Belépés
Azoknak az embereknek
... embereknek, akik bármi módon is fontosak nekem, szenvedést, magányt, betegséget, bántalmazást és méltatlanságot kívánok - kívánom, hogy ne legyen nekik ismeretlen a mélységes önmegvetés, az önmagukkal szembeni bizalmatlanság gyötrelmei, a legyőzöttek nyomorúsága: nem érzek részvétet irántuk, mert azt az egyetlent kívánom nekik, ami ma még bizonyítani képes, értékes-e valaki, vagy ...
2022-08-06 13:33:44
A kettő együtt nem megy.
... körülötted lévő emberekkel.
A kettő együtt nem megy.
Ha az első variációt választod, stabil leszel és olyan emberekkel sodor össze az élet akik szintén összhangban vannak önmagukkal.
Ha a második opciót választod, akkor... káosz uralkodik el az életeden, mert minden ember mást akar tőled, ahány ember annyi rezgésszint.
Nem lesz szilárd támpontod, csak rohans...
2022-08-06 07:48:41
Tréfás matekversek
... jegyre."

Haraszti Szabolcs: PPRIMEK


Számok,
Kik mások.
Nem szabdalhatók,
Nem egyeznek más jeggyel!
Velük biz társaik darabolhatók.
Különcül csak önmagukkal oszthatók s eggyel!"


...
2022-05-09 20:00:31
Spurgeon - Május 2
..."Erősítsétek a lankadt kezeket, tegyétek erőssé a roskadozó térdeket!" Ézs 35,3


Az a benyomásom, hogy korunkban a keresztyének igen meg vannak elégedve önmagukkal, jóllehet sok okuk lenne az ellenkezőjére. Ha olyan keresztyének életrajzát olvasom, akik már az örökkévalóságban vannak, elcsodálkozom rajtuk és csak sírni tudok azon, hogy mennyire mögötte vagyok ezekne...
2022-05-01 20:52:24
A Boldogmondások margójára
... margójára
(Máté ev. 5. rész 1-12. versekhez)

Boldogok, akik tudják, miért élnek,
mert akkor azt is megtudják majd, hogyan éljenek.

Boldogok, akik összhangban vannak önmagukkal,
mert nem kell szüntelen azt tenniük, amit mindenki tesz.

Boldogok, akik csodálkoznak ott is,
ahol mások közömbösek, mert örömes lesz az életük.
|...
2021-12-02 11:16:11
Ismét elérkezett az Advent ideje. A várakozás időszaka
... pár napig otthon maradnál, és hallgatnád a csendet? Ugyanis a csendben hallod meg leginkább lelked szavát. Éppen ezért nem szeretnek csendben lenni az emberek. A csendben találkoznak önmagukkal. Ugyanis a csend beszél. A csendben lelked tud végre szólni hozzád.
Legyen ez az Advent és ez a Karácsony kicsit más, mint a többi. Lassulj le, állj meg. Gondold végig az évedet, mit ...
2021-11-26 15:45:11
A bűn hatásai
A leghatékonyabb méreg az emberek tönkretételére az, ha önmagukkal, saját bölcsességükkel és akaraterejükkel dicsekednek.

Kálvin János...
2021-11-23 20:50:21
Isten gyűlöli a kevélyeket
Isten gyűlöli a kevélyeket

Isten gyűlöli a kevélyeket (Zsoltárok könyve 119,21), akik megelégszenek önmagukkal, akiket nem érdekelnek az isteni és emberi jogok, akik számára az irgalmasság semmit sem jelent, s akik megvetik Isten igéjét és a hívőket. Az Isten előtti büszkeség minden engedetlenség, minden erőszakos cselekedet és könnyelműség gyökere. A büszkeség minden fe...
2021-09-26 20:25:59
Választanod kell! Vagy a benned lévő Forrással hangolódsz
... körülötted lévő emberekkel.
A kettő együtt nem megy.
Ha az első variációt választod, stabil leszel és olyan emberekkel sodor össze az élet, akik szintén összhangban vannak önmagukkal.
Ha a második opciót választod, akkor káosz uralkodik el az életeden, mert minden ember mást akar tőled, ahány ember annyi rezgésszint.
Nem lesz szilárd támpontod, csak rohansz job...
2021-06-08 06:48:28
Dr. Gyökössy Endre: A Boldogmondások margójára
Boldogok, akik tudják, miért élnek, mert akkor azt is megtudják majd, hogyan éljenek.

Boldogok, akik összhangban vannak önmagukkal, mert nem kell szüntelen azt tenniük,
amit mindenki tesz.

Boldogok, akik csodálkoznak ott is, ahol mások közömbösek, ...
2021-05-07 15:08:40
1 2 3 .................57 58 ........85 86 .........113 114 115 
Címkék: Gyökössy Endre, Haraszti Szabolcs, Kálvin János, kettő együtt, várakozás időszaka, benned lévő, mélységes önmegvetés, önmagukkal szembeni, legyőzöttek nyomorúsága, egyetlent kívánom, első variációt, élet akik, második opciót, lankadt kezeket, roskadozó térdeket, keresztyének igen, örökkévalóságban vannak, csendben hallod, csendben találkoznak, csend beszél, csendben lelked, leghatékonyabb méreg, emberek tönkretételére, irgalmasság semmit, büszkeség minden, örökkévalóságban, bölcsességükkel, akaraterejükkel, méltatlanságot, boldogmondások, leghatékonyabb, bizalmatlanság, tönkretételére, megelégszenek, ellenkezőjére, engedetlenség, elcsodálkozom, csodálkoznak, darabolhatók, könnyelműség, szabdalhatók, keresztyének, bántalmazást, irgalmasság, választanod, legyőzöttek, találkoznak, rezgésszint, matekversek, erősítsétek, összhangban, bizonyítani, nyomorúsága, dicsekednek, önmagukkal, kevélyeket, benyomásom, érdekelnek, ismeretlen, önmegvetés, gyötrelmei, életrajzát, közömbösek, elérkezett, emberekkel, hallgatnád, körülötted,
© 2013 TVN.HU Kft.