Belépés
Koronavírus - Kásler: a magyar Covid-teszt az alapja a magyar oltóanyag kifejlesztésének
... oltóanyag-fejlesztést, illetve a meglévő terápiák alkalmazási lehetőségeinek kutatását - mondta.
Az M1 aktuális csatornán emlékeztetett: a kutatások részeként létrehoztak egy biobankot, ahol összegyűjtik a koronavírus Magyarországon terjedő alfajait, hogy meghatározzák azok típusát, minőségét és koncentrációját.
Megjegyezte: a koronavírusnak sokféle a klinikai megjelenés...
2020-06-26 11:11:31
Krónika 1. rész (napirend előtt: önkormányzatok, áfa, állatkínzás)
... mindenki érzi, hogy a probléma valós, ezért cselekedni kell, és nem egy vagy két ponton kell belenyúlni a jogszabályi környezetbe, szigorítani kell a büntetőtörvénykönyvön. Jelezte: összegyűjtik az elmúlt évek javaslatait, és még a héten benyújtják állatvédelmi törvénycsomagjukat.
Farkas Sándor, az agrártárca parlamenti államtitkára úgy reagált: a hétvégi barbár állatkínzás ...
2020-06-09 10:51:56
Trianon 100 – Mit tanít a Biblia a nemzeti katasztrófá
... mennyire valóságos. Az ígéret egyszer valóra válik, de addig is valóságos, amennyiben erőt, reménységet ad, mozdít, motivál.
A tizenkét törzs egységének emléke ígéret: az Úr majd összegyűjti népét, újra megadja a valaha volt egységet. Ez már egy teljesen új remény, egy olyan egységé, amely történeti értelemben még soha nem is létezett.
Ez az egység mást jelent a világ né...
2020-06-03 08:16:45
Érettségi - Történelemből vizsgáznak a diákok
... percig tart. A vizsga két feladatsorból áll, hasonlóan a középszintűhöz.
A diákok először az első feladatlapot oldják meg, majd a dolgozatokat 100 perc leteltével a felügyelő tanár összegyűjti. Ezután osztják ki a második feladatlapot.
A témák megoszlása és a használható segédeszközök megegyeznek a középszintű feladatokéval.
Csütörtökön megkezdődnek az idegen nyel...
2020-05-06 07:04:22
Érettségi - Magyar nyelv és irodalomból vizsgáznak a diákok
... részletéből áll. A szövegalkotási feladat lehet érvelés vagy gyakorlati szövegműfaj alkotása, amelynek elvárt terjedelme 120-200 szó. A vizsgadolgozatokat 90 perc elteltével a felügyelő tanár összegyűjti.
Ezután osztható ki a második feladatlap, amely egy műértelmező szöveg alkotását várja el a diákoktól: ez - a vizsgázó választása szerint - lehet egy mű adott szempontú érte...
2020-05-04 10:51:06
A Göcseji Múzeum a koronavírus-járványhoz kapcsolódó tárgyakat, dokumentumokat vár
... jellemezte 2020 tavaszán a rendkívüli körülményeket.
Hozzátette: a múzeum munkatársai a koronavírussal kapcsolatos népi humor és legendárium kialakult formáit, jelenségeit is összegyűjtik, amelyekből a világjárvány elmúltával kamarakiállítást rendeznek.
Kitért arra is, hogy a Göcseji Múzeum a Föld napjához kapcsolódó, Museums Go Green nemzetközi felíváshoz csatlakozva ...
2020-04-21 17:32:46
Krónika 8. rész (azonnali kérdések: koronavírus)
... szervezik.
Hangsúlyozta, a szlovákokk...
2020-04-06 19:53:18
5. nagyböjti hét szombat 04.04
OLVASMÁNY Ezekiel próféta könyvéből
Szétszórt népét összegyűjti majd az Isten, örök szövetségre lép velük, és köztük él.
Prófétája által szól az Úr: Én kiragadom Izrael fiait a népek közül, ahová elhurcolták őket. Összegyűjtöm őket mindenhonnan, és a saját földjükre vezetem őket.
Egy néppé teszem Őket országomban, és Izrael hegyein egy király kormányozza majd őket, é...
2020-04-04 08:33:47
Egy helyszínen fejezhetik be a férfi kosárlabda Euroliga idényét
...
A kezdő5 szakportál pénteki tájékoztatása szerint a kontinens legjobb klubjait felvonultató sorozat irányítói azt tervezik, hogy amint a koronavírus-járvány csendesedik, összegyűjtik a 18 csapatot egy olyan városba, ahol két sportcsarnok is rendelkezésre áll, és ott játsszák le a hátralévő meccseket.
Edward Scott működtetésért felelős igazgató úgy vélte, három nap kell a...
2020-04-03 16:42:01
Feldman: jövedelemstabilizációs alap létrehozását tervezi az agrártárca a termelők számára
... Zsolt.
Az agrártárca már tavaly elkezdte az erre az időszakra vonatkozó stratégiai terv elkészítését, amelynek első változata nyárra várható. Ehhez a lehető legszélesebb körben összegyűjtik az igényeket és beavatkozási javaslatokat. Az ágazat magyar szereplői erős versenyképességet javító stratégiai tervet várnak, amelyet a tárgyalások során majd össze kell egyeztetni a fennt...
2020-03-05 11:21:29
1 2 3 ..................60 61 .........90 91 .........119 120 121 
Címkék: Göcseji Múzeum, Farkas Sándor, Museums Go Green, OLVASMÁNY Ezekiel, Edward Scott, magyar Covid-teszt, magyar oltóanyag, nemzeti katasztrófá, helyszínen fejezhetik, férfi kosárlabda, termelők számára, meglévő terápiák, kutatások részeként, koronavírus Magyarországon, koronavírusnak sokféle, klinikai megjelenés, probléma valós, jogszabályi környezetbe, elmúlt évek, héten benyújtják, agrártárca parlamenti, hétvégi barbár, ígéret egyszer, tizenkét törzs, valaha volt, olyan egységé, egység mást, diákok először, első feladatlapot, felügyelő tanár, második feladatlapot, témák megoszlása, használható segédeszközök, középszintű feladatokéval, idegen nyel, szövegalkotási feladat, második feladatlap, műértelmező szöveg, vizsgázó választása, rendkívüli körülményeket, múzeum munkatársai, koronavírussal kapcsolatos, világjárvány elmúltával, népek közül, saját földjükre, néppé teszem, király kormányozza, kezdő5 szakportál, kontinens legjobb, olyan városba, hátralévő meccseket, időszakra vonatkozó, lehető legszélesebb,
© 2013 TVN.HU Kft.