Belépés
Koronavírus - KINCS: a veszélyhelyzet összekovácsolta a családokat
...
Fűrész Tünde, a KINCS elnöke az M1 aktuális csatornán pénteken azt mondta, a kutatásból - amelyet áprilisban készítettek - kiderült, a megkérdezettek negyede arról számolt be, hogy javultak a családi kapcsolatai, miközben csak 4 százalékuk gondolja azt, hogy ezek romlottak.
Hozzátette, az emberek 80 százaléka szerint a nehéz helyzetben leginkább a családtagjaira számítha...
2020-05-08 09:21:13
Koronavírus - Járványügyi ellenőrzés az Új Remény Idősek Otthonában
... része beköltözött az épületbe, csökkentve a fertőzés kockázatát, a honvédség a múlt héten fertőtlenítette az intézményt.
Farcas Genovéva szólt arról, hogy a veszélyhelyzet "...
2020-05-05 11:32:14
Koronavírus - Magyar Tűzoltó Szövetség: részt vállalunk a járványveszély kockázatainak csökkentésében
...
Dobson Tibor a szervezet fennállásának 150. évfordulójára emlékeztetve úgy fogalmazott: a magyar tűzoltókat az elmúlt százötven év történelmi viharai, kihívásai hitükben, elszántságukban megerősítették, "hivatásbeli és nemzeti összetartozásunkat örökre összekovácsolták".
Felidézte, hogy május 4. 1991 óta Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének ünnepe. Azóta egyszer sem ...
2020-05-04 17:12:58
Megnyílt a Koreai Kulturális Központ új épülete Budapesten
... magyarországi nagykövete szintén megemlékezett a diplomáciai kapcsolatfelvétel kerek évfordulójáról, hozzátéve: a két országot idén egy tragikus esemény, a Hableány turistahajó balesete is összekovácsolta, a magyar kormány és polgárok ugyanis nagy odaadással segítettek a mentésben és azáldozatok utáni kutatásban.
Hétfőn Európa legnagyobb koreai kulturális központja nyílt meg ...
2019-11-18 19:52:53
Március 15. - Kásler: a kitüntetettek a magyar kultúrkincset gazdagítják
...
Kásler Miklós úgy fogalmazott, a művészet a lélek talán legfinomabb megnyilvánulása, a művész szeretne értéket adni az emberiségnek és lehetővé tenni az emberek közötti megértést.
Köszöntőjében a miniszter kiemelte, a magyar kultúra rendkívül gazdag, és nemcsak az egyénnek, de a nemzetnek is van lelke; biztos, hogy ez önazonosságunk része, több ezer éves kultúránkkal, ha...
2019-03-13 12:52:16
Jánossomorjai beszédek 2010
... összefogás és a szolidaritás szinte példa nélküli megnyilvánulása is, am...
2018-10-15 06:55:28
Női röplabda Extraliga - Reális cél az éremszerzés a Vasasnak
... Tiemi Takagui azt emelte ki, hogy az együttes rengeteg felkészülési mérkőzést játszott, amire nagy szükségük is volt, mert rengeteg új játékos van a keretben. "Ezek a találkozók összekovácsoltak bennünket, nagyon várjuk már, hogy tétmérkőzésen is pályára léphessünk" - tette hozzá.
Az együttes nyáron szerződtetett magyar válogatott ütője, Villám Lilla szerint a csapatszellem n...
2018-10-02 11:02:31
Csiki Levente - NE SZAVAZZATOK, MERT EZ NEM A MI „BULI
Kedves erdélyi rokonaim, barátaim, ismerőseim, minden magyarajkú, vagy aki tud magyarul és megérti, amit meg szeretnék osztani veletek! Kolozsváron születtem és ott éltem 34 évet! Óvodát, iskolát végig magyar nyelven végeztem, pedig az ottani rendszer igencsak megnehezítette a helyzetünket! Mint erdélyi magyar, mindig duplán kellett teljesíteni, hogy egyszer elismerjenek a románokk...
2018-04-04 08:07:02
Női röplabda Eb - A csapatvezető nem lát félelmet a lányokon
... válogatottjuk.
A csapatvezető elmondta, a belgiumi társaságból ugyan mindössze négyen maradtak - Bokorné Liliom Rita, Szakmáry Gréta, Dobi Edina és Tálas Zsuzsanna -, a mostani keretet azonban összekovácsolta az elmúlt időszak hosszú menetelése, benne a World Grand Prix-siker.
"Nem látok félelmet, gátlásosságot vagy bármiféle stresszt a lányokon. Persze van bennük egy ki...
2017-09-21 15:12:53
Vb-selejtezők - Storck: a legutóbbi két mérkőzést nézve jó úton járunk
... kitérve hangsúlyozta, az Európa-bajnoki selejtezőkön és a tavalyi franciaországi kontinensviadalon megdolgoztak a drukkerek bizalmáért.
"A magyar válogatott az egész országot összekovácsolta az Eb-n. Úgy érzem, a szurkolók azonosulni tudnak a csapattal, szívesen jönnek a meccsekre. Ők voltak a 12. ember a pályán, bár a portugálok ellen pontosabb, ha 11.-et mondok" - fejtette...
2017-09-04 22:04:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Remény Idősek Otthonában, Magyar Tűzoltó Szövetség, Koreai Kulturális Központ, Csiki Levente, MERT EZ NEM MI, Fűrész Tünde, Farcas Genovéva, Dobson Tibor, Szent Flórián, Hétfőn Európa, Kásler Miklós, Tiemi Takagui, Villám Lilla, Bokorné Liliom Rita, Szakmáry Gréta, Dobi Edina, Tálas Zsuzsanna, World Grand Prix-siker, veszélyhelyzet összekovácsolta, járványveszély kockázatainak, magyar kultúrkincset, megkérdezettek negyede, családi kapcsolatai, nehéz helyzetben, családtagjaira számítha, fertőzés kockázatát, múlt héten, szervezet fennállásának, magyar tűzoltókat, elmúlt százötven, tűzoltók védőszentjének, diplomáciai kapcsolatfelvétel, tragikus esemény, magyar kormány, lélek talán, művész szeretne, emberek közötti, miniszter kiemelte, magyar kultúra, szolidaritás szinte, együttes rengeteg, találkozók összekovácsoltak, együttes nyáron, ottani rendszer, csapatvezető elmondta, belgiumi társaságból, mostani keretet, elmúlt időszak, tavalyi franciaországi, drukkerek bizalmáért, magyar válogatott,
© 2013 TVN.HU Kft.