Belépés
Szili Katalin: emlékeznünk kell a harminc éve Marosvásárhelyen történtekre
...
Harminc éve, 1990. március 19-én és 20-án Marosvásárhelyen véres összecsapások zajlottak le románok és magyarok között, a zavargásoknak több halottja és több száz sérültje volt.
Szili Katalin az új koronavírus okozta helyzetre is utalva azt hangsúlyozta: "ha nem is együtt, de egyénenként otthonainkban mégis szükséges visszatekintenünk a három évtizeddel ezelőtti márciusi...
2020-03-20 15:31:58
Koronavírus - Pádár szerint az orosz röplabda-bajnokságot befejezhetik
...
A 23 éves röplabdázó az M1 aktuális csatornának pénteken azt mondta, a napokban jelentették be, hogy már csak zárt kapuk mögött rendeznek összecsapásokat, és az országban az elmúlt két napban "kisebb pánikhangulat" alakult ki a járvány miatt.
"Néhány hely kiürült és a repülőtereken is kevesebb emberrel találkoztunk, mint általában" - nyilatkozta Pádár, hozzátéve, hogy az...
2020-03-20 13:32:04
Szíria - Meghalt két török katona Idlíb tartományban
... mérsékelt felkelők tartják ellenőrzésük alatt.
Februárban a harcok odáig fajultak, hogy már a török hadsereg és az orosz légierő által támogatott szíriai csapatok között is közvetlen összecsapások alakultak ki. Az atrocitások többtucatnyi török és több száz szíriai katona életét követelték. Február 27-én egy légicsapásban legkevesebb 36 török katona halt meg.
Végül márci...
2020-03-19 17:33:18
Illegális bevándorlás - Bakondi: a görög-török határon nagyon komoly helyzet van
...
Bakondi György hozzátette: rendszeresek az összecsapások a migránscsoportok és a görög határrendészeti szervek között.
Rámutatott arra is, hogy a szigeteken szinte tarthatatlan állapot van.
Több mint 42 ezer migráns zsúfolódott össze. Az egyik táborban koronavírussal fertőzött migránst is találtak - fűzte hozzá.
Bakondi György közölte: 2015-höz képest jelentős...
2020-03-13 21:13:18
Szíria - Török miniszter: Ankara és Moszkva nagyrészt megállapodott az idlíbi tűzszünet részleteiről
... Putyin orosz elnök egyezett meg múlt csütörtökön Moszkvában. A lépést megelőző hetekben egyre hevesebb harcok alakultak ki Idlíbben a török hadsereg és a damaszkuszi erők között. Az összecsapások többtucatnyi török és több száz szíriai katona életét követelték. Január 27-én egy légicsapásban legkevesebb 36 török katona halt meg.
A fokozódó atrocitások ugyanakkor azt is eredmé...
2020-03-12 10:01:46
Koronavírus/Magyar Kupa - Minden szerdai mérkőzést nézők előtt rendeznek
... (MLSZ) a Twitter oldalán azt a tájékoztatást adta, hogy "teljes mértékben a rendező klubok döntésére bízza", milyen körülmények között bonyolítják le szerdán a találkozókat.
Az összecsapások rendezői a honlapjukon jelezték, hogy a csapatok nézők előtt lépnek pályára, így a MOL Fehérvár FC-ZTE FC, a Mezőkövesd Zsóry FC-Puskás Akadémia FC, az MTK Budapest-Dorogi FC és a Budapes...
2020-03-11 16:52:28
Szíria - Török védelmi miniszter: újabb két katona halt meg a török hadműveletben
... előrenyomulása következtében a korábbi demarkációs vonal mentén kialakított megfigyelőpontjaiban állomásozó katonái közül sok az ellenséges vonalak mögött rekedt, továbbá a heves összecsapások miatt csaknem egymillió civil menekült a török határ közelébe.
A januárban kihirdetett tűzszünetet követően februárban a szíriai kormánycsapatok már közvetlenül a török hadsereggel is ...
2020-03-05 21:33:03
Illegális bevándorlás - Románia tábori felszereléssel segíti a görög hatóságokat
... délutánig a görög hatóságok csaknem 28 ezer embert akadályoztak meg abban, hogy illegálisan átlépje a görög-török határt. Kétszázhúsz embert őrizetbe vettek. Szerdára virradóra ismét összecsapások törtek ki a görög határrendészet és a határon összegyűlt több száz bevándorló között. A görög hatóságok könnygázzal és villanógránátokkal akadályozták meg, hogy a migránsok Törökországbó...
2020-03-04 17:02:10
Szíria - Washington kész lőszerrel támogatni a török hadműveletet Idlíbben
... légvédelmi rendszerrel támogathatja Törökországot. A török hadművelet akkor még nem kezdődött el, ezt hivatalosan március 1-én jelentették be, de alkalmanként már közvetlen és heves összecsapások alakultak ki a török és a szíriai hadsereg között. Idlíb légtere orosz kontroll alatt áll.
Jeffrey, Kelly Craft amerikai ENSZ-nagykövet társaságában hétfőn délután érkezett Ankarába....
2020-03-03 17:42:01
A szíriai nép szenvedése nem ért véget
... el otthonaikból.
Szíria északi részén egyre kritikusabbá válik a helyzet. Az orosz légierő által támogatott kormánycsapatok és a török hadsereg által támogatott lázadók közti összecsapások miatt több százezren menekülnek hidegben, fagyban, köztük sok gyerek. Idlibben gyermekeket gyilkoltak meg iskolákban.
,,Ismét megrendített minket az a megállíthatatlan erőszakhull...
2020-02-29 12:52:07
1 2 3 .....................69 70 ..........103 104 ...........137 138 139 
Címkék: Szili Katalin, Magyar Kupa, Bakondi György, Fehérvár FC-ZTE FC, Mezőkövesd Zsóry FC-Puskás Akadémia FC, Budapest-Dorogi FC, Kelly Craft, görög-török határon, idlíbi tűzszünet, török hadműveletben, görög hatóságokat, török hadműveletet, zavargásoknak több, három évtizeddel, napokban jelentették, járvány miatt, harcok odáig, török hadsereg, orosz légierő, atrocitások többtucatnyi, légicsapásban legkevesebb, görög határrendészeti, szigeteken szinte, egyik táborban, lépést megelőző, damaszkuszi erők, összecsapások többtucatnyi, fokozódó atrocitások, tájékoztatást adta, rendező klubok, összecsapások rendezői, honlapjukon jelezték, csapatok nézők, korábbi demarkációs, ellenséges vonalak, heves összecsapások, török határ, januárban kihirdetett, szíriai kormánycsapatok, török hadsereggel, görög hatóságok, görög-török határt, görög határrendészet, határon összegyűlt, migránsok Törökországbó, török hadművelet, szíriai hadsereg, marosvásárhelyen, migránscsoportok, megállíthatatlan, kormánycsapatok,
© 2013 TVN.HU Kft.