Belépés
Fidesz: a Momentum az új SZDSZ
... egyet azzal az értékeléssel, hogy az önkormányzatokról szóló törvényjavaslattal a kormány az ellenzéki vezetésű településeket akarja büntetni.
Kijelentette: a javaslatot már az önkormányzati választás előtt kidolgozták. Példaként hozta az építési hatósági ügyeket, amelyekkel kapcsolatban először 2015-ben léptek, most pedig a tapasztalatok alapján várható változtatás.
A ...
2019-11-16 13:01:32
MSZP-DK-Párbeszéd: az újhorthyzmus írmagját is ki kell irtani
... hogy Horthy háborúba vezette az országot, Orbán néhány napja pedig azt mondta, 2026-ra a magyar honvédség képes lesz egy helyi háború megvívására.
"Akik ma azt állítják, hogy az önkormányzati választások eredményeképpen Budapest ismét vörös rongyokba öltözött, azok semmibe veszik a választók akaratát, és szembeszállnak a demokrácia minden elemével" - mondta az MSZP politikusa...
2019-11-16 11:51:16
Az MSZP kezdeményezi a rabszolgatörvény eltörlését
... szakszervezetek és a parlamentben az ellenzéki pártok is. A jogszabály elleni tiltakozás kezdete volt az ellenzéki pártok egyre mélyülő együttműködésének, ennek eredménye pedig az, hogy az önkormányzati választáson több településen is az ellenzéki jelöltek győztek - magyarázta.
Tóth Bertalan szerint a magyarországi cégek kezdenek kifutni a 250 órás keretből és az MSZP-hez egy...
2019-11-15 13:41:49
A jövő évi választási együttműködésről tárgyalt az MPP és az EMNP elnöksége
... vezetői áttekintették a szervezeteik működésének összehangolásával kapcsolatos lehetőségeket, és azt, hogy miként fűzhetnék szorosabbra együttműködésüket a 2020-ban esedékes romániai önkormányzati és parlamenti választásokra.
A tanácskozás résztvevői kiértékelték a romániai államelnök-választás első fordulójának eredményeit, és egyetértettek abban, hogy mihamarabb ki kell ter...
2019-11-14 22:12:30
Gyurcsány keveri a kártyát, ideológiai hadviselés folyik
... Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, akivel az uniós vitákról és Soros elmaradt magyarországi látogatásáról is beszéltünk.

- A balliberális sajtó az önkormányzati választások óta örvendezik, a HVG egyenesen azt írja, hogy a NER megrogyott. Valóban?

- Sok európai párt szeretne úgy megrogyni, ahogy a Fidesz-KDNP tette o...
2019-11-12 22:00:36
Krónika 8. rész (azonnali kérdések, napirend után)
... valószínűséggel még mindig érkezik Horvátországból szennyvíziszap, míg párttársa, Z. Kárpát Dániel a kilakoltatott devizahitelesek helyzetéről beszélt. A szintén jobbikos Csányi Tamás az önkormányzati választás Jász-Nagykun-Szolnok megyei eredményeit elemezte.
Farkas Gergely (Jobbik) a nyelvoktatás problémáiról beszélt.
Steinmetz Ádám (Jobbik) azt kérdezte, hogy a kormán...
2019-11-11 16:51:50
Krónika 1. rész (napirend előtt: Erdogan, szűrővizsgálatok, Jászberény, iskolai megfélemlítés)
... praxisprogramokról.


Jobbik: a kormánypártok nagyon kikaptak Jászberényben

Jakab Péter (Jobbik) úgy értékelte, a kormánypártok az általuk "kihisztizett", megismételt jászberényi önkormányzati választáson nagyon kikaptak, az ellenzék pedig nagyon nyert. A győzelmet azzal magyarázta, hogy a magyar embereknek elegük van a gyűlölködésből, abból, hogy hülyéne...
2019-11-11 13:01:17
Önkormányzat 2019 - Fehér Gyula lett Nyésta polgármestere
... választhattak.
Mikó Norbert 37, Fehér Gyula 42 voksot kapott, Szabó Tamás Ákosra senki nem szavazott. A képviselő-testületi helyekért öten indultak, Mata László és Fehér-Vigóczki Ildikó lett önkormányzati képviselő.
Nyésta volt az országban az egyetlen település október 13-án, amelynek választási eredményeiről a választási iroda a szavazás után nem közölt adatokat. A tel...
2019-11-11 11:41:55
Önkormányzat 2019 - Jelölthiány miatt maradt el a voksolás, januárban újból választanak Sényén
...
Kiss Katalin, az óhídi közös önkormányzati hivatalhoz tartozó település jegyzője az MTI érdeklődésére hétfőn elmondta: október 13-án azért maradt el Sényén a képviselő-választás, mert visszalépések miatt mindössze egy jelölt indult volna.
Eredetileg hárman vették magukat nyilvántartásba, de a választás napját megelőző 48 órában ketten visszaléptek, a képviselő-testület ...
2019-11-11 09:20:57
Önkormányzat 2019 - Lakatos Sándort választották Pettend polgármesterévé
... Baranya és Somogy megye határán fekvő Pettenden a területi választási bizottság azért ismételtette meg a polgármester-választást, a képviselő-választást és a roma települési nemzetiségi önkormányzati választást, mert a településen az október 13-i választáson a névjegyzék zárásakor több mint kétszer annyi választópolgár szerepelt, mint annak készítésekor.
A bizottság arra a k...
2019-11-10 22:13:21
1 2 3 ............309 310 .......463 464 ......617 618 619 
Címkék: Fehér Gyula, Lakatos Sándort, Tóth Bertalan, Miniszterelnöki Kabinetiroda, Kárpát Dániel, Csányi Tamás, Farkas Gergely, Steinmetz Ádám, Jakab Péter, Mikó Norbert, Szabó Tamás Ákosra, Mata László, Fehér-Vigóczki Ildikó, Kiss Katalin, újhorthyzmus írmagját, rabszolgatörvény eltörlését, önkormányzatokról szóló, ellenzéki vezetésű, önkormányzati választás, építési hatósági, tapasztalatok alapján, magyar honvédség, helyi háború, önkormányzati választások, választók akaratát, demokrácia minden, ellenzéki pártok, jogszabály elleni, önkormányzati választáson, ellenzéki jelöltek, magyarországi cégek, szervezeteik működésének, 2020-ban esedékes, tanácskozás résztvevői, uniós vitákról, balliberális sajtó, kilakoltatott devizahitelesek, szintén jobbikos, nyelvoktatás problémáiról, kormánypártok nagyon, ellenzék pedig, győzelmet azzal, magyar embereknek, egyetlen település, választási iroda, szavazás után, óhídi közös, jelölt indult, választás napját, területi választási, roma települési, október 13-i,
© 2013 TVN.HU Kft.