Belépés
Súlyosításért fellebbezett az ügyészség Vizoviczki László ügyében
... hatósági intézkedések, míg a konkurenciánál igen. Az ügyben megvádoltak hét volt rendőrtisztet, illetve főtisztet, volt tűzoltó századost, pénzügyőr főhadnagyot, egy önkormányzati köztisztviselőt és egy közegészségügyi felügyelőt. A részítélet a volt tűzoltót és a volt önkormányzati köztisztviselőt érinti.
Az ügy 14 vádlott vonatkozásában folytatódik, köztük van a Nemzeti Nyo...
2020-07-20 17:22:55
Hét év fegyházra és százmilliós pénzbüntetésre ítélték Vizoviczki Lászlót
... illetve főtiszt, volt tűzoltó százados, pénzügyőr főhadnagy, egy önkormányzati köztisztviselő és egy közegészségügyi felügyelő. A részítélet a volt tűzoltót és a volt önkormányzati köztisztviselőt érinti. A vád képviselője felhívta a figyelmet arra is, hogy az ügy folytatódik további 14 vádlott esetében, köztük egykori rendőri vezetők, így a Nemzeti Nyomozó Iroda volt főosztályvez...
2020-07-16 16:42:57
Három perben marasztalta el jogerősen a bíróság valótlan kijelentései miatt Márki-Zay Pétert
... két kulcsember felmondásának előzménye, hogy az április 12-i közgyűlésen a város környéki turisztikai kerékpárút-hálózat építéséről vita alakult ki, a polgármester pedig mindét köztisztviselőt nyilvánosan megalázta és becsmérelte munkájukat - tudatta a politikus.
A képviselő kijelentette, egyértelműen Márki-Zay Péter felelőssége az is, hogy a polgármesteri hivatal mulasztása ...
2019-04-24 20:54:40
Magyar állampolgársága miatt lemondatták a kárpátaljai Csap alpolgármesterét
... végzett Csapon, és a szervezet önkormányzati képviselői Balogh Oszkárt jelölték az alpolgármesteri tisztségbe.
Kárpátalján a mostani a második eset, hogy magyar nemzetiségű köztisztviselőt szólítanak fel lemondásra magyar állampolgársága miatt. Tavaly Hennagyij Moszkal, Kárpátalja megye kormányzója kötelezte a Beregszászi járás közoktatási osztályának akkori vezetőjét három n...
2017-03-23 18:15:49
Krónika 1. rész (napirend előtt: a magyar zászló napja, oktatás)
... szocialista kormányok 100 milliárd forintot vettek ki a rendszerből a fenntartói normatíva csökkentésével, amely az önkormányzatok eladósodásához vezetett. Emellett - folytatta - minden köztisztviselőtől elvettek egyhavi bért.
Hozzátette: 2012-től emiatt kellett elindítani a béremeléseket, először a pedagógusoknál. Azon véleményének is hangot adott, hogy a szocialisták csak é...
2016-03-16 14:42:41
Korrupció gyanúja miatt 24 befolyásos valenciai politikust és köztisztviselőt tartóztattak le Spanyolországban
...
A gyanú szerint a valencia közigazgatásban működő korrupciós hálózat tagjai magas jutalékért cserébe, hatalmukkal visszaélve beleavatkoztak a közbeszerzések odaítélésébe. Az ügyben eddig összesen 29 gyanúsított van, akiket egyebek mellett pénzmosással, vesztegetéssel, hűtlen kezeléssel és hivatali visszaéléssel gyanúsítanak - közölte a valenciai legfelsőbb bíróság.
A ked...
2016-01-26 16:22:22
Korrupcióval gyanúsítanak harminc izraeli köztisztviselőt
...
A korrupciós ügyek felderítésére létrehozott, Lahav 433 nevet viselő rendőri egység nyomozói titokban már egy éve nyomoznak a harminc gyanúsított, köztük egy volt miniszter és a jelenlegi belügyminiszter-helyettes után, és mostanra szereztek elég bizonyítékot a vizsgálatok nyílt szakaszához.
A Jediót Ahronót című újság honlapja, a Ynet úgy értesült, hogy Jehuda Weinstei...
2014-12-24 17:02:08
Krónika 4. rész (azonnali kérdések)
... hete merült fel a gyanú, hogy az Egyesült Államok korlátozta hat magyar beutazását. A kormány viszont semmit sem tett annak érdekében, hogy megvédje azt a több százezer kormány- és köztisztviselőt, illetve azokat a NAV-alkalmazottakat, akikre rávetülhet a gyanú árnyéka - folytatta.
Idézte a miniszterelnök korábbi szavait, amelyekből azt a következtetést vonta le, hogy Orbán V...
2014-11-03 16:43:23
Önkormányzat 2014 - Horváth Csaba ultimátumként értelmezi a megállapodástervezetet, az Együtt-PM szerint senki
... választás közeledtére utalva úgy fogalmazott: 69 nap nem elég arra, hogy teljesen új pozícióba helyezzen "egy nagyon tiszteletreméltó színészt vagy egy nagyon tiszteletreméltó nyugdíjas köztisztviselőt". Kifogásolta, hogy az Együtt-PM és a DK castingot folytat és utána kiszivárogtatja a neveket, de érdemi elemzés nem előzi meg a személyválasztást.
Horváth Csaba szerint hiába ...
2014-08-05 12:53:23
Krónika 3. rész (interpellációk: szegénység, önkormányzatok, inkubátor-program, holokauszt emlékbizottság)
... feladatokat kell ellátniuk. Példaként hozott három szabolcsi községet - összesen 4200 fős lakosságszámmal - amelyeknek közös hivatalt kell alakítaniuk és a szabályok szerint 14 köztisztviselőt foglalkoztathatnak, míg a 2200 fős Máriapócs város 16 köztisztviselőt alkalmazhat. A képviselő azt kérdezte, hogy a kormány tervez-e emiatt törvényi szintű kompenzálást.
Tállai András ö...
2013-03-04 16:29:10
1 2 
Címkék: Vizoviczki László, Vizoviczki Lászlót, Márki-Zay Pétert, Horváth Csaba, Nemzeti Nyo, Nemzeti Nyomozó Iroda, Márki-Zay Péter, Balogh Oszkárt, Tavaly Hennagyij Moszkal, Jediót Ahronót, Jehuda Weinstei, Egyesült Államok, Orbán, Tállai András, ügyészség Vizoviczki, bíróság valótlan, kárpátaljai Csap, magyar zászló, konkurenciánál igen, ügyben megvádoltak, önkormányzati köztisztviselőt, közegészségügyi felügyelőt, volt tűzoltót, volt önkormányzati, önkormányzati köztisztviselő, közegészségügyi felügyelő, figyelmet arra, április 12-i, város környéki, polgármester pedig, képviselő kijelentette, polgármesteri hivatal, szervezet önkormányzati, alpolgármesteri tisztségbe, második eset, fenntartói normatíva, önkormányzatok eladósodásához, szocialisták csak, gyanú szerint, valencia közigazgatásban, közbeszerzések odaítélésébe, ügyben eddig, valenciai legfelsőbb, korrupciós ügyek, harminc gyanúsított, volt miniszter, vizsgálatok nyílt, kormány viszont, több százezer, gyanú árnyéka, miniszterelnök korábbi,
© 2013 TVN.HU Kft.