Belépés
Ferenc pápa üzenete
... idő és érettebekké válunk, lassan rájövünk, hogy:
- egy 3000 €-os óra, ugyanazt az időt mutatja, mint egy 30 €-os
- egy 300 eurós pénztárca ugyanazt az összeget tartalmazza, mint a 30 eurós pénztárca
- a magány egy 70 négyzetméteres házban ugyanaz, mint egy 300 négyzetméteres házban
Remélem, egy nap rájössz, hogy a belső boldogságod nem a világ anya...
2021-09-15 06:25:03
Munkálkodván Jézusért
... nagyobb kockázat az, ha egyáltalán nem munkálkodunk, hanem a nemes ember (az Úr) gíráját egy keszkenőben eltéve tartjuk, nem használva azt az Úr céljaira. Ugyanakkor azt az igazságot is tartalmazza ez a példázat ami máshol világosan tanítva van a Szentírásban, hogy az evangélium ereje magában az evangélium üzenetében van és nem a küldött képességeiben. A szolgák nem azt mondják: &...
2021-07-19 22:26:52
Érkezik a koronavírus elleni védettségi igazolvány
... állam hivatalból postázza az ingyenes kártyát, annak kiállítását külön nem kell kérni. A védőoltást igazoló kártyának nincs érvényességi ideje. Az igazolvány a személyi adatok mellett tartalmazza majd a védőoltás idejét, valamint típusát.
Ha valaki korábban igazoltan átesett a koronavírus-fertőzésen, akkor a fertőzésből való felgyógyulás napja jelenti a védettség kezdetét...
2021-02-13 19:19:43
Palkovics: tíz év alatt lecserélhető a városi buszállomány fele
...
Palkovics László a megyei jogú városok számára meghirdetett Zöld Busz Program elindítása kapcsán hangsúlyozta: a közlekedés, mint a legnagyobb szennyezőanyag-kibocsátó ágazat zöldítése alapvető eleme, hogy teljesüljön a párizsi klímamegállapodásnak megfelelő vállalás, az Európai Unió és így Magyarország is klímasemlegessé váljon 2050-ig.
A magyar kormány határozata alapj...
2020-08-14 13:23:10
Tematikus tőkealapot indít az MFB csoport Kaposváron
... forintos jegyzett tőkéjű, 12 éves futamidejű tőkealap által tervezett átlagos befektetési méret 420 millió forint. Ez az érték az első befektetési kör befektetési összegére vonatkozik, nem tartalmazza a tőkealap által a további - a célvállalkozás jó teljesítménye esetén tervezett - befektetési körök során eszközölhető további befektetések összegét.
Bugár Csaba, az MFB Invest...
2020-07-15 13:26:40
Krónika 7. rész (költségvetés)
... köznevelési államtitkár közölte: a Pénzügyminisztérium összegzése szerint az oktatási kiadások 80 milliárd forinttal bővülnek, de ő még kedvezőbbnek látja a helyzetet. A jövő évi költségvetés tartalmazza a július 1-jétől 10 százalékkal emelkedő pedagógusbérek fedezetét, pályakezdők esetén pedig 18 százalékos lesz a bővülés - ismertette, kijelentve: a kormány állta a szavát a járvá...
2020-06-11 17:32:38
Krónika 1. rész (adótörvények)
... befizetett összeget a következő öt évben egyenlő mértékben levonva a bankadóból adóvisszatartás formájában visszakapják - tette hozzá.
Megjegyezte, a javaslat azokat az intézkedéseket tartalmazza, amelyeket a kormány már bevezetett rendeletben, új elem az egyenlő összegű leírás.

Fidesz: a járványügyi védekezést segíti a módosítás

Witzmann Mihály (Fidesz)...
2020-05-07 11:11:40
Koronavírus - PM: megjelent az újabb adókönnyítésekről szóló kormányrendelet
... többen választják ezt az adófajtát - jegyzi meg a PM.
A kedden megjelent kormányrendelet az adócsökkentések mellett több lényeges adózást könnyítő intézkedés részletszabályait is tartalmazza. Az egészségvédelmi szempontok mellett adókönnyítést és likviditási könnyebbséget is jelent mintegy 600 ezer cég és szervezet számára az, hogy elegendő lesz a beszámolót és az ahhoz kapcs...
2020-04-21 23:03:06
Koronavírus - Varga Mihály: egyszeri adóval járul hozzá a bankszektor a védekezéshez
... felidézte, hogy az átalakított idei költségvetésben a kormány elsőként a 633 milliárd forintos járvány elleni védekezési alapot hozta létre, amely a védekezéshez szükséges forrásokat tartalmazza. Ez az alap nyújt fedezetet egyebek mellett a védőeszközök beszerzésére és az egészségügyi dolgozók 500 ezer forintos bérkiegészítésére is.
Ez egy felülről nyitott előirányzat, amely ...
2020-04-09 11:52:00
Koronavírus - Megjelentek a közlönyben a fizetési moratórium részletszabályai
... kamat összege együttesen ne haladja meg az eredeti szerződés szerinti törlesztőrészletek összegét. A kamatra vonatkozó szabályokat megfelelően kell alkalmazni a díjakra is.
Azt is tartalmazza a rendelet, hogy a babaváró támogatásról szóló rendelet szerint folyósított kölcsön alapján fizetendő kezességvállalási díjat a fizetési moratórium alatt elengedik.
A módosult szerz...
2020-03-25 11:51:49
1 2 3 ........31 32 .....47 48 .....62 63 64 
Címkék: Munkálkodván Jézusért, Varga Mihály, Palkovics László, Zöld Busz Program, Európai Unió, Bugár Csaba, Witzmann Mihály, koronavírus elleni, városi buszállomány, újabb adókönnyítésekről, fizetési moratórium, 3000 &#8364, időt mutatja, összeget tartalmazza, belső boldogságod, világ anya, nemes ember, keszkenőben eltéve, evangélium ereje, evangélium üzenetében, küldött képességeiben, ingyenes kártyát, védőoltást igazoló, személyi adatok, védőoltás idejét, fertőzésből való, védettség kezdetét, megyei jogú, magyar kormány, első befektetési, tőkealap által, oktatási kiadások, július 1-jétől, kormány állta, bankadóból adóvisszatartás, javaslat azokat, intézkedéseket tartalmazza, egyenlő összegű, járványügyi védekezést, kedden megjelent, adócsökkentések mellett, egészségvédelmi szempontok, ahhoz kapcs, átalakított idei, kormány elsőként, védekezéshez szükséges, alap nyújt, védőeszközök beszerzésére, egészségügyi dolgozók, felülről nyitott, eredeti szerződés, kamatra vonatkozó, babaváró támogatásról,
© 2013 TVN.HU Kft.