Belépés
Kunhalmi: a tavak környezetének védelméről is szól az MSZP népszavazási kezdeményezése
... környezetét".
A Fidesz minden tónál támad, a "Ner-lovagok mindent vinni akarnak", ugyanaz a tipikus probléma jelenik meg mindenhol - tette hozzá.
Kunhalmi Ágnes szerint nemcsak az adott önkormányzatokat, hanem az egész országot érinti, hogy a természetes tavaknál mi a helyzet.
"Ha most nem lépünk, akkor még a meglévő szabad strandokat is be fogják szántani" - hangoz...
2020-08-15 13:22:30
Palkovics: tíz év alatt lecserélhető a városi buszállomány fele
... Zöld Busz Program 2020-21-es forrásaira október 15-én írnak ki...
2020-08-14 13:23:10
Révész Máriusz: népszerű a Mahart nyaralóhajózási programja
... nagyobb báziskikötőt kellett építeni Tokajban. A Mahart Zrt. szakembereinek sikerült úrrá lenni a nehézségeken - hangsúlyozta.
Kárándi Zoltán kiemelte: a program elindításában az önkormányzatok, a vízügy, a közlekedési hatóság, a vízirendészet, valamint a vízimentők is részt vettek. A kormány 2017 végén kormányhatározatban döntött az Európa-szerte népszerű nyaralóhajózás megh...
2020-08-13 12:12:26
Koronavírus - Ludovic Orban: megtettük az óvintézkedéseket a tanévkezdetre és a választásokra
... elhalasztja a választásokat.
A miniszterelnök kifejtette: a választások nemcsak a demokrácia alapját jelentik, hanem a járvány elleni küzdelem szempontjából is fontos, hogy az önkormányzatok élén végre megkérdőjelezhetetlen legitimitású polgármesterek álljanak, akik nem újraválasztásuk esélyeinek csökkentését látják a népszerűtlen óvintézkedések meghozatalában.
Ludovic O...
2020-08-12 16:22:05
Jobbik: átlagbérig ingyenes bankolást!
... tranzakciók esetében indokolatlan terhek vannak az embereken, főleg azért, mert Magyarország kormánya ezt hagyja - fogalmazott.
Z. Kárpát Dániel azt emelte ki: miközben a pártok, az önkormányzatok és a vállalkozások kivették részüket a koronavírus-járvány elleni védekezésből, a pénzintézetek ismét támogatást kaptak, hiszen a kormány "a bankokra kivetett látszólagos adót" enge...
2020-08-12 00:33:24
Több mint félszáz program a Zempléni Fesztiválon
... több mint egy tucat pincészet borait kóstolhatják meg.
A Zempléni Fesztivál programsorozata az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Kultu...
2020-08-04 13:31:38
Több mint négyszáz településen folytatódik a szúnyogírtás
... csak az érzékenyebb rovarok pusztulnak el - hangsúlyozták.
Elővigyázatosságból az érintett területeken bejelentett méhészeket értesítik ...
2020-08-03 12:02:09
Potápi: a magyar történelem elképzelhetetlen a németség nélkül
... nemzetiségi és etnikai kisebbségekről szóló törvénnyel a 13 magyarországi nemzetiség lehetőséget kapott arra, hogy települési szinten kulturális autonómiát építsen ki. "A nemzetiségi önkormányzatok azóta is jól működnek, hatáskörüket folyamatosan tudtuk bővíteni" - mondta.
A német az egyetlen nemzetiség Magyarországon, amelynek képviselője van az Országgyűlésben - jegyezte me...
2020-08-01 18:12:41
LMP: nem hagyjuk, hogy a szakrendelőket is elvegyék az önkormányzatoktól
... kérdésekkel csupán legitimációt akar szerezni a kormányzat ahhoz, hogy a már meglévő terveket ősszel megvalósítsa.
"Nem akarjuk odaadni a szakrendelőinket, azokat meg kell tartani az önkormányzatoknál" - jelentette ki Kanász-Nagy Máté, aki Újpest alpolgármestereként maga is felelős a kerületi egészségügyi ellátásért.
Hangsúlyozta: az önkormányzatok hozzátesznek az alul...
2020-07-31 13:34:16
A lengyel kormánypárt EP-képviselője tiltakozik a testvérváros programban hozott brüsszeli döntés ellen
...
Az uniós alapszerződés szerint az Európai Bizottságnak (EB) kötelessége, hogy tiszteletben tartsa a tagállamok nemzeti identitását, a helyi önkormányzatoknak és a lakosoknak joguk van szabad véleményformálásra - idézi a volt lengyel kormányfőt, Beata Szydlót az Európai Konzervatívok és Reformerek (EKR) frakciója által kiadott közlemény. A lengyel kormánypárt, a Jog és Igazság...
2020-07-31 11:21:49
1 2 3 ..............522 523 .......783 784 .......1043 1044 1045 
Címkék: Révész Máriusz, Ludovic Orban, Zempléni Fesztiválon, Kunhalmi Ágnes, Zöld Busz Program, Mahart Zrt, Kárándi Zoltán, Ludovic, Kárpát Dániel, Zempléni Fesztivál, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Kultu, Kanász-Nagy Máté, Európai Bizottságnak, Beata Szydlót, Európai Konzervatívok, tavak környezetének, városi buszállomány, magyar történelem, németség nélkül, lengyel kormánypárt, testvérváros programban, tipikus probléma, adott önkormányzatokat, egész országot, természetes tavaknál, meglévő szabad, program elindításában, közlekedési hatóság, kormány 2017, miniszterelnök kifejtette, választások nemcsak, demokrácia alapját, járvány elleni, önkormányzatok élén, népszerűtlen óvintézkedések, vállalkozások kivették, pénzintézetek ismét, bankokra kivetett, tucat pincészet, érzékenyebb rovarok, érintett területeken, nemzetiségi önkormányzatok, egyetlen nemzetiség, kormányzat ahhoz, kerületi egészségügyi, önkormányzatok hozzátesznek, uniós alapszerződés, tagállamok nemzeti, helyi önkormányzatoknak,
© 2013 TVN.HU Kft.