Belépés
Hawaii káposztasaláta
... vágjuk. Az almát felkockázzuk, a répát vékony csíkokra vágjuk vagy lereszeljük. Tálba tesszük a darabolt ananásszal együtt, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk a nara...
2018-11-05 19:12:27
Majonézes almás káposztasaláta
... folyadék el nem párolog. Végül lehúzzuk a tűzről, hagyjuk kihűlni, maj...
2018-11-05 17:46:21
Vaníliás - csokis-diós szelet
... tej
12 dkg kristálycukor
2 csg. vaníliás cukor
25 dkg vaj
A tetejére:
5 dkg tortadara
Elkészítése:
A tésztához a lisztet a sütőporral és a cukorral összeforgatjuk,a szoba meleg vajjal elmorzsoljuk,majd a tojássárgájával összedolgozzuk.
Ragacsos massza lesz belőle,amit sütőpapírral bélelt tepsibe nyomkodunk.
A baracklekvárral megkenjük.|...
2018-11-03 15:06:56
A legfinomabb nutellás tiramisu
... hozzáadjuk a cukrot, és robotgéppel kikeverjük. Hozzáadjuk a habtej színt és a vaníliarúd kikapart belsejét, és robotgéppel felverjük, majd hozzáadjuk a mascarponét, és egy lapáttal összeforgatjuk. Ezután a krém felét a babapiskótára simítjuk.
A nutellás tejhez, amibe a babapiskótát mártogattuk, hozzáadunk 3 ek Nutellát, egy habverővel elkeverjük, majd a mascarponés k...
2018-09-22 00:33:38
Klasszikus grízgaluska leves
... hevítünk és megfuttatjuk rajta a megpucolt és apró kockákra vágott hagymát. A répát, a petrezselyemgyökért, a zellert ízlés szerint feldaraboljuk és hozzáadjuk a dinsztelt hagymához. Összeforgatjuk, majd felöntjük kb. 1,2 liter forró vízzel. Közepes lángon hagyjuk felforrni. Csak ezután sózzuk, borsozzuk és alacsony lángon főzzük tovább.
A tojásokat egy csipet sóval v...
2018-09-22 00:23:43
Paradicsomos bulgur
... csilipehely
1/2 csokor petrezselyem


Elkészítés

Az ajvárt simára keverjük 1,5 dl forrásban levő vízzel, majd a bulgurra öntjük és alaposan összeforgatjuk. A citrom levét kifacsarjuk, és a felét összekeverjük 2 ek olívaolajjal, valamint a passzírozott paradicsommal.
A paradicsomos folyadékot apránként a bulgurhoz adjuk, és mi...
2018-09-20 01:14:02
Klasszikus hólabda
... és még 1-2 percig keverjük.
2.

A lisztet összekeverjük a sütőporral és a kakaóval, majd hozzászitáljuk a habosra vert cukros tojáshoz. Fakanállal óvatosan összeforgatjuk vigyázva, nehogy összeessen a hab. Egy 37 x 33 cm-es gáztepsit sütőpapírral kibélelünk, majd ráöntjük a masszát, és egyenletesen elsimítjuk. 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig süt...
2018-09-17 11:10:09
Bajor májgombócleves
... nélkül 1/2 cm-es kockákra vágjuk, és egy tálban megöntözzük a felforrósított tejjel. Hozzáadjuk a villával elkevert tojást és tojássárgáját, valamint a májat és a mustárt. Lazán összeforgatjuk a hagymás keverékkel, és megsózzuk, megborsozzuk.
A májas masszából vizes kézzel 8 db gombócot formázunk, és a felforralt alaplébe helyezzük. A tüzet gyengébbre vesszük, és a gy...
2018-09-15 23:39:17
Töltött szélű spenótos pizza
... elvegyítjük a sóval, és nagy tálba vagy a munkalapra szitáljuk. A halom közepébe krátert készítünk. Beleöntjük az olívaolajat, húzunk rá egy kevés lisztet a kráter pereméről, és összeforgatjuk. Ráöntjük az élesztős folyadékot, majd simára gyúrjuk és cipóvá formázzuk. Letakarva, meleg helyen kelesztjük legalább 1 órát.
A feltéthez a megmosott koktélparadicsomokat félbe...
2018-09-06 23:24:42
Egyszerű kevert brownie
... 10 dkg dió
25 dkg margarin
1 dl natúr joghurt
1 bögre víz

Elkészítés

A lisztet a cukorral, a kakaóporral és a sütőporral összeforgatjuk, hozzáadjuk a két tojást, az apróra vágott étcsokoládét és diót, majd beleöntjük az olvasztott margarint, a joghurtot és a vizet és botmixerrel összekeverjük.
Egy sütőformát kiv...
2018-09-06 23:20:34
1 2 3 .................104 105 ........156 157 ........207 208 209 
Címkék: legfinomabb nutellás, almát felkockázzuk, répát vékony, darabolt ananásszal, cukorral összeforgatjuk, szoba meleg, tojássárgájával összedolgozzuk, baracklekvárral megkenjük, habtej színt, vaníliarúd kikapart, lapáttal összeforgatjuk, krém felét, babapiskótára simítjuk, nutellás tejhez, babapiskótát mártogattuk, habverővel elkeverjük, zellert ízlés, dinsztelt hagymához, csipet sóval, ajvárt simára, bulgurra öntjük, citrom levét, felét összekeverjük, passzírozott paradicsommal, paradicsomos folyadékot, bulgurhoz adjuk, lisztet összekeverjük, habosra vert, tálban megöntözzük, felforrósított tejjel, villával elkevert, hagymás keverékkel, májas masszából, felforralt alaplébe, tüzet gyengébbre, munkalapra szitáljuk, halom közepébe, kevés lisztet, kráter pereméről, élesztős folyadékot, sütőporral összeforgatjuk, apróra vágott, olvasztott margarint, baracklekvárral, tojássárgájával, összedolgozzuk, májgombócleves, káposztasaláta, felforrósított, összeforgatjuk, hozzászitáljuk, összekeverjük, tojássárgáját,
© 2013 TVN.HU Kft.