Belépés
Négy elmés gyakorlat
... idősebb korban is úgy vágjon az eszed, mint a borotva!


Az agyat is tréningezni kell!

Ha rendszeresen mozogsz, egészséges marad a tested és elkerülnek az öregedéssel sokaknál felbukkanó betegségek. Nincs ez másképp az aggyal sem. Trenírozd rendszeresen az alábbi gyakorlatokkal, hogy frissen tartsd a memóriádat és az elmédet!


1. Színe...
2018-11-14 09:03:57
A törékeny köröm természetes kezelése
A törékeny körmöknek egyszerű, banális oka is lehet. Ez az öregedéssel is együtt járhat, de vízhiány is okozhatja, míg más esetekben pajzsmirigybetegség is állhat a háttérben. A kezünk tükrözi az életkorunkat, de ugyanígy a körmünk állapota is. A körmünket azonban minden életkorban erősíthetjük, még a száraz törékeny köröm problémája is orvosolható.

Ha sérülékenyek a kör...
2018-11-03 20:49:47
A kor relatív...
...
2018-10-03 11:57:50
A köménymag
... fogyasszuk.

A kömény az agyműködést és a memóriát is serkenti, emellett a benne található vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok és gyulladáscsökkentő anyagok hatékonyan küzdenek az öregedéssel együtt járó degeneráció ellen, és nagyszerűen fokozzák a vérkeringést. Ráadásul egy olyan vegyületet is tartalmaz, amely segíti, hogy könnyebben elaludjunk és kipihentebben éb...
2018-09-25 14:49:09
Sikerült visszafordítani az öregedés jeleit egereknél
... vezethet.
Singh szerint az eredmények egyedülálló lehetőséget adhatnak olyan megelőző és gyógyszerterápiás eljárások kidolgozására, amelyekkel bővíthetőek a mitokondriális funkciók az öregedéssel összefüggő bőr- és hajproblémák, valamint az olyan egyéb emberi betegségek kezelésében, amelyekben központi szerepet játszik a mitokondriális működés zavara.
A szakemberek arra ...
2018-07-23 16:25:50
Születésnapi gondolatok !
... foglalja el a megbánás.
John Barrymore

Soha nem vagy túlkoros ahhoz, hogy felállíts egy másik célt vagy megálmodj egy új álmot.
Les Brown

Az a baj az öregedéssel, hogy idővel egyre problémásabb lesz olyan híres történelmi figurát találni, aki a mi korunkban még nem volt senki.
Bill Vaughan

Először elfelejted a neveket, majd elfelejte...
2018-07-20 16:52:55
HOGYAN ÁLLÍTSUK ÁT A BIOLÓGIAI ÓRÁNKAT? 1. BŐRÜNK
... között. Az öregedést lehet lassítani. Első lépésként meg kell barátkoznunk a testünkkel, egészségesen kell élni, mert ettől leszünk képesek arra, hogy csökkentsük vagy elkerüljük az öregedéssel járó természetes folyamatokat. Így az évek múlásával nem csak idősebbek, bölcsebbek leszünk, hanem egyre jobban érezzük majd a bőrünkben magunkat.
A BŐRÜNK bármely életkorban teljesít...
2018-07-02 17:58:37
Érdekesség
SZÁZNEGYVEN ÉVRE IS KITOLHATÓ AZ EMBERÉLET HOSSZA

AZ IZRAELI BAR ILAN EGYETEM TUDÓSAI SZERINT 140 ÉVRE IS KITOLHATÓ AZ EMBERÉLET HOSSZA, HA SIKERÜL LASSÍTANI AZ ÖREGEDÉS FOLYAMATÁT.
Az eddig bizonyítottan legmagasabb korú ember egy 122 év 164 napot élt francia nő (Jeanne Louise Calment) volt, aki 1875-ben született és 1997-ben halt meg. Tavaly egy amerikai kutatócso...
2018-06-19 22:18:16
Miről álmodozik a magyar?
... kortól és iskolázottságtól függően, a megkérdezettek 54 százaléka válaszolta azt, hogy egészségük megőrzése a legfontosabb céljuk az elkövetkező 5 évben és azt követően is.

Az öregedéssel változnak a preferenciák

A válaszadók több mint 70 százaléka viszont fontosabbnak tartja céljai eléréséhez a pénzt, mint egészségének megőrzését: tízből csupán 6 ember vallo...
2018-06-06 21:53:31
Az áfonya hatásai
... mennyisége 15-20 dkg).

A tanulmány szerzői szerint az eredmények azt is sugallják, hogy az áfonya nem csak a memória fejlesztésére hasznos, de képes lassítani vagy késleltetni az öregedéssel gyakran együtt járó kognitív problémák kialakulását is.

1.4. Az áfonya hatása a vércukorszintre
A 2-es típusú cukorbetegséggel, metabolikus szindrómával vagy inzulin...
2018-05-26 14:18:50
1 2 3 .....20 21 ...30 31 ..39 40 41 
Címkék: HOGYAN ÁLLÍTSUK ÁT BIOLÓGIAI ÓRÁNKAT, John Barrymore, Bill Vaughan, SZÁZNEGYVEN ÉVRE IS KITOLHATÓ AZ EMBERÉLET HOSSZA, IZRAELI BAR ILAN EGYETEM TUDÓSAI SZERINT, ÉVRE IS KITOLHATÓ AZ EMBERÉLET HOSSZA, SIKERÜL LASSÍTANI AZ ÖREGEDÉS FOLYAMATÁT, Jeanne Louise Calment, törékeny köröm, öregedés jeleit, áfonya hatásai, öregedéssel sokaknál, alábbi gyakorlatokkal, törékeny körmöknek, kezünk tükrözi, körmünk állapota, körmünket azonban, száraz törékeny, benne található, öregedéssel együtt, olyan vegyületet, eredmények egyedülálló, mitokondriális funkciók, öregedéssel összefüggő, olyan egyéb, mitokondriális működés, szakemberek arra, másik célt, öregedést lehet, öregedéssel járó, évek múlásával, bőrünkben magunkat, eddig bizonyítottan, amerikai kutatócso, legfontosabb céljuk, öregedéssel változnak, válaszadók több, tanulmány szerzői, memória fejlesztésére, öregedéssel gyakran, áfonya hatása, 2-es típusú, iskolázottságtól, xpfiuyjdqobrxdrt, cukorbetegséggel, vércukorszintre, visszafordítani,
© 2013 TVN.HU Kft.