Belépés
Költségvetés/Koronavírus - Halász János: a baloldal továbbra sem segít a járvány elleni harcban
... Fidesz-frakció szóvivője, aki arról is beszélt, hogy több pénz marad a gyermekes családoknál, a vállalkozásoknál, a nyugdíjasoknál, de több jut az egészségügyre, az oktatásra és az önkormányzatokra is.
"Mindemellett továbbra is meg tudjuk védeni Magyarországot a bevándorlástól" - fűzte hozzá Halász János, megjegyezve: a teljes baloldal mindezt nem támogatta, ami - mint mondta...
2020-07-05 22:22:45
Költségvetés - Fidesz: Gyurcsányék már megint a magyar gazdaságot, a magyar vállalkozásokat és a gyermekes csal
... 13. havi nyugdíj első ütemére 53 milliárd, a biztonságra és rendvédelemre pedig 953 milliárd forintot biztosítanak, és több pénz lesz az egészségügyre, az oktatásra, valamint az önkormányzatokra is - közölték.
A kormánypárt szerint Gyurcsányék mindezt lenulláznák, és ott folytatnák, ahol abbahagyták. Kormányzásuk alatt tönkretették a magyar gazdaságot, megduplázták a munkanél...
2020-06-24 14:11:49
Költségvetés - A DK nem támogatja a jövő évi költségvetés elfogadását
... sújtja a dolgozói szegénység problémája. Kiemelte, h...
2020-06-24 13:31:49
Krónika 7. rész (költségvetés megalapozása)
... Országgyűlés.
Azt mondta, az önkormányzatok pénzügyi helyzete most más, mint korábban volt. Az ö...
2020-06-12 18:23:15
Költségvetés - MSZP: az újjáépítés büdzséjére van szükség
... védelmet kért az időseknek, biztonságot a családoknak, garanciát a dolgozóknak és az egészséges élet esélyét mindenkinek.
Szerinte minden korábbinál nagyobb szükség van szabad önkormányzatokra is, ezért azt szorgalmazta, hogy a helyhatóságok kapják meg a feladataik ellátásához szükséges forrásokat.
Értékteremtő új munkahelyek létrehozását is fontosnak ítélte, de kijele...
2020-06-12 16:12:29
Krónika 10. rész (költségvetés)
... mondta: az évszázad fejlesztése valósul meg. A képviselő kitért arra, hogy 50 milliárdot különítenek el a program folytatása mellett, s hangsúlyozta: a kormány partnerként tekint az önkormányzatokra.
A mostani ellenzéki önkormányzatok nem cserélnének azzal, amikor a fideszes vezetésű képviselőtestületek voltak ellenzékben - mondta.

LMP: kivéreztetik az önkormányza...
2020-06-10 19:43:01
Krónika 4. rész (költségvetés, vezérszónokok)
... - ahol sok áldozata volt a koronavírus-járványnak - az érdekelte a kormánypártokat, hogy meg tudják-e politikailag ütni Karácsony Gergely főpolgármestert - tette hozzá.
Az önkormányzatokra kitérve azt mondta, a kormány nem engedi, hogy a maguk urai lehessenek a települések, elvesz tőlük mindent, fojtogatja őket, folyamatosan államosít.
Az ellenzéki pártelnök felvetette a...
2020-06-10 14:01:57
Krónika 3. rész (költségvetés, vezérszónokok)
... átrendeződést jelent, vagyis ennyit vont el a kormány az egészségügytől, a szociális ellátástól és az oktatástól.
Kijelentette: minden korábbinál nagyobb szükség lenne szabad önkormányzatokra, a kabinet mégis csaknem 160 milliárd forintot von el tőlük, miközben feladataikat nem csökkenti.
A "sarcolásnak" nincs köze a válságkezeléshez, hanem annak tudható be, hogy a kor...
2020-06-10 13:02:05
Gulyás: 200 milliárd forintos hitelkeret nyit az önkormányzatoknak a kormány
...
A tárcavezető hozzátette: ahhoz, hogy a védekezés sikeres legyen, az önkormányzatokra is nagy szükség van. A jövő évi költségvetésben 18 százalékkal több forrás lesz az önkormányzatok számára.
Azt mondta, reméli, minél előbb megszüntethető a Horvátországból hazatérők kötelező hatósági karanténja, de Horvátország komoly kockázatot vállalt azzal, hogy megnyitotta határait...
2020-06-04 14:32:51
Koronavírus - Gulyás: sikeresen védekeztünk, ezért szüntethető meg a rendkívüli jogrend (1. rész)
... munkahelyteremtő vállalatoknak több pénz jusson. Emellett a 13. havi nyugdíjat is visszavezetik, orvosolva a korábbi méltánytalanságot - emlékeztetett.
Kiemelte: a kormány az önkormányzatokra partnerként tekint, szeretnék, ha nem csökkennének a nekik jutó források, ezért szerepel a rájuk vonatkozó fejezetben 858 milliárd forint támogatás, ami 16 százalékkal több, mint 2020-ba...
2020-05-28 13:32:27
1 2 3 .....17 18 ..25 26 ..33 34 35 
Címkék: Halász János, Karácsony Gergely, baloldal továbbra, járvány elleni, magyar gazdaságot, magyar vállalkozásokat, gyermekes csal, újjáépítés büdzséjére, rendkívüli jogrend, gyermekes családoknál, teljes baloldal, kormánypárt szerint, dolgozói szegénység, önkormányzatok pénzügyi, egészséges élet, helyhatóságok kapják, feladataik ellátásához, évszázad fejlesztése, képviselő kitért, program folytatása, kormány partnerként, mostani ellenzéki, fideszes vezetésű, önkormányzatokra kitérve, maguk urai, ellenzéki pártelnök, szociális ellátástól, kabinet mégis, tárcavezető hozzátette, védekezés sikeres, önkormányzatok számára, korábbi méltánytalanságot, önkormányzatokra partnerként, nekik jutó, rájuk vonatkozó, önkormányzatokra, válságkezeléshez, munkahelyteremtő, vállalkozásoknál, vállalkozásokat, főpolgármestert, kormánypártokat, költségvetésben, horvátországból, egészségügytől, magyarországot, bevándorlástól, önkormányzatok, nyugdíjasoknál, megszüntethető, emlékeztetett, átrendeződést, rendvédelemre,
© 2013 TVN.HU Kft.