Belépés
Krónika 7. rész (költségvetés)
... szerint a munkanélküliség fenntartására kell költeni a forrásokat, a Fidesz viszont a munkahelyek megőrzésére és a újak teremtésére összpontosít.

DK: a költségvetésben az önkormányzatok mozgásterének durva korlátozását tervezik

Oláh Lajos (DK) annak a véleményének adott hangot, hogy a kormány az önkormányzatok mozgásterének durva korlátozását tervezi a költs...
2020-06-10 15:52:36
Krónika 1. rész (napirend előtt: önkormányzatok, áfa, állatkínzás)
... költségvetés alapján a kormány minden helyzetet - így most a járványt - arra akar használni, hogy a saját pozícióját erősítse.
A számokból az derül ki, hogy a nagyobb települési önkormányzatok bevételei, támogatása újra csökken. Jelentősen csorbul az a döntési kompetencia és mozgástér, hogy a helyi testületek saját hatáskörben dönthetnek a fejlesztésekről. A főváros pedig vá...
2020-06-09 10:51:56
Krónika 1. rész (különleges gazdasági övezet)
... nagyberuházásból származó adóbevételből. A különleges gazdasági övezetté nyilvánításra szigorú feltételek mentén kerülhet sor, nem lesz automatikus, és az állam semmilyen összeget nem von el az önkormányzatoktól - jelentette ki.
Emlékeztetett: az elmúlt években Magyarország jelentős gazdasági eredményeket ért el, növekedett a tőkevonzó képessége és a nemzetgazdaság teljesítők...
2020-05-20 10:56:55
Krónika 2. rész (napirend előtt: önkormányzatok, járvány, Trianon)
...
Jobbik: tiszteletlenség, ami az önkormányzatokkal történt

Dudás Róbert (Jobbik) kiemelte: ami az elmúlt évtizedben az önkormányzatisággal történt kormányzati részről, tiszteletlenség az önkormányzatok irányába, és ami az elmúlt hónapokban történt, nagyfokú tiszteletlenségre, a tudás és tapasztalat hiányára utal.
Felvetette, hogy amikor önkormányzatokat érintő ...
2020-05-19 11:32:01
Krónika 1. rész (napirend előtt: konvergenciaprogram, önkormányzatok, koronavírus)
... elérte - mondta. Közölte, ha Mellár Tamás azt mondja a mostani célokról, nem fogják elérni azokat, ez az első jel, hogy a kormány jó úton jár.

LMP: kormány leszámolás az önkormányzatokkal

Csárdi Antal (LMP) szerint a kormány hazugságokkal teletűzdelt leszámolást folytat az önkormányzatokkal szemben. Elvették a gépjárműadó önkormányzatoknál maradó összesen 34...
2020-05-11 13:21:44
Veszélyezteti Pécs kulturális életét a helyi városvezetés a Magyar Teátrumi Társaság szerint
... Budapest vezetése is megkötötte a megállapodást a kulturális kormányzattal a színházak fenntartásáról. Ez a közlemény szerint azért fontos, mert ezek a szerződések biztosítják, hogy az önkormányzatok és az állam kiszámíthatóan, tervezhetően fog gondoskodni a színházak működéséről, biztonságot nyújtva az azokban dolgozóknak és a színházak nézőinek egyaránt.
Az MTT szerint Péc...
2020-04-24 09:55:53
Krónika 15. rész (környezetvédelem, napirend lezárása)
... tilalmának bevezetéséről azt mondta, hogy ezek a tevékenységek komoly levegőszennyezéssel járnak. Hangsúlyozta, hogy az ilyen égetési formák a főszabály szerint jelenleg is tilosak, de az önkormányzatok felmentést adhatnak a tilalom alól.
Fidesz: kiemelten fontos a környezet- és természetvédelem

Koncz Ferenc, a Fidesz vezérszónoka a környezet- és természetvédelem f...
2020-04-22 07:04:07
Koronavírus - Nyomozás indult Törökországban Isztambul és Ankara ellenzéki főpolgármesterei ellen jótékonysági
... mondta, hogy a belügyminisztérium a múlt pénteken kezdte meg a vizsgálatot, aminek keretében egy ellenőr is felkereste a főpolgármesteri hivatalt. A politikus úgy vélte: más olyan önkormányzatokkal szemben is hasonló eljárás indul, amelyek adakozást szerveztek.
A török hatóságok fellépését az előzte meg, hogy az ellenzéki Imamoglu vezette isztambuli önkormányzat és Recep Tayy...
2020-04-17 18:35:48
Koronavírus - Kormányszóvivő: mindenki lehet fertőzött
... védekezéshez: létrehozta a járványügyi és a gazdaságvédelmi alapokat. A járvány lassítása mellett ugyanis a gazdaságot is újra kell indítani, amihez szükség lesz a politikai pártok, az önkormányzatok, a bankok, a multinacionális cégek hozzájárulására is - sorolta.
Szentkirályi Alexandra közölte, a kormány magán kezdte a takarékoskodást, eddig több mint 1300 milliárd forintot...
2020-04-11 12:12:14
Koronavírus - Fidesz-KDNP: Karácsony Gergely lépjen a Pesti úti Idősek Otthona védelmében!
... meg, ha a Pesti úti Idősek Otthona fenntartója, a Fővárosi Önkormányzat a kezdetektől fogva betartja és végrehajtja azokat az utasításokat és útmutatásokat, amelyeket a hatóságok az önkormányzatok részére kiadtak.
"Úgy tudni, semmilyen intézkedés nem történt, még az utóbbi napokban sem, amikor már értesülni lehetett a fertőzöttekről. Súlyos mulasztások történtek Karácsonyék r...
2020-04-08 12:31:39
1 2 3 .....20 21 ...31 32 ..40 41 42 
Címkék: Veszélyezteti Pécs, Magyar Teátrumi Társaság, Törökországban Isztambul, Karácsony Gergely, Idősek Otthona, Oláh Lajos, Dudás Róbert, Mellár Tamás, Csárdi Antal, Koncz Ferenc, Recep Tayy, Szentkirályi Alexandra, Fővárosi Önkormányzat, helyi városvezetés, munkanélküliség fenntartására, munkahelyek megőrzésére, újak teremtésére, önkormányzatok mozgásterének, véleményének adott, kormány minden, saját pozícióját, nagyobb települési, helyi testületek, főváros pedig, különleges gazdasági, állam semmilyen, elmúlt években, tőkevonzó képessége, nemzetgazdaság teljesítők, önkormányzatokkal történt, elmúlt évtizedben, önkormányzatok irányába, elmúlt hónapokban, mostani célokról, kormány hazugságokkal, önkormányzatokkal szemben, gépjárműadó önkormányzatoknál, kulturális kormányzattal, színházak fenntartásáról, közlemény szerint, szerződések biztosítják, állam kiszámíthatóan, színházak működéséről, azokban dolgozóknak, színházak nézőinek, tevékenységek komoly, ilyen égetési, főszabály szerint,
© 2013 TVN.HU Kft.