Belépés
Illegális bevándorlás - Szijjártó Péter: növekedő migrációs nyomásra kell számítani a következő hónapokban
... 500 ezer dollárral (mintegy 151 millió forinttal) támogatja az afganisztáni nemzeti, biztonsági és védelmi erőket.
Szavai szerint az Iránnal kötött nukleáris megállapodással összefüggésben Magyarország határozottan támogatja az unió politikáját azzal a céllal, hogy a megállapodás legalább részeiben fenn tudjon maradni.
Líbia vonatkozásában megpróbálja elérni, hogy a vise...
2019-11-11 14:31:41
A hit meglátszik
... cselekedete abból állt, hogy elrejtette a kémeket (lásd 25. v.). És azért voltak ezek ,,jó" cselekedetek, mert ezeknek az embereknek az Istenbe vetett hitéről tanúskodtak. Más összefüggésben rossz cselekedetek lettek volna, nevezetesen gyilkossági kísérlet és hazaárulás.

A test halott, ha elválik a lélektől. Éppen ez a halál, a test és lélek szétválása. Ugyanígy ha...
2019-11-09 07:56:00
A berlini fal lebontásáról és a kommunizmus áldozatairól rendeztek konferenciát Washingtonban
... és forradalmon, valamint az 1968-as prágai tavaszon keresztül vezetett az út. S ez az út szerinte még mindig nem ért véget, hiszen a zsarnokság ma is jelenvaló sok helyütt. Ezzel összefüggésben aggasztónak nevezte Kína befolyásának terjeszkedését. "Ma Hongkong az új Berlin" - szögezte le a német politikus.
1989 tanulságait elemezve Wess Mitchell a többi között hangsúlyozta: ...
2019-11-08 22:02:42
Mateusz Morawiecki ismertette az új lengyel kormány összetételét
... négy év múlva "minden tekintetben jobb legyen, mint ma". "Előrehaladást akarunk, és el szeretnénk hárítani az összes lehetséges veszélyt, például a komolyabb gazdasági lassulással összefüggésben" - jelentette ki.
Morawiecki elmondta: új vezetőket jelöltek egyebek között a pénzügyi, valamint a szociális, család- és munkaügyi tárca élére. A külügyi tárcát változatlanul Jacek Cz...
2019-11-08 21:02:39
Katalán válság - Rövid időre őrizetbe vettek két függetlenségpárti katalán politikust Belgiumban
... 9 és 13 év közötti börtönbüntetésre ítélt kilenc katalán függetlenségpárti vezetőt zendülés miatt a két évvel ezelőtt Katalóniában alkotmányellenesen megrendezett népszavazással összefüggésben.
Többek ellen ennek alapján európai elfogatóparancsot adtak ki, az azonban nem vehető biztosra, hogy ezeknek eleget is tesznek-e végül például a belga szervek, tavaly ugyanis megtagadtá...
2019-11-08 16:22:20
Orbán: Törökország nélkül nem lehet megállítani a migránsáradatot
... azokat meg kell tartani. A miniszterelnök egyébként arra számít, hogy a 2020 második félévében esedékes német EU-elnökség alatt születhet meg a következő uniós büdzsé.
Azzal összefüggésben, hogy az új főpolgármester, Karácsony Gergely szerdán részt vett a kormány ülésén, kifejtette: az önkormányzati választáson a kormánypártok - noha összességében megnyerték a választást - ér...
2019-11-08 09:31:01
Gulyás: nem kell nyelvvizsga a felsőoktatási jelentkezéshez
... Törökország Magyarország szövetségese a NATO-ban és Európa egészének legfontosabb szövetségese a migráció megállításában - mondta Recep Tayyip Erdogan török elnök budapesti látogatásával összefüggésben.
Gulyás Gergely hozzátette: Magyarország minden szövetségesével és valamennyi nagyhatalommal jó viszonyra törekszik.
A Törökország területén lévő hárommillió bevándorló Eu...
2019-11-07 16:32:20
Rendőrség: téves adatokat közölt az Eurostat a magyarországi emberölésekről
... szemben az Eurostat által közzétett 1,6-os értékkel.
A rendőrség szerint mindebből az következik, hogy az Eurostat által közzétett adatok hitelessége - a magyar rendőrséggel összefüggésben - megkérdőjelezhető­.
Nem először fordul elő, hogy az oldal nem a valóságnak megfelelő statisztikát közöl. Ezeket az adatokat nem a magyar rendőrség szolgáltatja az Eurostat részére -...
2019-11-07 09:21:19
A szlovák államfő megvétózza a választási kampányról szóló törvény módosítását
... Ezzel a joggal a múltban többször is éltek a szlovák államfők, köztük Caputová elődje, Andrej Kiska is. Ezeket a vétókat azonban rendszerint áttörte a parlament.
Caputová ezzel összefüggésben már most jelezte, hogy amennyiben vétóját a parlament felülbírálja, az alkotmánybírósághoz fordul a választási kampányról szóló törvény módosítása miatt, és kérvényezni fogja a jogszabál...
2019-11-06 17:31:58
Krónika 13. rész (szakképzés, napirend után)
... módosítás, de több olyan problémát is rejt, amelyek miatt le kellene állítani a tárgyalását, és pótolni a társadalmi-szakmai vitát, valamint ki kellene várni a tervezettel szoros összefüggésben lévő nemzeti köznevelési terv módosítását.
Kifogásolta a tervezett gyors bevezetését, "a közalkalmazotti burok megszüntetésének" módját és a tankönyvválasztás szűkös lehetőségét.
...
2019-11-05 21:39:18
1 2 3 ..............531 532 ........797 798 .......1062 1063 1064 
Címkék: Szijjártó Péter, Mateusz Morawiecki, Wess Mitchell, Jacek Cz, Karácsony Gergely, Törökország Magyarország, Recep Tayyip Erdogan, Gulyás Gergely, Andrej Kiska, következő hónapokban, kommunizmus áldozatairól, felsőoktatási jelentkezéshez, magyarországi emberölésekről, szlovák államfő, választási kampányról, afganisztáni nemzeti, unió politikáját, megállapodás legalább, test halott, 1968-as prágai, német politikus, többi között, összes lehetséges, komolyabb gazdasági, külügyi tárcát, belga szervek, miniszterelnök egyébként, 2020 második, következő uniós, kormány ülésén, önkormányzati választáson, migráció megállításában, rendőrség szerint, magyar rendőrséggel, valóságnak megfelelő, magyar rendőrség, múltban többször, szlovák államfők, vétókat azonban, parlament felülbírálja, tervezettel szoros, tervezett gyors, közalkalmazotti burok, tankönyvválasztás szűkös, börtönbüntetésre, megszüntetésének, megállapodással, migránsáradatot, közalkalmazotti, szövetségesével, jelentkezéshez, emberölésekről,
© 2013 TVN.HU Kft.