknél közterületen kést találnak.
Hajdu László (DK) a magyar-magyar kapcsolatok önkormányzati részéről, a testvérvárosi kapcsolatokról emlékezett meg. Szerinte ezek a nagyon élénk kapcsolatok nemzetstratégiai szempontból is jelentősek.
Varga Zoltán (DK) a kormányt bírálva be...
2020-06-08 20:13:12
MKKSZ: veszélybe került az önkormányzati dolgozók helyzete
... hogy a kormányzat a finanszírozási problémákat megoldja, valamint az adóelvonási szándékát ismeretében visszavonja.
A javaslatcsomagban foglaltak teljesítése nélkülözhetetlen az önkormányzati dolgozók foglalkoztatási biztonságának garantálásához, és a koronavírus-járvány egy esetleges második hullámának kivédéshez - hangsúlyozta.
File Beáta, az MKKSZ Önkormányzati Dolgoz...
2020-06-05 13:42:39
Koronavírus - Mikrovállalkozásoknak kínál támogatást Nagykanizsa önkormányzata
... munkaidőnek megfelelő minimálbért fizettek, illetve a fizetés nélküli szabadságnapok száma összesen nem haladta meg a 15 napot.
A megszűnt munkahelyek visszaállítását segítő önkormányzati támogatás keretében legfeljebb két munkavállaló után dolgozónként 100 ezer forintra pályázhatnak azok a vállalkozások, amelyek a veszélyhelyzet kihirdetését követő három hónapon belül bocsát...
2020-06-03 10:41:26
1 2 3 ..............49 50 .......73 74 .......97 98 99 
Címkék: Magyar Államkincstár, Elfogadták Nyíregyháza, Szakács László, Lezsák Sándor, Halkóné Rudolf Éva, Potocskáné Kőrösi Anita, Hajdu László, Varga Zoltán, File Beáta, MKKSZ Önkormányzati Dolgoz, debreceni önkormányzat, járvány hatásainak, nemzeti önazonosság, önkormányzati dolgozók, járvány első, önkormányzati fenntartású, elhelyezést igénylőknél, felvétel feltétele, intézmény közösségének, társalgó mellett, idősek ellátásához, kiépülő Kincs-Tár, részletes költségvetéseket, kincstári számlavezető, országos támogatási, jegybank kimutatása, önkormányzati szektor, polgármesterekkel küzdenek, lakosság issza, járvány elleni, város vendéglőiben, tatabányai közgyűlés, védekezéshez szükséges, intézményeknél dolgozók, város intézkedései, járványhelyzet idején, önkormányzat bevételei, költségvetéssel közvetetetten, magyar embereket, tavalyi önkormányzati, tavaszi ülésszakon, büntetett előéletű, magyar-magyar kapcsolatok, testvérvárosi kapcsolatokról, nagyon élénk, kormányt bírálva, finanszírozási problémákat,
© 2013 TVN.HU Kft.